48

Някой

преди 1 година

В България е такава каша. Безумие и ужас. Хубаво, че не е била и дрогирана. И родители безотговорни и баби и дядовци нищо общо с някогашните и учителите и децата и полицията и лекарите и правителството. Някой трябва да изкорени мафията и чалгата в корен и неработещите в съдебната система и полиция. Да погнат кражбите по болници, кой внася наркотици, и подкупните в правителството и ДАНС и подобни. Абсолютна чистка и в общините.. и проверки с психолози в училищата.Нет, чалга, дрогата и алкохол

47

ИВАН

преди 1 година

До АнонименВРАЦА ЩЕ ОСТАНЕ С ОЩЕ ЕДИН ЛЕКАР ПО-МАЛКО, ЩОТО ИНАЧЕ СА МНОГО!

46

Анонимен

преди 1 година

Сега, хайде пак да уточним: това, че шофьорът е ром, който си е направил детето на 16 и е катастрофирал, защото е карал със 100км, при никакви обстоятелства не може да отмени вината на лекарката, че е пияна през работно време! Това са две отделни престъпления.

45

Анонимен

преди 1 година

20 годишен с 3 годишно дете. Правил го е на 16. Докато държавата е плащала детски на майка му за него той е получавал детски за неговото дете. И не стига, че го е убил с безразсъдното си шофиране ами троши линейки и обвинява другите. Сега кой ще плаща линейката? А това, че няколко дни тази линейка няма да работи и хора ще умират защото линейката е на ремонт ? Този незабавно в дрънголника за 5 години да му дойде акъла.

44

Анонимен

преди 1 година

Бащата си е претрепал детето, което е направил още 16 годишен. Това е основното.

43

Анонимен

преди 1 година

До !! "Кой реши, че като си пил, не можеш да лекуваш хора?" Е, айде стига, ти изтрещя вече! Разбирам, че се опитваш да я защитаваш, но с такива неадекватни оправдания не й помагаш!

42

ИВАН

преди 1 година

ВЪВ ВРАЦА СА ОСТАНАЛИ САМО РОМЕИ И ПЕНСИОНЕРИ, КУФЛАНД И ЛИДЛ ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ В ГЕРМАНИЯ, НАРОДА СЕ ИЗНЕСЕ, ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА, А ТЕРИТОРИЯ

41

Georgiev

преди 1 година

Ако този 20г. шофьор/ баща на 3г. дете (да почива в мир детето) не беше шофирал с превишена скорост, на заледен участък, без колани, без детско столче, дори нямаше да видят въпросната лекарка. Но това не се обсъжда в медиите. Важното е да има линч на лекарите.

40

123

преди 1 година

Квит са ни шведите, такива са ни и "лекарите". Една шведка взема социал по-голям от заплатата на лекар в бърза помощ! Да си се лекуват с баячки и гледачки!!! А с какви осигуровки са допринески шведите, за да съществува "Бърза помощ" - нула О, дори не ми се коментира....

39

Анонимен

преди 1 година

Понеже роите спазват всички правила са много възмутени.

38

Анонимен

преди 1 година

Бебетата са разменени поради немарливост на персонала. Затова оная докторка ходи тайно да ги кара да ги сменят - да не се разчува случая. Ама не можаха да скрият гафа.

37

Анонимен

преди 1 година

А версията на лекарката никъде не се показва.

36

Анонимен

преди 1 година

Отговор на въпрос от доктор Димова!"Близките твърдят,че сте употребила алкохол: отговор-Аз не употребявам изобщо,намерихме детето мъртво"

35

Анонимен

преди 1 година

Шматарокът карал като джигит и изобщо балкански лъв, убил детето си и потрошил пътниците, а сега "цялата строгост на закона" за лекарката. Ми, още един медик по-малко в северозапада.

34

Анонимен

преди 1 година

РАЗБАХТЕ ЛИ СЕГА КАК СА РАЗМЕНЕНИ БЕБЕТАТА? ПРИ ТОЛКОВА БЛАГОДАРНИ ТАТКОВЦИ, ГОТОВИ ДА ПОЧЕРПЯТ.... АЛО ГЕШЕВ, РАЗСЛЕДВАЙ ТАЯ ВЕРСИЯ!

33

Анонимен

преди 1 година

Шафьора е без сериозни травми това е важното и скоро пак ще е на пътя.

32

Анонимен

преди 1 година

Пострадал е мъжът на предната до шофьора седалка,сигурно е бил без предпазен колан,че е изхвърчал през някое от стъклата в зависимост как се залюляла колата по мокрия асфалтиран път,ако е бил асфалтиран за твърдо покритие,а не нещо средно за покритие с баластра и каменна настилка със ситно за запечатка каменно покритие на земна естествена настилка,но не твърда,а на ями разбита от която се губи уравеноста на колата особено при висока скорост направо подскача и може да се унесе в дере както и било

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя па да вземе да се блъсне точно когато е решила да си сръбне половин бутилка... Требваше първо да се обади да пита пили ли са, а после да се блъска. Бива ли така! Развалил им е купона.

30

Анонимен

преди 1 година

Не само поркат в работно време. Спят, гледат сериали и.. тези три неща. Как можаха да и нарушат спокойствието и да я карат да работи?! Безобразие.

29

Анонимен

преди 1 година

Могат само дисциплинарно да я накажат, че е ила по време на работа, такива са законите.