15

Дони

преди 1 година

Надежда всяка оставете...

14

do 11

преди 1 година

и аз не бях чувал за думата анулация ама отдавна не се изненадвам от глупостите, особенно в този сайт, в който съм почти сигурен че не работт българи.

13

Банкеръ

преди 1 година

Е то бива лакомия ама тоя път хотелиеритв ще са на хляб и вода.То може и някакъв искуствен сняг да измислят дето издържа на високи температури.Една пистичка да има им стига опашките не ги притесняват искат само да им се плаща колкото кажат.

12

11

преди 1 година

"Най-силният пазар за родните курорти остава българският"... това изречение го чета чета чета чета ...и си викам аз не знам българси. Не мога да си представя чужденец как ще го прочете и разбера

11

Минчо Празников

преди 1 година

Още другата седмица с очакваните +15, +18 градуса тези 15 см. сняг по пистите си заминават. Най-добре е да закриват сезона за да не връщат пари, а с тази вече явна промяна на климата и изчезването на зимата да се откажат от зимните ските и да инвестират в нещо друго. Например разходки и конен туризъм.

10

Анонимен

преди 1 година

Абе всеки ден новини за тия, че нямало сняг.Да вземат тоя сняг и да си го забравил където не огрява.Аз на 2 работи бачкам да храня семейство - и Витоша я гледам тия дни през прозореца и нямам време да ида до там.Тия братче - искат сняг, искат кал.Какви са тия хора бе.Сигурно като стане есен - искат листата да са идеално жълти и оранжеви - иначе голяма драма и се разстройва много.

9

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 13 Айде стига с тия дюни бе. За какво ти са ?Нямаш ли други грижи ?

8

Така е ..

преди 1 година

Интересува ни дали ще има рестарт на държавата , че след Борисов всичко което беше постигнал умря.

7

Анонимен

преди 1 година

Не сняг, ами хотелите да им паднат дано.

6

Анонимен

преди 1 година

На нашите нагли и безочливи хотелиери от Банско пожелавам топла и безснежна зима, а на колегите им от Слънчака пожелавам студено и дъждовно лято. Е га фалират час по скоро тия алчници... Едните изсякоха Пирин и презастроиха Банско, а другите бетонираха Черноморието и разкопаха дюните.

5

Gorskio

преди 1 година

Съвсем се изхитриха тази година на бамско... Половин писта за 60 лв. на ден... Миналата година имаше сняг в края на сезона, само че имаше малко хора и се караше приятно. Какво прави Юлен - спира лифтовете и оставя 3 да работят с опашки. Мега яки тарикати. И после защо българите не искат да ходят там... Е кой иска да чака 60% от времето на опашка ?!?!

4

до 1ви

преди 1 година

така е, има къде да се кара, въпроса е че те самите хотелиери не разчитат на нас, а после олеле майко.Като сложиш цената на картите на фона на "карането" и то стана пак олеле майко.Плащаш 90лв за ден, 70% си по опашките, после те натоварят като за последно в някой ресторант... и накрая като калкулираш по евтино в Италия, Франция,Австрия...В Италия плащаш 110лв карта, горе на пистата 2ма души обядват за 50Е без да се лишават, и накрая имаш навъртяна 50км писти...А тук ядове само

3

Дядо Мраз

преди 1 година

5 сантиметра. Стига, Снежанка се умори да плаче..

2

Анонимен

преди 1 година

Да им преседне на нашите "хотелиери". Измамници и изпечени мошеници

1

az

преди 1 година

Българските курорти отдавна не таргетират българският турист. Боро спорт си правят каквото искат. Миналият сезон затвориха рано рано когато се върнаха британците. Освен ядене и пиене , нашите курорти не предлагат нищо друго като забавление. Ние сме на дъното на предлаганите забавления а планини не е като да нямаме