197

Анонимен

преди 1 година

Кога Зеленски ще ни предаде Брендо , защо го крие !?

196

Анонимен

преди 1 година

По черноморието в Бг ЖЕНИТЕ пропищяха , МНОГО РАЗВОДИ ЗАРАДИ УКРАИНКИТЕ !

195

Анонимен

преди 1 година

Ще има 3-та СВ , НО В ТАЙВАН !

194

Иван радоев

преди 1 година

Лицемерието на западния свят

193

Анонимен

преди 1 година

Украинските бежанци в Европа ги наричат социални туристи , защото се регистрират в няколко западни страни за социални помощи !

192

тя

преди 1 година

"Украйна ще победи Русия " - тоя оше не е на ясно , че САЩ му спаси г ...а

191

Анонимен

преди 1 година

До 208 - селянин хванал златната рибка и почнал със желанията. Понеже много мразел съседа си пожелал да му умре кравата за да не продава мляко. Изпълнено! След кратко замисляне пожелал да умре инсобствената му крава. Рибката пита защо? Да няма откъде да си купи мляко неговата ***..ца!

190

Анонимен

преди 1 година

Днес Путин продава петрол за 37 долара.В каквато валута иска купувача.И пак няма кой да го купи.

189

хахахаахааа.........

преди 1 година

В Лвов се събраха трима нещастници от Варшава, Вилнюс и Киев, страдащи от имперски амбиции и фантомни болки, причинени от историята, която ги порази. И се молят, както се оказа, за танкове, написа Медведев.

188

Анонимен

преди 1 година

Тоз само на художествена гимнастика не са го пускали да пропагандира

187

Анонимен

преди 1 година

На З трябва да му дадат Златен глобус, Златна палма и каквото там се сетите за перфектно изиграната роля на кречетало комик, който подпали Европа, срина икономиката на ЕС, напълни континента с мрънкала и ще палне и Трета световна война за славата, но не на Украине, а на нейния задокеански господар.

186

Бай Лазар

преди 1 година

Не ме интересува адли ще спечели войната, но да се махат от България и да спрем да ги хрантутим. Украинците са най-неблагодарната, нагла, завистлива нация.

185

Кир4о

преди 1 година

Има видео от 2013,където водещ на новогодишната програма по ,,РТ 1'' е Зеленски,и показва наистина завидни артистични умения.Направо талант.Хай-лайфа на РФ го аплодира непрекъснато чак до края на новогодишната програма излъчвана директно в ефир по националната руска телевизия.Гледайте го,заслужава си.

184

Додо

преди 1 година

Как можаха този артист да го изберат за президент да мре толкова народ воден от един артист ама и украинците ги бива щом му вярват

183

Анонимен

преди 1 година

Лойко евроаятлантика е набухал шкафове с евра ии не му дреме за ЛЕВА.ПРЕДАТЕЛ

182

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Кир40 - така ли разправя Кремлин-а? Мне. Прав си, че е война за ресурси, но не тея дето ти посочваш. Войната е, щото един гном от Масква иска да заграби целия ресурс на Укройна - желязо, въглища и газ /в шелфа при Крим /. За да ги даде на олигарсите си /разбирай, той да топне хобота/ а и да стисне Европа за шията. Е затова е войната. Както и за "самолетоносача" Крим. Нищо общо няма с нацисти, фашисти и сатанисти. Милер харесва СВО. Нищо, че Света е отвратен. Къде па намеси Франция?!

181

Кир40

преди 1 година

Вече цял свят разбра че това е Локална Война между Франция/най-големият производител на електроенергия в света? и Енергийното Лоби в Кремъл.Войната се върти все около големите реки с ядрените реактори които са предазначени да работят с руско гориво,защото са строени по времето на СОЦА.И русите не искат тези реактори да се обръщат на друго гориво,защото изпускат много пари.За пари и влияние става дума,не за друго.Всичко останало е ала-бала.Всичко останало е търговия с оръжие.

180

Анонимен

преди 1 година

До Фен - ми популярен е човека! Харесват го. Докато малкия "Бункерен Гном" от Москва освен на ролки тоалетна хартия никъде го няма. Не е популярен, така да се каже!

179

Котаракът Еркюл

преди 1 година

Някакви речиза едно и друго на Зеленски ли еновия Интернационалн химн?

178

Анонимен

преди 1 година

дано, ама надали.