19

Анонимен

преди 1 година

Ах! Обичам го този кралски живот! Но, и тук наш Симеон има да му диша прахоляка на гръцкия крал.

18

Котаракът Еркюл

преди 1 година

До СлепокА преди тях как ли са се радпождали само от мъже?

17

ДаКастрирамеЛиПасито

преди 1 година

Коце Втори не знам къде е крал, но английските рептили са крали на много места по света.Едва ли има къгче на Земята,където те да не са крали.Ако можеха да летят на метлите си,останали им от краварския Хемуин,щяща да полетят,за да окрадат и Лутната.Нашият набеден за "цар" Мони Втори е крал единствено в Бългжария.Дори изсече до подраст вековните дървета на Чамкорията, защото той,когато е бил малък се е занимавал с лесовъдство и ги е засждал.

16

Анонимен

преди 1 година

Гърция е пълна с *** и анархисти. Няма как да вирее монархия там.

15

Пич

преди 1 година

Историята на един обикновен ***.

14

Анонимен

преди 1 година

Аман от неграмотни нискоинтелигентни джурналисти като *** Христова - няма такива крале Джордж в гръцката история, има Георгиос първи и втори, няма крал Пол, истинското му име е крал Павлос първи.

13

Христо Христов

преди 1 година

У нас българомразещите атлантици начело със Соломон Паси, заедно с ДС и шепа безродни царедворци докараха ор Мадрид един мошеник, за да спасят БСП и ограбят България. Факт.

12

Анонимен

преди 1 година

Интересно, че не е осъдил държавата да му върне имотите. Само при нас скапания съд върна ба бившият цар нещо, което е държавна собственост. Казвам го, дори и при това, че съм монархист

11

Анонимен

преди 1 година

Наш Бойко е крал много повече от тоя. Крал е и в България, крал е и в целия ЕС.

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Материалът е пълен с грешки.Вократце.Радвам се ,че умря.Дедите му са грабители на Трако-Келтскк земи и изнасилвачина Български бебета.Напомням,*** Елините нямат абсолютно нищо общо с гърците.И последно.Ще ми се и Симеон Сакскобургота да умре.Също и Карагьоргевич.Някак си ще се попувствувам добре.

9

На печалба

преди 1 година

Раздава ме париtrading212/pies/ltznkUbpJboegrsu1WtCSSi8v8x21

8

Меломан

преди 1 година

Този не го знам, но напишете че днес е починал Джеф Бек - легенда на електрическата китара

7

House M.D.

преди 1 година

Защо заглавието е написано неграмотно?

6

Слепок

преди 1 година

Евала на гърците. Все пак те са измислили секса. Столетия по-късно римляните са го одобрили като са вкарали в секса и жената...

5

Поука?

преди 1 година

Като бяхме малки играхме с батко на монопол. Той винаги крадеше пари от банката когато не гледам или отида до тоалетната и после като му кажа: Крал си бе! От къде толкова пари? и той ми викаше "Да бе крал съм бе, крал съм, цар" и ме спукваше от бой ако аз крада

4

до9

преди 1 година

как се сменя чип когат не ти отърва приатееел!? все едно да те изгоня от вас и от масата ти с храната.... ти да отидеш при съседа поживо поздраво да те приютят и ти все да надничаш колко хубава е твоята къща твоята софра ми цял живот ще си я искаш обратно щото си подслонен гост.

3

болни мозъци

преди 1 година

те трябва да си сменят чипа

2

Шах

преди 1 година

Крал , крал , ама го хванали !

1

Анонимен

преди 1 година

Този трябва да е от родата на Симеон 2 Батенберг, британското разклонение става Маунт-Батън 1917година, тъй като Британската империя и Германската империя воюват, а кралсото семейство е с немски корени от САкс Кобург Готха стават Уиндзор, а Батенберг става Маунт-Батън.