21

Анонимен

преди 1 година

Всяка година има грип, не е първата, не е и последната! Ковидната грип постановка не бива да се повтаря! Стига паника се всява! Ще стане така, че хората на нищо няма да вярват, даже и на ваксините!

20

Анонимен

преди 1 година

Строителна бригада "Локумчев и КО" предлага следните услуги: 1.Къртене на паркови пейки; 2.Поставяне на градски бариери; 3. Зазиждане в мазета и тавани; 4. Бетониране на уста, носове и други телесни отвори; 5. Поставяне на канализация тип "меки връзки" в дихателната система; 6. Производство на паметни плочи и кръстове; Тел.: 02/9301 209;

19

До IQ 3.14

преди 1 година

Айде пак аз, комшията и баба - цяла България. В моята служба няма ни един. У нас - също. Минахме по нещо за по 2-3 дни, не знам какво, от как се помня всяка година минаваме по нещо, нормално е, през декември и това беше.

18

Анонимен

преди 1 година

После - насилствено прибиране с усмирителна риза в болницата, муш един маркуч в гърлото, една шепа отровни илачи, един поп и - в ковид листата. За набъбване на отчета!

17

do 12

преди 1 година

съгласен съм с теб до някъде. ковид новите са като грип, но първия вариант едвам го преодолях. за него си трябваше лок даун. след него веч не беше нужен- беше преминал през достатъчно хора и развитие

16

IQ 3.14

преди 1 година

До локдаунако не беше ал бънди и кликата на власт, до сега да са ни затворили. цяла българия е болна.

15

локдаун

преди 1 година

А локдаун и КПП кога?!

14

Анонимен

преди 1 година

да няма някакво сборище на вирус пропангандаторите днес - един след друг наизкачаха от тъмното

13

Abrakadabra

преди 1 година

Цитираните симтоми "...висока температура, силна отпадналост, безапетитие.....", не са съвсем точни. Това, което наричат "грип", всъщност започва със сухо и раздразнено гърло, без болки, суха кашлица, провокирана все едно си се надишал с отровен газ и без температура...на по-късен етап се поява и хрема...Гърлото и кашлицата трябва се третират със съответните лечебни средства, за да не се допусне засягане на белите дробове.....

12

текезесарката

преди 1 година

Ще споделиш ли за някое лекарство, което лекува грип.Не давай за пример такива, които подтискат или облекчават симптомите..

11

Анонимен

преди 1 година

Хайде бе това не бяха ли симптоми на Ковид19 или аз бъркам сега пък грип. Или паричките за Ковид лудницата секнаха и сега по старому си го водим грип както си беше преди. Много интересно е с какво набодахте милиони хора които ви се вързаха. Има много случаи на инсулт срес спортисти които са се ваксинирали. А ти си за затвор със целия Ковид щаб.

10

Анонимен

преди 1 година

Болниците и по време на пЛандемията бяха празни. Линейките пускаха сирените, а бяха празни - ей така, да ни плашат. Всичко беше едно организирано престъпление!!! Никога няма да забравим гаврата с хората.!!!

9

Цар Антивакс Велики

преди 1 година

Гледам и не вярвам на ушите си! Ами че точно докторята са тези които най-много реват да се обяви грипна епидемия! От месец насам хленчат че отделенията им (с по 10 легла в области с няколкото стотин хиляди жители) били пълни! Явно още се надяват да им кацне отнякъде някоя "първа линия" и съответно хилядарки към заплатата. Сиреч още живеят в епохата на ковид далаверата.

8

До 8

преди 1 година

За преди 40 години верни твърдения. Баба ти текезесарката ли те научи така или?!

7

Грипът

преди 1 година

не се лекува, той се преболедува..Тъпкането с медикаменти е безполезно, в някои случаи дори е вредно..

6

Анонимен

преди 1 година

Българите искат да се върне комунизЪма, искат да победят болшевиките на Путин в Украйна, за каква нормалщина говорим? Ясно е, че в България някои неща не са в ред.

5

До 4

преди 1 година

Ти за нормални медикаменти чувал ли си? При първи симптоми Тамифлу или подобно и изобщо няма да се разболееш. Има и за деца

4

Анонимен

преди 1 година

Защо давате думата на бъдещ затворник? Харесва ви да бъдете лъгани, или и вие сте от пропагандата?

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този грип е много гаден, децата го влачиха две седмици а аз цяла седмица. Днес за първи ден съм О.к. Температура няма, но гърлото леко наболява и постоянно подсмърчане. Този грип е по гаден и по продължителен от короната. Лекуваме го с лук, чесън, мед и чай от лайка. На мен лично чесъна най-много ми помага. През 3-4 часа изяжам по една скелидка чесън на гладно без да пия вода. Малко изгаря, но загрява и лекува безотказно. Поне при мен и децата действа.

2

Анонимен

преди 1 година

първо почва с новините и с теб