9

Страх

преди 1 година

мори добитъка..И отслабна имунната система..

8

Черния

преди 1 година

Тоя не умря ли

7

Аз

преди 1 година

Изчезни бе толуп!

6

Този Който

преди 1 година

Защо в медийното давате думата на хора, които са тотално компрометирани в областта в която се подвизават?! То а беше само тоя, с мед да го намажеш. То не бяха тънки специалисти, аналитици, критици, политически дилетанти, откровени шутове и чоббани!! Този като го видя и си представям как изрича лъжа след лъжа.

5

Kiro

преди 1 година

Затворете първо детските градини и ясли, каза се че малките деца най-тежко го карат грипа и точно те пълнят болниците. Нека да не поставяме постоянно икономиката на първо място, здравето е по-важно.

4

do 4

преди 1 година

Айде стига с тъпите ви изказвания, бе... Повече от верни неща казва Кунчев. Бустери, та бустери. То и аз се чудя колко снишен неграмотен роб трябва да си, че да работиш за парите, за които работиш, ама не съм седнал под всяка статия да ти го повтарям.

3

Анонимен

преди 1 година

Кунчо, внимавай с медийните изяви. Маркучът пита за теб. С твоите четири бустера този път може и да посетиш Св. Петър

2

Анонимен

преди 1 година

Новият грип е много неприятен, много деца са в болница. При първи симптоми- бърз тест за грип А от аптеката. Ако е положителен, озелтамивир действа безотказно. Има и суспензия за деца. Ако започнете приема в първите 48 часа (колкото по-рано, толкова по-добре), по-нататъчни симптоми няма да развиете. Гарантирано.

1

радомир

преди 1 година

След като грипът е основно при по-малките и вилнее из десктите градини и ясли, защо те остават отворени, а не бъдат пъснати първо те във ваканция? При Ковида се обясняваше, че градините не ги затваряли защото той не бил опасен за малките. Сега не е така, но действия никакви за да защитим малките деца до 7г. Докога така?