13

Анонимен

преди 1 година

До НеприемливоАбсолютно неприемливо е да предадеш семейството си и целия си личен живот на показ. не приемем шизофренното говорене и поведение на Хари, както и на меган, която го манипулира да изпълнява предварителния сценарий за печелене на пари и публичност. Тези двамата минаха всякаква мярка за приличие и достойнство. Отвратителни са.

12

аристо-котка

преди 1 година

Борисов няма ли други роднини, че все с тия се занимавате? Има къде-къде по-свестни от тая сбирщина непотребници.

11

до 2

преди 1 година

от близкото рпу съобщиха, че е крал карловска луканка и памперси, че от много вино бил на зор. :)

10

От народа

преди 1 година

Нас не ни интересуват долни клюкарски новини. Нас ни интересува те да ни върнат златото.стига толкова са живеели на наш гръб.

9

Местя Го....

преди 1 година

...от левия в десния крачол,паднам по гръб и вирвам петала! После ще пусна една сълза за Чарли и ще си бия една бърза....за Меги! А сега сериозно,какво ми натрапвате ежедневно тези нищо не значещи хорица за българина? Какви са тези и как ни засягат техните дребнави взаимоотношения? Ама хич не ни пука за тях и ако се гътнат ще е най добре,поне няма да ни тормозитя с инфо за тях!

8

Анонимен

преди 1 година

Хиената идва от разбито семейство и се представи пред света като жертва. Излъга, че сама се е издържала в колежа, защото баща й извади фактури. Излъга, че сама е пробила (то па един пробив) в киното,а се оказа, че баща й е бил осветител, а един от бившите й мъже - режисьор. Единствено с майка си поддържа връзка, а майката е лежала в затвора по присъда за укриване на данъци. И вместо да потърси щастието си в семейството на Хари, тя първо изолира, а после настрои Хари срещу близките му. Патология!

7

ХХI век

преди 1 година

Извинете. Полетът е BA143

6

Анонимен

преди 1 година

Ко да прайш, тъжни лентяи милионери. Да ги ожалиш.

5

ХХI век

преди 1 година

Самолет по дестинацията Лондон - Делхи, излетял от Heathrow в 11:44 достигна до Черно море i се връща обратно по данни на Flightradar24. Полетът е BAW43.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега като си вземе кинтите от пасквилите и ще се помири и ще се кротне! Но сега е жътва за него! Обикновено *** от центъра на Лондон.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата просто си умират да го играят жертви. Когато той беше младеж си умираше да участва в безкрайни пиянски купони по целият свят и короната (т.е. данъкоплатците) да плаща за тях. Що не се отказа от кралската фамилия по-рано? А тя с пълното съзнание за това в какво се вкарва се ожени за него, но видиш ли, страдала безумно. Аман вече.

2

Неприемливо

преди 1 година

Хари вероятно продължава да бъде гневен на баща си заради това, че е пренебрегнал мaйкa му заради друга жена. Сигурно изпитва още по-негативни емоции спрямо втората съпруга на баща си. Но това не може да бъде оправдание на факта, че 40-годишен принц се държи като сърдито пубертетче. Това негово поведение е изгодно единствено на хиената, която се убеди, че няма как да засенчи Кейт и затова търси други начини да бъде в центъра на общественото внимание и същевременно да печели пари от скандалите.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво е крал Чарлз?