164

ВЕЩАЕ "КЯР ИЛИ

преди 1 година

ВЕЩАЕ ПОСЛЕДНАТА СЪДБОНОСНА БИТКА. КАКТО ПРИ ХИТЛЕР- БИТКАТА ПРИ КУРСКАТА ДЪГА.

163

Анонимен

преди 1 година

НА МАХМУРЛИИТЕ НЕЩО СА ИМ УВИСНАЛИ СОПОЛИТЕ ?

162

Френолог

преди 1 година

Вижте им физиономиите и ще ви стане от ясно по-ясно.

161

Бойков

преди 1 година

Аз съм звънял чак в Румъния да ме спасяват....Понеже те винаги са над бг, а сега направо искат цялата държава

160

Бойков

преди 1 година

Ахаха, вие не знаете, един път ми звъни Борес Морев и аз така съм се смял...

159

Бойков

преди 1 година

Аахахах, Армагедон? Не съм се смял така?Вие не знаете какво може да стане след един завод за цигарен бизнес и хаоса след него,те в ЕС са доволни, понеже половината лелки са Уилямсовистки и искат дъщерите им и синовете им да са аристокрация на Уилям, точно като с английския крал през 1вата световна

158

Бойков

преди 1 година

Ей сега ми хрумна, че ако направя проблем с цигарения бизнес в българия пак ще стане голяма европейска война като преди? Хитро нали? Вие да не мислите, че се псуват понеже се обичат, псуват се понеже като има война има и такива неща като псувни, а добре че построихме и дворец на Уилям на Балканите, тоест у нас? Тоест, "аз, Бойко"

157

Сатанишев

преди 1 година

"Ние псуваме тъй като никой не може да надвие на псувните ни и където напсуваме и този район е украински"

156

Бойков

преди 1 година

Тъй като съм приятел на Израел, реших да закрия цигарения бизнес и да извикам, украинци, словенци и германски концерни, а и да не забравяме и английската фирма Филип Морис, тя е почти същата като Морис, Морев, то почти същото, абе в Банкя не знаете какви неща ми хрумват

155

Сатанишев

преди 1 година

Няма да ви казвам какво сме сложили до Никотиана за да не проработи никога повече, ние сме социалистите, отдолу я притискаме със СССР, които не й дават да работи, а отгоре с германски концерни, с количество, което Третото българско царство не е виждало никога с очите си досега, а посредата го напълнихме с украинци, които да псуват? Гениални сме с Вдянков, нали?

154

Анонимен

преди 1 година

Вещае само едно - некадърност.

153

Вдянков

преди 1 година

Това с цигарения бизнес е съвсем малък проблем, нали не ви пречи присъствието на германските концерни, докато Никотиана е изоставена фабрика?

152

Сатанишев

преди 1 година

Тъй като Вдянков се надява на мен да позволя всеки вид престъпност в страната и дори в Европа, аз съм "несменяем депутат"

151

Вдянков

преди 1 година

Ако станишев псева повече, държи се лошо с анджелина и обиди всички в Европа на мен ще ми простят за цигарения завод и пак ще ме пуснат в политиката

150

?

преди 1 година

Българистанският гений реши, че щом на станишев му е позволено да псува в Брюксел, той може да псува и в главата му да се въртят всякакви хаотични мисли, които никой нито разбира, нито иска да разбере, да заплашва и да мисли, че икономиката на света не може без него и икономическите тенденции са предназначени за "псуващите в Европарламента", и че заплахите са стандартът, който Станишев е въвел от Брюксел, с псувните си, които никой българист или лингвист не може да пребори (и ж.р.)"

149

Алекс

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Жужакът и алколикът Медведев обичаха да заплашват с ядрено оръжие.След като САЩ ясно ги предупредиха,че само да посегнат към копчето,Русия ще бъде изпепелена,заплахите рязко спряха.

148

Космонавт

преди 1 година

На снимката - монгол до бурята мaйнo ле! 100% са пияни.

147

Считам, че

преди 1 година

Не особено умният танкист и той ще се ОС е РЕ. Зеленски ще му помогне, като го шомпулира яко!

146

СМЕХ...

преди 1 година

;...да ви обяснявам ли , че ако Герасимов пак се провали , Вовата ше литне , като тапа от шампанскава...??!!!

145

?

преди 1 година

Аз си отварям сайт за български език и от Украина или от ЕП представителя там, г-н Станишев псува до степен да не мога да изпиша заглавието, тъй като това му пречело и сайта бил "нормативен" за езиковите прояви и това щяло да му пречи в ЕП