19

Анонимен

преди 1 година

и каква ви е целта? Да въведете CBDC то нали!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Не ни казват нещо което не знаем. Това нали беше инициирано от сатаните във WEF. Тази пЛандемия целеше ТОЧНО това - глобална рецесия и унищожаване на икономиката.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако искат растеж трябва да вдигнат потреблението което без намаляне на цените не виждам как ще стане, като цяло схемата с изкуствен дефицит и 1/3 минимум печалба отгоре е доста долна измама особено когато това се прави от няколко индивида по веригата и накрая крайният потребител си плаща двойно и тройно.

16

Някой

преди 1 година

Когато някой много губят други много печелят. Това са сметките. Зависи на кой човек човека си и кой как ще те светне в скритите сметки.

15

Някой да 16

преди 1 година

Значи при тях не е лицемерие и двойни стандарти, а повече. Стандартите и всичко при тях е за тях. От Брюксел са с други сметки за хората който не са от ЕС и за нас европейците християни има съвсем други. Едните ако знаеш немски и що го годе как седят нещата експлоатация и трохи в полза на първите всичко, ако не знаеш немски и си християнин европеец имаш право само да си експлоатиран и унижаван от системи и работодатели и можеш само да духаш супата...Такива много сметки правят навън и в Брюксел..

14

Някой до 16

преди 1 година

Бях на един курс в Германия и имаше един банкер преподавател. Той ни даде задача да решим. Аз да кажем имам общи познания от малко стаж в тези посоки.Значи мойте сметки са точни ясни и конкретни в някаква +средна насока да кажем. Оказа се, че те смятат по съвсем друг начин и когато му казах, че при мене е логично и нормално той ми обясни, че това се смята като за кредитиране ама мрънка демек и бюрото им по-трудно така който може сече, за тях важи друг стандарт който аз не знам, че е по закон...

13

SS

преди 1 година

А ЕС ще колабира! Дори може да се разпадне ! Евроатлантиците ще бъдат линчувани от озверелия и гладен народ , но това няма да е краят на лошото ! Следващия глобален проблем ще са климатичните мигранти ! Дано не съм прав !

12

Анонимен

преди 1 година

Абе нали до вчера нашите родни икономически "експерти" твърдяха че ни инфлаци ни рецесия съ очакв, напротив, още тази година спад на инфлацията и рецесията и дори ръст на икономиката!

11

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа е в рецесия от преди пандемията . От растежа не се вади инфлацията което прави сметката некоректна и забава мерките водейки до големи проблеми. А какво направиха руснаците като им казаха че се очаква 2 % рецесия ? В края на годината девалвираха рублата и създадената инфлация реши проблема. Така излязоха на плюс .Ако не се вади инфлацията от ,,растежа,, лесно може да се изкара на плюс сметката но това не означава че не сме в рецесия.Миналата година затова имаше толкова много фалити

10

IT

преди 1 година

Бaчкaтоpите ще го ядете голям :D

9

Хипермаркет

преди 1 година

Надявам се западните хипермаркети да фалират и да дойдат руски и беларуски, в които цената ще е 3 пъти по-ниска.

8

Дръндрън

преди 1 година

Нали това беше целта? Без драми!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Е нали се прокарват залените политики! Липса на газ, зелена скъпа ел енергия, горива с високи цени, вдигане на лихви, плащане на въглероден отпечатък, резултат намалени производства, нарастване на цените, масови фалити, обедняване и т.н!, влак няма да има рецесия!, зелени до полудяване!

6

МНЕНИЕ

преди 1 година

България ще изпадне в Стагфлация - вдигат се цените , инфлация - а Доходите се намаляват .Това се случва когато Бизнеса на Плаща Данъци .Тоест - Бизнеса в България има Свърхпечалби и ги инвестира в Чужди Държави .Трябва да се променят Законите за Печалба и Пране на Пари .

5

Бляк Рок:

преди 1 година

"Поправка:Световната банка ГОТВИ глобална рецесия"

4

Анонимен

преди 1 година

По важното е да четем,че Русия е зле ;)

3

Банкера

преди 1 година

Има един филм "Украйна в огне" гледайте го...Янукович разправяше как ходили при него от световната банка. След което същата му устрои майдан. Заради тая банка се случва това в покрайна сега. Същата на нас ни нагласи кризата от 96-97 г.

2

Анонимен

преди 1 година

За Бога Съселяни, Не Купувайте !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Верно ли? То тая банка много алтава, щом чак сега го видя. Ти да видиш! А ние про-стите, грозните и мало-умните това го видяхме още преди 10 месеца. Ама като ви предупреждавахме бая кофи с акенца ни изляхте на главите. Хайде сега да видим дали ще наречете американската (уж Световна) банка, русофили. Хайде де!