14

Анонимен

преди 1 година

Явно чекмеджето още пуска ! Щом платените гербави рецитатори на пъвосигналните брътвежи на банкянския бабуин (ББ) надминаха себе си в лъжите и измишльотините , значи още не му се е видяло дъното ! Но е взело да се показва . Затова -Ротфронт , всички на амбразурата , та белким краденето продължи както преди ...

13

Анонимен

преди 1 година

За всеки мислещ човек е ясно, че най-зле бяхме при ГЕРБ. Сега ГЕРБ вече година и половина са в изолация, което е за добро. Основната причина да имаме редовно правителство само 7 месеца през тази година и половина е стремежа на ГЕРБ да се върнат на власт, за да крадат пак стотици милиарди.

12

Дядо Соци

преди 1 година

До Гербер 9 Кой каквото да ни говори , най добре беше при ГЕРБ. Най доброто правителство в най новата история на България.С половината тогавашна пенсия ,купувах два пъти повече храна от колкото със сегашното "голяма " пенсия.Инфлация 3%.Строеше се яко.Имаше спокойствие и сигурност. Изключителна активна външно политическа дейност на Борисов.Но това не се хареса на комунистите и решиха да го свалят с компромати и нечестни удари под кръста.Та такива ми ти работи.

11

Съвет от дядо

преди 1 година

До Анонимен 2 Я си спомни колко убаво беше при Луканов и Виденов./мамка му /

10

Самоук социолог.

преди 1 година

Възможното чудо беше проиграно при първия мандат. Партия доказала че може. Кандидат премиер проф.Габровски , срещу който не беше казана нито една лоша дума.Борисов направи големи отстъпки. Народа пожела на изборите ГЕРБ да направи правителство . И какво ? Токсичните партии отново бламираха ГЕРБ и блокираха отново държавата. Радев се видя в чудо и дано осъзнава какво причини с юмрука на държавата си.

9

Омръзнахте ПП!

преди 1 година

Партията на Прокопиев е като развален грамофон - ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ. А какво са направили те за 2 години във властта освен кражби, делавери и корупция!

8

факт

преди 1 година

хахаха , тия вече няма за какво да говорят , изчерпаха се .

7

Анонимен

преди 1 година

Какво друго да кажат простите шарлатани. Всеки ден едно и също повтарят като папагали. ГЕРБ като, че ли са се затичали да ви искат подкрепа гриндъри смахнати.

6

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

На следващите избори Вън Вън Вън шарлатани при Слави сте продадохте държавата ни безнаказано

5

Анонимен

преди 1 година

И много други,няма да го подкрепят! Опозицията,няма да Допусне повече ГЕРБ до властта!-:)

4

До 7

преди 1 година

Надето ли е русата жена???Може пък да е тя?

3

И без ПП

преди 1 година

ДБ, подкрепени от Герб, Дпс и БВ са ДОСТАТЪЧНИ. Изгря звездата на Хр. Иванов. Но по- вероятно - на Надето!:)))

2

S111

преди 1 година

Изборите си ги плащайте от вашия джоб.и нито стотинка субсидии.ако искате всеки ден си играйте на избори.

1

Анонимен

преди 1 година

Кой от герб става за нещо? Наглост, интриги, лъжи, манипулации. След повече от 10 години на власт, България не е с нищо по-добра, всичко хубаво ставаше въпреки герб!