7

Учител

преди 1 година

До Димитър Кетипов учителите ги сънуваме тия 2000 лв, даже 1300 не взимаме. Хайде стига измислици. На всички работния им ден свършва в 17.30 и в 17.35 вече мислят за извънработни неща, нашия работен ден продължава 15 часа, включително и в събота и неделя. Изобщо си нямате работа , какви са задълженията на един учител.

6

ПроСоТо

преди 1 година

интересно като как ли ще да е било във времето,когато хем грипът е върлувал,хем не е имало интернет и "дистанционно обучение" ?!../Що така са побърка тоя свят,Господи?!/

5

Анонимен

преди 1 година

хареса им онлайн по халат и с филия с масло и мерудия в ръка у къщи пред телевизора

4

1

преди 1 година

Даскалите реват за почивка, че се преумориха. Разбира се, че е по-добре да учат онлайн, отколкото да са ваканция. Ако има болни учители, ще има заместващи такива, ако и те са болни, ще имат свободен час. По-добре 2 свободни на ден, отколкото цял свободен ден и после псевдо преструктуриране. Станаха с най-високите заплати, а все искат да мързелуват. Е не става така.

3

бай Гочу

преди 1 година

да се обяви грипна до март и готово - ше учат по на две на три и без това нищо не преподават - само зяпат мухите и хабят тебешир за черната дъска

2

Димитър Кетипов

преди 1 година

Те даскалите "сигурно" много се умориха направо ги пускайте 2 седмици грипна, че даскалите с тея 2000 лева минимална много работливи станаха, че и 3 месеца в годината не работят.

1

Анонимен

преди 1 година

според достоверни източници в офиса на днес.бг вилнеят гонорея и сифилис, пуснати от някой с инициалите Н.Х.