52

Анонимен

преди 1 година

До61. Прав сте! Жалко е, че загиват млади здрави хора. Животът им свършва още преди истински да е започнал. Не е жалко за тия със свастиките по байраците. Тяхната идеология проповядва смо насилие и жесткост. Жалко е за хилядите мобилизирани насила хора, изпратени да умират за чужди интереси.

51

Анонимен

преди 1 година

Комиците и приятели. Лошото е, че за техните скечове стотици хиляди плащат с живота си, а още стотици милиони - с обедняване и пълна безперспективност. Но и това си има добрата страна - тия клоуни стават все по-нетърпими и измитането им наближава, неизбежно е. Само не знам какво ще правят горките редови евроатлантици без хранилката, на която са цял живот:)

50

Анонимен

преди 1 година

...и не е в интерес на американците да подлагат под съмнение тези сделки. Щото Аляска е много богата на природни ресурси, а прибалтика какво има, освен пристанища? Но това пък със сигурност означава край на НАТО... Е щевидим. Трудни времена предстоят.

49

Анонимен

преди 1 година

Следващите след Украйна ще бъдат прибалтийските държави. Само че за разлика от Украйна, те ще бъдат анексирани от Русия С американска помощ. Или с мълчаливото им съгласие. Разбирам че това изглежда странно и невероятно за всички, но както американците са купили аляска ор руския цар, така и той е купил прибалтика от шведския крал.

48

До 55

преди 1 година

Дано! Трябва да си платят с лихвите за престъпленията към човечеството!!!

47

Нашите

преди 1 година

Прескъпи днешни приятели на тоя ден избиха мнооого невинни граждани на софия, бог са прости жертвите и да накаже зверовете!

46

Доналд Тръмп

преди 1 година

Фашизъм в действие!Путин ще изреже тоя тумор който мъчи обикновенните хорица !

45

Краят

преди 1 година

На рептилите наближава! Ще има зрелища!

44

Адмирации

преди 1 година

Каква е тази "Наша Европа" това са фашистки държавки, били бивши колониални империи, изсмукващи ресурсите на Африка и света! Но те сега са нищо, зависими европейски държави от САЩ и от Русия, едните политически и военно ги командорят, а руснаците им взимаха парите от ресурсите които дават. Европа е гола вода, ваша или баща Европа, ще бъде или щат на САЩ, или Арабско-африкански халифат или Руски Республики. Европа е слаба, за да бъде независима

43

Анонимен

преди 1 година

Бе хора,не е нормално в Нашата Европа,да има Американска армия???! Както,не би било нормално,в Северна и Южна Америка,да има примерно Европейска Армия! Такава Няма там нали? 34 г Америка ни е хванала в клещите си ,чрез " тихата дипломация" и ни въвлича в своите интереси! А те са Русия! Да се събудим вече а? Америка Продължава " Студената война" и днес,34 г по късно след разпада на СССР! ЕС,не е на прав път " подкрепяйки" САЩ!Все по крещяща е необходимостта,да се разделят!!!

42

Анонимен

преди 1 година

От последният абзац: прозрачността и "пълната взаимна откритост" да се разбират като ще ни питате може ли, и ще докладвате за резултата. Насърчаване на "възможно най-пълно участие", да се разбира като ние ще ви казваме какво бихте могли да свършите, а вие ще го вършите по възможно най-добрия начин.

41

Анонимен

преди 1 година

Ами най-голямата армия в НАТО след САЩ е на Турция, но гък не смеят да кажат на Ердоган, ни за реекспорта на газ към Европа, нито пък за геноцида над кюрдите.

40

Анонимен

преди 1 година

Ние не сме в ЕС в ролята на отходен канал. И в НАТО не сме- НАТО е в нас. Изгорете декларацията, не желаем да сме тоалетна хартия!

39

Анонимен

преди 1 година

Тези 2 организации,от различни Континенти и Интереси,докато Не се разделят и всеки се Прибере в Континента си,Европа Е Застрашена!!!!

38

Адмирации

преди 1 година

ЕС и НАТО, ще изчезнат до няколко години, Русия ще анексира и опази Европа, от фашизма и тероризма! Фашистките европейски правителства са заплаха за Русия и европейските народи и ще бъдат прочистени!

37

Какво е Дон

преди 1 година

Какво е общото между ЕС и НАТО? Защо двете трябва да са обвързани ? И ако трябва да са обвързани , защо има членки на ЕС , които не са в НАТО и обратното??????

36

Анонимен

преди 1 година

Вашият сайт днес не отбеляза годишнината от най-разрушителните ангпо-америански бомбардировки на София през януари 1944 г. Мълчите си като поср...ни. а трябва да се знае и помни.

35

Доктор Ох'Боли

преди 1 година

Наистина тази върхушка която е виновна за потъпкването на Минските споразуменя, фашизирането и военизирането на Украйна до степен в която тя става заплаха за националната сигурност на Русия, ще срещне сериозния отпор на руския народ: > https://disk.yandex.ru/i/fid9vp332bmy7w

34

Анонимен

преди 1 година

Нашият Корумпиран ЕС,продължава далаверите с Американският военен блок НАТО!!! Последствията Гаранция ,че ще са за сметка,на Нашата Европа!-:(((

33

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

В Европа има война. България е член на Европейския Съюз и НАТО. Всеки който саботира с проруски действия нашата Съюзна сигурност,ще бъде наказан подобаващо. При война,законите са много по-строги. Българското служебно правителство е с руска ориентация,какъвто е и Президента. Те ще бъдат притиснати от управлението на двата ни Съюза,да спазват общите решения,ако не,могат от Вашингтон и Брюксел да бъдат отстранени. При война може и да се премине към тази крайна мярка