15

до 15

преди 1 година

Кой народ - търтеите на Хранилка при Банкянския похотливец и ромите

14

Анонимен

преди 1 година

Това ще е краят на ПП.

13

Ми да

преди 1 година

Ами тя ако не е антагонистична стават като атака и ндсв Аут завинаги!! БГ е последния им дерт на ПП .

12

Пенсионер

преди 1 година

Радев и Нинова така и не разбраха, че без ГЕРБ правителство не може да има. Народа така пожела на изборите.Нали уж било глас народен , глас Божий.

11

Анонимен

преди 1 година

Няма как. Каузата на ПП е антагонистична на ГЕРБ. Няма изобщо как да стане. Една партия най-после да държи на думата си.

10

Анонимен

преди 1 година

Маджо още нее изтрезнел и му се привижда обединение между ПП и Герп.

9

Аз пък казвам че

преди 1 година

Ако има избори този път резултата няма да е същия Защото за първи път след пуча на радев Ще се гласува и с бюлетини.Избирателната активност 100% ще се увеличи. И тогава ще изгубят най вече 3 партии от този парламент ДБ от вечните 7 % ще станат 3/4% Копейкин от вечните 10% Ще станат 5/6%. ПП от 20 %ще са 10/12% И може би БВ .Герб Бсп Дпс ще увеличат

8

Вуте

преди 1 година

ГРОБ, ПП, ДБ, ДПС са едни и същи евроатлантици или крадци и прoдaжници както искате го наречете

7

ГулюГулю

преди 1 година

Хриси Иванов ли ще го играе на парламентьор и иска да вземе властта, с един куршум два заека ехххххх евроатлантически номера хахахаха ГРОБ и ПП са едни и същи само че паднаха в собствената си мерзка интрига и сега не може да се сдушат иначе краи с тях хахахаха

6

Анонимен

преди 1 година

Народа е ска***апан и *** и НС е същата работа. Ако народа ни, не търпеше и беше по-интелигентен дали тези крадци щяха да ни решават съдбата?

5

баба мара

преди 1 година

какво разбирателство между парапета и борисов отиваме на избори до дупкавръщаите веднага мандатите и не се мотаите губите времето на хората до двамандата в нс иначе ниска изб активност

4

Анонимен

преди 1 година

Народа е скаАапан и *** и НС е същата работа. Ако народа ни, не търпеше и беше по-интелигентен дали тези крадци щяха да ни решават съдбата?

3

Ами,айде де!

преди 1 година

Омешайте се! Нали сте един дол евроатлантици,нали един и същ господар от Козяк ви плаща?Всички сте еднакво евроGейски ориентирани,че даже и ДъПъСъ ще е плътно зад вас! Какво чакате,демокрадци?!? :)

2

Анонимен

преди 1 година

Всичките работят във вреда на народа .32 г се вижда

1

Христо Христов

преди 1 година

Радев да дава мандата на БСП! Партията обединителка на всички дс агенти и чеда на партийни активисти! Те са с най-голям шанс да обединят заедно 90% от депутатите от евроатлантическите парламентарни групи в НС.