48

Maria

преди 1 година

Аз родих в 1987 и детето беше в кошарка до мен...В 21 век нашите тъпаняри връщат света назад и отново колектив и комунизъм всички заедно. Няма такъв филм , всяко бебе трябва да е с майка си! Ако връщате връщайте ги най-после, че направихте сага за филм с простотията на болницата. Не виждам кой е виновен и наказан с уволнение? А жълтурскатя преса само раздухва мъката на майките и първо майките да осъдят журналята за психически тормоз.

47

нали днес?

преди 1 година

не спряхте да приспивате хората с лъжи

46

Вили

преди 1 година

Преди 30 години съм раждала и бебетата бяха при майките си в така наречените колички/кошарки за по 3 броя бебета.Защо сега е толкова трудно да са при майките си?

45

муспи

преди 1 година

Че защо дива$и раждат където и бели? Ако сега разменят, скоро ще стане като Франция - ще ги изяждат.

44

Анонимен

преди 1 година

А колко още не знаят. Безплатни тестове за всички, които желаят.

43

Анонимен

преди 1 година

Нашите болници не са подготвени за това да оставят бебето до майката веднага след раждането, е какво трябва....червен килим ли какво, фанфари. Моето ми го дадоха след 24 часа, за 5 мин. Живо и здраво дете, стояло 9 месеца в корема на майка си, защо го взимат. А в помещението където бяха бебетата си влизат, излизат хора, майки....защо? В Германия бебето е при майката, ако има нужда от помощ и помагат.

42

Алекс

преди 1 година

Номерът не мина.От болницата да върнат парите на индианката,която си плати за бяло бебе.От прокуратурата да се поинтересуват кой в болницата върти търговия с бебета.

41

Сагата няма да

преди 1 година

приключи толкова лесно.Ред адвокати-лешояди от ред НПО-та,начело с БХК,ще се намесят за да защитят правата на тежко страдащата ромка,която така се е разстроила,че ще се заеме със следващата си бременност чак след месец два.Ще се успокои само ако я обезщетят с няколко десетки хиляди(от които 1/3 ще са за адвокатите).Ще има златна жътва.

40

А на бас !

преди 1 година

Според мен ромката е разменила бебетата умишлено още в началото. Скоро ще разберете, че съм прав. Важното е да сме живи и здрави!

39

Съвет

преди 1 година

До Има надежда за бг 30 Изчакай. Бебетата още не са разменени.У нас нищо не става така лесно. Важно е да ни е максимално гадничко.

38

Я па ти..

преди 1 година

До мишо 18 Шефа на болницата не слага номерата на ръчичките на бебенцата.Има си отговорници за това и вече са наказани.

37

само питанката

преди 1 година

отзад не прави изречението въпросително, казвам щото журналистите би трябвало да знят българска граматика, щото те възпитават читателя. Ама то кво ли е наред ,че тва да е...

36

Гадатели?

преди 1 година

Странна "новина" - в вероятността, евентуално, ако обаче....В БГ разделят бебоците от майките, за да предотвратят ВБИ, но това не помага - явно е!

35

Анонимен

преди 1 година

Не знаем анонимната майка иска ли смяна. Никъде не е давала изявления. Затова бе са семенени още.

34

Анонимен

преди 1 година

Адвокатите по семейно право победиха адвокатите по медицинско право. Казусът не е медицински. Онази изпусна хонорара за съдебното дело.

33

Анонимен

преди 1 година

Адвокатът по медицинско право, която обикаля телевизиите, иска да се води съдебно дело и след 5-6 години да се върнат. С това дело ще отгледа нейните деца.

32

Анонимен

преди 1 година

Бих искала да прочета бебетата са върнати при биологичните родители,а не ще. Българите вече на ще не вярват.

31

Тошо

преди 1 година

Хайде де, още ли не сте ги върнали, ами що не чакате да станат 1-ви клас, хубаво да се климатезират и тогава, бре мудна работа!Едно време на село, това е ставало на минутата, сега не адвокати, специалисти, виновни, ми те пораснаха докато са оправяте кой какво защо!

30

Анонимен

преди 1 година

До Мистерия - А ти не четеш ли, в материала е написано: "Адвокат Астакова казва, че няма нужда да се оспорва произходът на децата, тъй като са дадени в актовете за раждане на двете момиченца с коректни - в тях са вписани биологичните им родители."Децата са разменени, щото някой е спал.

29

Мистерия

преди 1 година

Тея родители не видяха ли в акта за раждане на детето, че не ги пише техните имена!!!?Че ДНК тест даже правили!