64

Анонимен

преди 1 година

Пари носеха ли? Неподготвени не се ходи в болницата

63

Анонимен

преди 1 година

Срам, срам и то за дете! Лекарите да си вършат работата, не само да пищят за пари! Хората отиват за помощ, не на банкет, за да не ги приемат! Болници, неприели пациент, трябва да бъдат санкционирани! Виновните уволнени, без право на работа в медицинско заведение и без право на медицинска практика! Нещата не стават така!

62

АНОНИМЕН

преди 1 година

До 59 Но като оперирате дебело черво и сте изнудили за хиляди близките тогава миризмата не ви пречи нали. Щом си лекар трябва да търпиш всякакви миризми, ако не ти изнася, отивай в парфюмерната индустрия!

61

до 59

преди 1 година

Аргументът ''защо не сте завършили медицина' за да говорите за медици'' е комично слаб, както и умът ти. Ти сигурно някога си недоволствал например от някой политик, но при положение че не си и ти политик нямаш думата, нали? Просяк умствен.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59, значи, ако не сме доволни от училище... да си учим сами децата. Ако не сме доволни от сигурността, да станем полицаи... и за какво им плащаме на тези данъци? Аз плащам всеки месец 270 лв. здравни! Всеки месец! + имам здравна застраховка! И въпреки това се отнасят с мен все едно съм прошшляк! А можеш да си представиш, че щом печеля добре съм и стойностен човек. Отношението към болния не трябва да бъде на база заплатата му! Ако искат така, то трябва да има нива на обслужване!

59

Анонимен

преди 1 година

ниво Сомалия. Честито роби и офце, ще става и още по лошо, защото всички само си седите и блеете. Скоро ще се лекувате сами и от вкъщи с домашни приготвени лекарства като в 13 век. Честита промяна на най-бедните в Европа, но искат шенген и евро. ахахахахаха беее бееее спете още

58

Анонимен

преди 1 година

Абе всичките много знаете. Защо не сте завършили меди-цина и тогава да говорим. Пациенти не къпани от месец, вонящи на цигари алкохол и пот плащали 30-40 лв оси-гуровки на месец да не искате професори и академици да ви обслужват.Лошото в БГ то е че за различни здрав. вноски получаваш една и съща ус-луга.Аз плащам 200лв здравни и не ме обслужват доцен. и проф.както е в западната циви-лизация а младоци.Но такава *** ни е държавата.

57

Анонимен

преди 1 година

През лятото станах свидетел на същия случай, пак в Бургас. Отказват да прегледат болен човек, закарвам го пред болницата и те пред входа ми казват да викам линейка, иначе не можело да влезем.

56

Анонимен

преди 1 година

Много си е хуваво капиталистическото здравеопазване(справка немското).Ама нашето е осткомунистическо.И когато лекар от спешното на света Марина във Варна си отиде с 1200лв една хигиениска в офис взема 1000 каква услуга искате.

55

Анонимен

преди 1 година

Ами така се случват нещата в любимото на някои капиталистическо здравеопазване. Така е , когато хората са изгубили своята човечност, мислейки само и единствено за материални неща , в случая - финикийски знаци.

54

Анонимен

преди 1 година

иначе докторите все с Мерцедеси и Аудита ... те за това го бият .. ама от парламнта требе да почне лопатата ...мръсни гадове политици от тех идва ..нехуманност

53

Анонимен

преди 1 година

Понеже лекарите непрекъснато ни плашат, че ако пациентите в БГ не оценявали труда им, щели да избягат на запад, нека се пробват да имат същото огношение към пациента 77715и същото ниво на "компетентност" и на запад, да видим кой ще ги държи на работа! Днес има Интернет Гугъл и хората могат да се информират отлично за всичко, което много дразни лекарите че не им позволява да лъжат!

52

Анонимен

преди 1 година

бялата мафия... убива отново!

51

ля ля

преди 1 година

да не се налага до бялата мафия да попаднеш! грижете се за себе си и подбирайте с какво се храните хора!!! магазините са заляти с *** от европа където почти всичко е изкуствено и опаковано!! пластмасата е навсякъде! ужас за децата ни!

50

Анонимен

преди 1 година

Обществото е виновно, че не реагира подобаващо на подобни лекарски престъпления, които станаха практика. Трябва да,се създаде някакво гражданско сдружение за защита правата на пациентите и за реални присъди на недобросъвестни и безхаберни медици.

49

Кирил Петков

преди 1 година

Прекрасно променихме България. Гласувайте за мен отново.

48

Съсльо ,но казва ис

преди 1 година

А на Радев му е все тая. Гледа си животеца и не му пука за България, но за Путин той умира.

47

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин е да снимаш на видео всичко което се случва в тия хорър-коптори наречени болници в България. Лицата, имената, всичко, и като почват да се правят на много важни, казваш че всичко отива директно за репортажа довечера в някоя от телевизиите

46

Анонимен

преди 1 година

Докато няма НИТО ЕДИН осъден лекар (а трябва да има в България всеки ден поне един такъв), така ще е.

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв бой вече заслужават тия престъпници в бяло, то не бяха пияни лекари, откази да помагат на дете с гърч, разменени бебета в болници... лелелелелеле