45

Ман Гал

преди 1 година

Шведите също са ЕС но се разплащаме с крони.Не виждам ква ще е разликата. И британците бяха но си имаха лирата . За мен лично по добрия вариант е да си останем с лева. Би било по лесно да се откачим от ЕС ако се наложи. И сега косвено сме с евро поради простата причина че сме вързани за него от МВФ

44

toti

преди 1 година

Чехите колко преди нас са в Европа,но не вярват на Еврото,а далеч по голям икономически растеж от нас имат...къде сме ртъгнали като няма и 50%от стандарта сме на нивото на страните от Европа приели еврото

43

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

А нашите продажни и корумпирани политици изобщо не се интересуват от мнението на българите - нито дали да членуваме в терористичната групировка СатаНАТО ,нито дали тази групировка трябва да е на територията на Родината ни и да ги храним,нито дали имаме интерес да сме в Ес-са.Време е да се върне смъртното смъртното наказание, да бъдат съдени и изб.есени.

42

Умни сме

преди 1 година

а ние сме най-умни и напираме за еврото

41

Анонимен

преди 1 година

Такива селски бекове направиха ...Брекзит....

40

мишо

преди 1 година

Още от сега започнаха да вдигат спекулативно цените на всичко а ако се въведе еврото всичко ще бъде два пъти по скъпо т.к. превантивно цените са вдигнати. И ще сме от бедни по-бедни. Еврото не е за нас , пък и както е тръгнало ЕС скоро ще го разпаднат и тогава какво ще следва пак да се преминава към лева ли?

39

Българин

преди 1 година

Както един виден икономически експерт беше заявил : " не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото "

38

Както е оформена

преди 1 година

статията, пък излиза, че гражданските чеда, с глава в облаците са евро-еко-меко-толерантни, а също така и умно-красиви, докато хората от провинцията, са необразовани, задръстени, анти-прогресивни и разбира се - грозни. Затова втората група са против еврото.

37

Съвет от дядо

преди 1 година

Да приемем еврото само след като се приемат драконовски закони против спекулантите.Да не допуснем да стане като в Хърватия. И сега у нас 50% от цените са от спекула на производители и търговци и нищо. Ако никой не влезе в магазин само за една седмица , какво ще се случи ? Но няма кой да го организира , а ще има и предатели бол.Трима души завера и единия е предател.

36

Фалшива новина

преди 1 година

Няма такова нещо, това е фейк новина, не се подлъгвайте

35

Анонимен

преди 1 година

Свободни и способни са за евро и Шенген. Двете възможности са за такива хора необходими . В България са малко .

34

Анонимен

преди 1 година

Не искат евро пенсионери по старчески домове , болни по селата , които не излизат от къщите си , богаташи в офшорки и мошеници на леки доходи . Това са които ги питат журналистите

33

Анонимен

преди 1 година

Поляци,чехи,унгарци...никой не иска да го вържат за еврото. Само тук европропагандата кънти навсякъде и ни втълпяват,че ни чака "златен дъжд". Там номерата на Урсула не минават!

32

Анонимен

преди 1 година

То винаги е така, бедните и глупавите се дърпат от всякакви подобрения, защото на тях така им харесва. И когато станат преобладаваща част от населението, самата държава го закъсва здраво. Примери кокото искаш, включително и Аржентина.

31

Анонимен

преди 1 година

И ТИЯ ЛИ СА РУСОФИЛИ?!?!!!!

30

Еврозона

преди 1 година

И селяните не го щат.

29

Време е

преди 1 година

да се направи ревизия на проекта "Европейски съюз". Има спад в доверието и е редно да има ревизия. В цяла Европа хората не са доволни от брюкселските зелки. Великобритания дори напусна този съюз. Идеята е добра, изпълнението гротескно.

28

Сорос

преди 1 година

Няма не искам..... къде дават така?

27

Анонимен

преди 1 година

То и в България не го искаме ,ама кой ли ни пита !

26

Бай Илийчо

преди 1 година

И ний не сакаме ойрото ,ама те ни го натрапват ! А сагъ де ? И на мен си ми добре с лефчето !