13

Анонимен

преди 1 година

Мажете тичат след вас, когато усетят, че ще има някаква полза от вас. Няма любов, всичко е демагогия!

12

Анонимен

преди 1 година

3.Преобращат кащата на родителите й уж да тарсят **миналото на жената**, а самото свое пиянсско и курварско минало го **забравят**

11

Анонимен

преди 1 година

За да опознаеш човека(и пак не е сигурно), трябва да изядеш една торба сол..Мажете, за да скрият черните си петна от автобиографията си какво правят : 1. Вкарват жената, колкото могат по-барзо в леглото. 2. Постоянно мранкат жената да ги заведе сред приятелите й, за да се разчуе, че той е **голям маж**, след което си мисли, че ще изнудва родителите й и нея. Ужасни мрасници, опиянчени от ДС.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 ___ Ами ако той по няколко пъти месечно иска от нея по 50 лв и после "от разсеяност" забравя да ги върне? Това на какво е знак? Ако питат него, той ще заяви, че винаги отправя такава молба към нея, защото много я обича и знае, че тя е човекът, на когото може да разчита.

9

Анонимен

преди 1 година

Да следиш, слухтиш и тормозиш не е любов. Той търси друго. Какви взаимоотношения може да се очакват с такъв човек?

8

Петя

преди 1 година

На мъжете само разиграване на коня ги оправя. Да тичат по Вас, като паленце.

7

Анонимен

преди 1 година

Времето ще покаже.

6

Анонимен

преди 1 година

Не ви подхвърля 50 лв. на леглото преди да си тръгне.

5

Анонимен

преди 1 година

Облизва портрета на Путин

4

За първото нещо

преди 1 година

Мишето се лъже.Щом е влюбен, той разчита да стигнете до секс и ако питате него, колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре ще бъде.Остава вие правилно да си изиграете картите, за да не се окажете в позицията на салфетка за еднократна употреба или играчка, която бързо омръзва.Колкото и да е влюбен във вас, той не е сляп и подсъзнателно си отбелязва всяка привлекателна жена, която се изпречи пред него. Преценете дали заради вас би жертвал възможността де се опита да завоюва всяка една от тях

3

Ако прави 7 неща

преди 1 година

Ако иска и " майка си " и " баща си " значи докрая на живота си ще ви обича ...

2

Анонимен

преди 1 година

"Той показва отдаденост без да очаква това да доведе до секс" - Самод ето се питате, дали е влщбен.Ако не ви пуаше, нямаше да има нищо, което да доведе до секс (освен ако не ств ***).

1

Петя

преди 1 година

Моят явно е много силно влюбен. Още на първата ни среща ми прекопа задният двор, по-скоро бе дълбока есенна оран. Иначе много не сме си говорили.