9

ЮЮЮ<МКОНХГТ

преди 1 година

Мангъров и Радев няма ли да се намесят,че болести няма?

8

За ски курортите

преди 1 година

Б.Х. Ано 7. За твое сведение учителите когато си стоят в къщи поради грипни и каквито и да са епидемии е за сметка на отпуската им. Същото се отнася и за ваканциите.Не бъркай учителите с депутатите.

7

Анонимен

преди 1 година

До номер 5 много сте прав. От почти трите години на ковид истерията когато бяха он лайн учениците затънаха и сега се продължава. На учителите им хареса да си стоят в къщи и да получават повече от лекарите залати, а сега дори няма да си правят труда да ги обучават он лаин. Страшно поколение расте в милата ни родина. Последният ще затвори вратата.

6

Анонимен

преди 1 година

Да, ПРЕСВЯТИЯ министър

5

Анонимен

преди 1 година

на БГ не и трябват много интелигентни хора, тук е само за роби така че направо ги пускайте във ваканция до лятото. Нивото на учащите е много близо на тези до Сомалийските, едвам сричат но иначе знаят всичките чалгарски звезди и какво са яли кучетата им. Държавата блато

4

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че децата няма да учат онлайн. Как болно дете ще следи уроци. Моментална ваканция. 87ма набор съм. Програмист, земеделец, имам 4 бизнеса. Отличник. През годините любимото ми беше грипна вакакнция. А грипна 1 седмица и после още 1- дървена беше мечта. И се изучихме, станахме хора. Който иска, ще се изучи. А моето дете в София не ходи на училище от Коледната ваканция. Новият грип е неприятен за малките. Няма и да отиде, докато не свърши вълната- на ски сме, на чист въздух.

3

Анонимен

преди 1 година

Никакво онлайн обучение! Децата имат нужда от училищна среда. Грипът не е от вчера, справяли са се и без онлайн обучение!

2

Анонимен

преди 1 година

До 1 - Да учиш забил вкъщи и да зяпащ движещи се галви на екрана, имитирайки социална дейност, си е издевателство, да ...

1

Анонимен

преди 1 година

ААА ОБЪРНАХТЕ ПАЛАЧИНКАТА... ЩОТО ИДАТ ИЗБОРИ И ЩЕ ВИ СЕ ПИШЕ НА ЗААДНИКА ЕДНО ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД ДЕЧИЦАТА.