22

Unknown

преди 1 година

Ами лекарската небрежност май е че не е могъл да върне към живот мъртвите .... дори и да не е е употребил алкохол ...

21

Анонимен

преди 1 година

На етноса винаги някой друг им е виновен! Не бил виновен шофьорът, виновна е лекарката... Моля?! Да учат, да имат техни доктори и да ходят при тях! Държат се, като че целия свят им е задължен. Откъде накъде някой е длъжен да обгрижва истерични ***, които не се осигуряват?

20

Ебассси

преди 1 година

Изпилата чашка алкохол докторка ли е причината за несъобразената скорост на шофьора и това че детето е починало защото не е било в обезопасително столче ? Който смята докторите за шарлатани.... ами ДА НЕ ТЪРСИ ДОКТОРИ и да не ходи в болницата.... баба Айше баячката с радост ще им помогне . И без това тия дето налитат да бият лекари не са плащали здравни осигуровки никога през живота си.... Какви претенции имат ?

19

о я стига

преди 1 година

Ако бащицата беше карал с нормална скрост и детето е било в специално столче, дали всичко от това щеше да се случи? Айде стига сме толерирали братята, защото аман от бой по лекарите и всичките им зулуми. Нека останем без лекари и тогава който оцелее-оцелее. Заслужаваме си го!

18

Влади

преди 1 година

Цялата работа е, че Джингъл белс искат да замажат вината си за катастрофата. Затова все обвиняват лекарите от Бърза помощ със стария трик , че били пияни. За етноса , който не плаща осигуровки БП е длъжна да ги обслужва с предимство иначе озверелите скотове бият лекарите. Стига с тези глезотии!

17

Анонимен

преди 1 година

Не е Ром, а чист Българин.Българите са по-безотговорни от ромите.Бългаеите правят повече импо-големи нарушения.Това не осначава ,че Ромите нянат престъпници.Напротив има много.Но не е редно всяко нарушение да бъде приписвано на ромите.Колко роми са загинали при автомобилни катастрофи?

16

Алекс

преди 1 година

Безспорно не трябва да се пие по време на работа,но това не е причина за трагедията.Причините са безотговорното шофиране на бащата и преди всичко липсата на детско столче.Майката най-вероятно е била без колан,след като е тежко ранена.

15

злост

преди 1 година

Оставете тази жена, тя ли е виновна за всичко! По цял ден се блъска с болни и крещящи, не я нападайте излишно! Вчера това беше първа новина по новините, много подло.

14

Анонимен

преди 1 година

Ето сега свидетели разказват, че когато лекарите отиват на място вече имало и други хора и всички повтаряли "детето е мъртво"!!!! Детето е било затиснато ПОД колата, ха сега познайте защо е виновна лекарката?!? Щото 20годишния е карал с над 110км/ч по лош,тъмен и мокър път, или лекарката е виновна,че Банго Васил не е сложил столче с колан и детето е изхвърчало като тапа извън колата и тя го е смачкала?С тази лиллллава наглост за съжаление не ми е жал за детето.

13

Хайде престанете!

преди 1 година

Престанете с тази лекарка и положителен тест за алкохол. Винаги сте най-жестоки към жените. винаги сте най-справедливи и безапелационни към провиненията на жените. Цял ден се блъска и й крещят разни, изпила малко, стана държавен проблем. И как е починало това дете, тя е отишла да го убие? Глупости!

12

Анонимен

преди 1 година

Добре де, Д-р Димова разбрахме, че е виновна! А КАК се КАЗВА БАЩАТА УБИЕЦ???

11

Анонимен

преди 1 година

Дори когато не са употребявали алкохол, някои лекари се държат и говорят като пияни, на мен ми се е случвало и бях една седмица в шок, защото съм възпитан човек и не обичам конфликтите и затова очаквам същото отношение. Но тази жена от спешна помощ така крещеше още от вратата и говореше като хамал, че ...изпаднах в депресия, после плаках

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Една чаша вино с храната,било то вечеря или обяд,е полезна за здравето и това се знае от всеки нормален доктор. Лекарката не е виновна за смъртта на детето. Хайде нема сме реалисти!

9

Анонимен

преди 1 година

Абе Хасанчо е карал като луд на мокро и тъмно с над 110км/ч,въргаляли са се в дерето, имало е Земя Въздух три четири пъти, вътре е станала ромска центрофуга,а после лекарката виновна,смятайте как се смачкала тая кола и с колко е карал ромския Фитипалди,че да не могат да изкарат от колата малко дете на три години!Казаха днес,че детето още в колата не е давало признаци на живот.Бабата вече наточила зъби за дело и кръвнина,а че сина И е смачкал колата като кенче от бирра няма значение.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако лекарката наистина е употребила алкохол, трябва да влезе в затвора! Можеше да убие или увреди всеки който се е нуждаел от помощ по време на смяната и.

7

Анонимен

преди 1 година

Значи кръвната проба е важна? Ами в такъв случай защо налагат санкции на шофьори за употреба на алкохол, когато такава е установена чрез дрегер?

6

да

преди 1 година

по телевизора римлянката баба повече сякаш злобееше към докторката че била пияна отколкото да страдаше за внучето сякаш, все едмп докторката го е утепала. пази боже! не вървим на добре тая нация българска... няма да ни затриеПутин ние сами с простотия ше се затрием

5

Пежо е карагията

преди 1 година

МилиЦаите провериха ли може ли да чете и пише водачът-детеубиец?Не са ,защото МВР е продало шИфьорска книжка на ***, за диплома за основно образование да не говорим. Римлянин виновен няма На тези дето нито данъци плащат, нито здравни осигуровки ,все другите са им виновни От това ,че живеят наш гръб и имат само Права,но не и Задължения,същинско ДПС.Лекарката,ако е дишала спирт за дезинфекция,ще покаже +проба на дрегера.Тя ли уби павето или малоумният и неграмотн баща!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Какво столче,какви 5лв, като в България на задните седалки никой колан дори не слага.

3

Анонимен

преди 1 година

Каква марка е била колата щото има столчета неприлягащи стабилно към задните седалки и не гарантират безопасност при занасяне по хлъзгав и неравен път.