54

Какъв ужас!

преди 1 година

На групи газят Конституцията на България, на групи ядат пици с кристали, на групи се он.ож.дат в работно време, на групи управляват България, на групи крадат стотици милиарди от народа на България .....и пак ги избираме !!!! Ееее, имаш зелник , ама го раздаваш без да мислиш, народе ! Или май не е народ , а баламурници (мъдурковци) .

53

Анонимен

преди 1 година

ДБ са пирати, корсари, превземат плаж с лодка. Целата партия е престъпници и пидале.

52

Анонимен

преди 1 година

Браво, Христо!! Вие с ПП ще направите правителство, защото иначе отиваме на щурм пред Резиденството!

51

Агент Боумън

преди 1 година

Три години Албенчето е подпомагала дейността на терорист. Ама той не бил терорист, а тя не се казвала Албена......

50

Мравояд Иванов :

преди 1 година

"Дупедатката ни не знаела какво е правила с издирвания терори3т... Не помни... Похапнала е от пицата с кристали на Киро и е пушила по цигара с депутата Христо...Но най-важното е съдебната реформа в правосъдната система, както и да има диалогичност и спазване приоритетно на общностните интереси на нашите спонсори... ъъъъ...съюзници!"

49

Анонимен

преди 1 година

Алооо герберастите то че вожда ви казва че е пр ост е ясно, но вие сте по про сти и от него. Ако вас ви помоли някой да му помогнете без да знаете че е престъпник прави ли ви престъпници?! Вие знаете ли вашия комшия които се прибира от чужбина че е извършил престъпления там и че е обявен за издирване а ? А това че ГЕРБ подари Пловдивския панаир на Гергов- Гербов, няма значение нали? Че вашия сикаджия плаши хората че ще ги мели на кайма и каскета го пази не ви интересува а?

48

Анонимен

преди 1 година

Алооо герберастите то че вожда ви казва че е пр ост е ясно, но вие сте по про сти и от него. Ако вас ви помоли някой да му помогнете без да знаете че е престъпник прави ли ви престъпници?! Вие знаете ли вашия комшия които се прибира от чужбина че е извършил престъпния там и че е обявен за издирване а ? А това че ГЕРБ подари Пловдивския панаир на Гергов- Гербов, няма значение нали? Че вашия сикаджия плаши хората че ще ги мели на кайма и каскета го пази не ви интересува а?

47

Шенген

преди 1 година

ДБ - душмани български

46

Ицо Пирата

преди 1 година

Ало Маджо..пак имам проблемче. Пак ни хванаха. Да направим нещо а? Аз ще се отплатя, знаеш.

45

Анонимен

преди 1 година

Цялото ДБ, което е създадено с пари от "Америка за България" трябва да бъде разследвано от службите, най-вече шпионаж, държавна измяна и намеса във вътрешните работи на България.

44

Христо Христов

преди 1 година

И що да трябва да знае? Тя да не е ЕСПЧ (ЕК, чужд посланик или ЕС НПО) да знае, че помага на убиец и да издава присъди да го пуснат, въпреки бюлетината на Интерпол за преследване?

43

Анонимен

преди 1 година

Бих ти отрязъл езичето, Пинокио :D

42

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли някои неща, а? Тоя издирвания с червена бюлетина се познава с дъбейката от 2019 година. Поне така пише. Пише също, че семейството му има къща в селото, където само депутатката знаела английски. Демек с нея се говори предимно. И после никой не мирише на лук, нито го е ял, нито го е мирисъл. Егати лучника!

41

Ти да видиш..

преди 1 година

Изненада.Радев дава третия мандат отново на ГЕРБ. Нинова се е съгласила да помогне.

40

Анонимен

преди 1 година

Депутатката е мадам и снабдява дядото. И на внука е докарвала какички та оттам се познават

39

София

преди 1 година

От Про(дай) България за сетен път сериозно сгафиха, а уж се правиха на чисти като сълзички, реформаторчета, един вид. И така гаф след гаф след гаф след гаф и до края на света. Сега остава жълтопаветните либерастки павиани да скочат по сигнал в защита тип уатабаутизъм и да обясняват как преди време Бойко така, ГЕРБ иначе. Абе, изобщо, порнографията в политическия ни елит е страхотна.

38

Анонимен

преди 1 година

Абе в таз пица що има само пица бе!

37

Оня

преди 1 година

Народните избраници се занимават цял ден с това,че някой е говорил с някого

36

Анонимен

преди 1 година

Ейййй,лъжльоооо с голямото нослееее,отивай да си прибираш вашата крадлива ,лъжлива и мързелива кметица на Красно село.Марш.

35

ПРОСТ АНАЛИЗ....

преди 1 година

2019..АЛБЕНА ОТ ДБ.... 2020..ЖЪЛТИ ПАВЕТА + ЮМРУЦИ + ОТРОВНИ..... 2022..ВЛАСТ НА ПРОМЯНАТА.... АРЕСТ НА ЛИДЕРА НА ОПОЗИЦИЯТА........... КАКВО Е БИЛО ЗАМИСЛЕНО И ПЛАТЕНО...??................. ЧЕРВЕНИ МУТРИ ОТ ПРОМЯНАТА....!!!