23

КРАДЕЦ

преди 1 година

ДО КРАДЕЦА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО

22

Анонимен

преди 1 година

Христо Алексиев е най-некадърният министър на транспорта!! Какво падение, избрано от Крадев.

21

Ти

преди 1 година

Стари вагони, хигиена нулева, миризми на не къпано, чалга се вихри, липсва фейс контрол. БДЖ скоро ще заприлича на влаковете в Индия, Пакистан и Бангладеш. Внасят се алкохол, оръжия.

20

Алекс

преди 1 година

Тези вагони не са за ремонт,а за "Стомана"-Перник.Издайте ги и купете вагони втора употреба от Германия или Швейцария.Ще са много по-добри от сегашните.

19

тулуп

преди 1 година

крайно време в БДЖ да бъде приватизирано и нарязано за скраб ! още 90-те трябваше !

18

Анонимен

преди 1 година

Теснолинейката, опитали се да сложат 'вагон за наблюдение на природата', което е добре, обаче вагоните мръсни, студени, тоалетните заключени или страшни ... никакъв контрол, никаква отговорност, просто едни хора отбиващи номера отгоре до долу и не защото са лоши хора, а защото системата е неработеща, нефункционална, болна.

17

Анонимен

преди 1 година

Теснолинейката, опитали са се да сложат вагон за наблюдение на природата, което е добре, обаче вагоните мръсни, студени, тоалетните заключени или страшни ... никакъв контрол, никаква отговорност, просто едни хора отбиващи номера отгоре та до долу и не защото са лоши хора, е неработеща, нефункционална, болна.

16

Анонимен

преди 1 година

проблема в бдж не е толкова липса на пари, колкото престъпен мениджмънт ... временни, безхаберни, политически назначени мениджъри отиват в бдж за малко, вземат каквото могат и бягат ... така държава не се прави.

15

Анонимен

преди 1 година

Не знам как не ги е срам да искат пари от хората да се возят в тия коптори!

14

шопендар

преди 1 година

в моята кола се возим по един-двама,понякога четрима души,но всяка година минавам колата на технически преглед.в един жп вагон се возят по 50-100 човека,а в зелият влак-стотици,и ако един вагон се строши последиците са огромни.тези вагони имат ли технически паспорт,кой ги проверява и гарантира ли за техническата им изправност,И НОСИ ЛИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ.СЪМНЯВАМ СЕ.ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ПЪТНИКА СЕ ВОЗИ НА СВОЙ РИСК ПО БДЖ.

13

Дучев

преди 1 година

разформировайте ги, и незабавна приватизация от европейска транспортна фирма, всичко което е на загуба трябва да бъде закрито!!!

12

Гост

преди 1 година

В цялата система и влакове и линии няма един ремонт, който да се извършва по график от години. Къде са тия европрокурори, европроверители? Пълна трагедия и пълен хаус, който е известен на служебните много добре, но явно така е удобно.

11

Анонимен

преди 1 година

даже в Мозамбик влаковете са по модерни

10

Кой да осъдим

преди 1 година

Излиза че ГЕШЕВ спи - човекът от статията алармира за потенциални престъпления по служба извършени от началници назначени от управлението на ГЕРБ - как може тупана и Атнасова да се развяват по телевизии докато вагоните на БДЖ се разпадат и пощите загиват Тупанът носи отговорност за всичко случило се последните 12 години - той лично назначаваше и уволняваше шефовете в тия места

9

щото у нас

преди 1 година

се краде безмилостно от всичко, транспорт, здравеопазване, строителство, всеки докопал се до власт има само една идея - да открадне колкото може повече. Един мед хеликоптер струва около 12 мил, в бг единствено в европа няма такъв, но пък има над 120 частни , кво ви говори това

8

Ти да видиш..

преди 1 година

Всеки ден гледам влаковете минаващи през Враца. Два вагона и вътре десетина човека.Товарните влакове не са така.Гледам по Дискавъри как се поддържа ЖП транспорта в Аляска. Шапката да ви падне , ама това е Америка ей , не е шега работа.

7

НАРОДЪТ

преди 1 година

ОТНОШЕНИЕТО КЪМ БДЖ Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД!!!

6

И защо

преди 1 година

И защо да се грижат за БДЖ, КАТО ТЕ НЕ ГО ПОЛЗВАТ?!?!!!:)))))

5

Дони

преди 1 година

Отличник до отличника, майнo льо...

4

999

преди 1 година

И НЕ САМО!!! КОЙ ПРОДАДЕ НОВИТЕ ВАГОНИ НА БДЖ НАВРЕМЕТО И ГО ПОКРИХА?? КОЙ??? СЕГА ВМЕСТО ДА КУПУВАТ ХЕЛИКОПТЕРИ ДА СПАСЯВАТ 5 ЧОВЕКА, ОТИШЛИ ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ НА НЕПОДХОДЯЩО МЯСТО, ДА БЯХА СЕ ПОГРИЖИЛИ ЗА БДЖ, КОЕТО ХИЛЯДИ ХОРА ПОЛЗВАТ ДОРИ И ПРИ ТЕЗИ НЕПРИЯТНИ УСЛОВИЯ!!! И да го направят място за ПРИЯТНО пътуване!