76

Fermer

преди 1 година

Значи в момента в България ядем *** на Украйна! Нашата родна стока залежава която е произведена по Европейски изисквания и ограничения на препарати и торове.А Украйна няма никакви ограничения пръскат и торят с всякакви *** и забранени препарати за растителна защита!Незнам някой хора защо се радват то това всичко се отразява на здравето.

75

Анонимен

преди 1 година

75 Само дето той в тия 1000 т. няма и зрънце хлебна пшеница. Всичката му е фуражна, както впрочем и 99.99% от произвежданата в България е такава. За разлика от украинската, която в голям процент е хлебна. Защо си мислите, че преработвателите са някакви балъци и ей така ще си хвърлят парите за некачествена стока. Просто до сега хубавата хлебна украинска пшеница беше скъпа за българския джоб и се купуваше българска фуражна. Но сега хлебната украйнска е по-евтина от българската фуражна.

74

Тот

преди 1 година

В България последните 30 години се консумира залежало зърно от много страни.Българското се изнася веднага след жътва а на негово място се внася старо на 1/3 от цената.Нашите производители този път задържаха зърното от лакомия ,а сега се чудят какво да го правят,затова ревът.

73

Болката отляво

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ Боли я България за Украйна нали знаеш какво...Проблемите ни тръгнаха от това, че Украйна и Русия решиха да си спретнат война за егото на вождовете, ама ние плащаме сметките!

72

Ебассси

преди 1 година

Няколко кораба с украинско зърно бяха върнати от "гладуващите в Африка " защото не отговаря дори на минималните техни изисквания за качество ... Полша позволява единствено транзит на украинско зърно през територията си... В Западна Европа дори едно зрънце не е внесено.... Но ние го изкупихме и дори се храним с него...... Да ни е сладко.

71

Ангел

преди 1 година

И медът

70

агроном

преди 1 година

До Мен - А държавата защо допуска внос на отпадъци под формата на олио, зърно и т.н. ? Хората , които допускат тези мизерии не знаят ли , че всичко се плаща ? Няма ли кой да им каже ?

69

Мен

преди 1 година

Да се пишат марките олио и фирмите, произвеждащи хляб от украински суровини, за да не купуваме. Тези продукти са радиоактивни най-малко. Хората трябва да знаят и сами да си правят избора.

68

Анонимен

преди 1 година

На тоя Кой би трябвало да е виновен,след като цената на хлебната пшеница беше стигнала 750 лева за тон а сега трудно се намира пазар дори и за 600 лева за тон?При наличието на 1000 тона загубата се заформя на близо 150 бона,ами от много дяволък,понякога се стига и до там,пийваш водичка студена и продължаваш напред без да ревеш!

67

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Тази статия е тип Съветска пропаганда. Целта е да се лъже и се очерни Украйна. И понеже има русофилска почва в България,омразата лесно избуява,в своите черни нюанси.

66

Анонимен

преди 1 година

За това беше мейданът през 2014. ЕС предложи да приеме се подготви да приеме Украйна, ако Янукович се съгласи да разруши икономиката като първа стъпка, за да я направи неконкурентно-способна на Франция и Германия.

65

ДО КАРМЕН

преди 1 година

Даже капиталистите не си позволяваха да сменят категория земеделска земя в такава за строителство, както днешните демократи, няма закони няма нарушения котка влачи влак.

64

Диана

преди 1 година

До ЕКОЛОГ Какво друго можеш да очакваш от едно БСП? Те скриха от народа взрива в Чернобил, ти се чудиш защо внасят украинския ***...Ще го внасят щото е по-евтин и ще останат повече пари за техните джобове, разбира се...Много важно, че хората ще боледуват!..БСП прогони половин България, ти се чудиш защо нитрови...Ами...За да прогони и останалата половина, явно...Какво е за нея една България! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

63

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън. Бегайте при Путин той да ви храни.

62

ЕКОЛОГ

преди 1 година

И защо внасяте *** от окраината ? Знаете че е отрова и продължавате да тровите собствения си народ, а ? Нали знаете , че всичко се плаща.

61

Анонимен

преди 1 година

Само преди 100 години в България населението беше 90% селско.А от селянина комунист не става, той е дребен буржоа..Виж манталитета селски си остава..Видно от нивото на градската интелигенция, особено на жълтопаветната

60

ПроСоТо

преди 1 година

До от водеща земеделска...би ли уточнил/а как след като ВСИЧКО у нас се командери от Брюксел ,в това число и вноса на въпросното зърно ОТ Украйна,като как Кремъл ни "пробутва комунистическата си идеология" ?...Много моля,уточни се!...Защото тезата че Москва е виновна за всичко негативно у нас ,меко казано е..не само шантава,тя е откачена!

59

Стига сте ревали

преди 1 година

Хайде стига сте ревали, какво стана новите ви джипки ще са с две екстри по-малко ли? Като гледам уркрайнците добре се справят срещу руснаците, с каквото и да са им пръскани земите. Малко да се стегнете и да вземете да свалите цените, че на народа му писна да ви слуша глупостите.

58

Дааам

преди 1 година

Това съм го чувал и от други земеделци преди известно време. Ако наистина е така, то следва БАБХ незабавно да се самосезира и да направи проби, оповестявайки публично достояние резултатите, и ако те не са в норма или има следи от забранени вещества, да се преустанови вноса от там. Ама нали държавата като цяло липсва, какво самосезиране...

57

Не ме учудва

преди 1 година

Като знам че местния чорбаджия вкарва олио на 2лв от Украйна и го продава на 5 - 6лв в БГ и на 5-6 евро в Гърция...