26

Анонимен

преди 1 година

до 32 хаха ,ти сигурно взимаш по 5-6 хил. евра на месец?

25

Анонимен

преди 1 година

До Вихър : Само ниско квалифицираните ще останат без работа.

24

до 28

преди 1 година

Ти не можеш 2 думи да напишеш правилно ("не мога" са две думи), седнал да се пъчи каква работа можел да си намери. Пародия... Пародия, която взима таван 2к лв. на месец и го нарича "работа". Да се смея ли, да плача ли?!

23

Принц Андрю

преди 1 година

В Бъкингам се предлага много работа за непълнолетни.

22

Анонимен

преди 1 година

А за да разберете какво ви харесва, отделете време само за себе си и помислете какво наистина ви влече. Само вие самите можете да се спрете или да започнете, всичко е от ума.

21

Вихър

преди 1 година

Тази тенденция тепърва започва!!!Изкуственият интелект постепенно ще измести хората и ние в един момент ще станем излишни! Ще има все по често локални воини и епидемии. Теябва да ни проредят, защото не им трябваме. Да ни е честито светлото бъдеще!!!

20

Извод

преди 1 година

Съкращават неквалифицираните, защото няма пари за тях. Ама то защото "IT е много пари, почни го" и сега всеки втори, който познавам, иска това само и само за парите. Да, ама като не им се отдава на повечето и си губят времето. Учете и работете, където на вас ви харесва - тогава и ще ви е по-спокойно, и парите ще дойдат в съответствие с положените от вас усилия. За предпочитане извън БГ.

19

Анонимен

преди 1 година

Оставка на руzкия агент Радев и кохортата му!

18

до 24

преди 1 година

По втория начин никой никого не назначава. Втория начин го има при неквалифицирания труд. При секретарки, държавни служители с по 1000лв. заплати на чистачки и подобни. В ИТ сектора се търсят хора с умения, които трябва да имат сериозна добавена стойност за един бизнес. Да, аз в LinkedIn имам 5000 връзки и, ако утре кажа, че си търся работа, ще ме вземат без интервю на поне 20 места. Но съм изградил име, познават ме, работили сме заедно. Това е вторият начин- да се докажеш.

17

Анонимен

преди 1 година

Видяха че няма смисъл от обяви, защото и без това назначават по втория начин.

16

Анонимен

преди 1 година

Всичко е на ишлеме, дажи и IT-то! Запада сви продукцията и развойната дейност и това е резултата!

15

Христо Христов

преди 1 година

А качеството - секретарки като урсулата.

14

Анонимен

преди 1 година

ако не са строитилите и мазачите ит спецовете ще живеят в пещерите

13

Анонимен

преди 1 година

aко не са трактористите и краставичарите ит спицовете ще умраат от глад

12

До 8

преди 1 година

Разбира се,че може да вършите всичко,особено по добрата половина(девойките)тях не ги мисля,ама виж такива самохвалковци като теб.......дупцe да им е яко,че и ипотеките висяяяяявяяят!!!!!

11

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Наситихме се до края на месеца. Февруари очаквайте увеличение на бройката. Това вече си е традиционен подход. Все пак януари месец са годишните бонуси ;) Напускането става след това ;)

10

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин : Вярно е, че чужденците идват да ви вземат работата. Ама помисли си? Ако някой ти вземе работата без да знае езика и без да има контакти - значи може нещо и твоята работа да куца?

9

Нееее

преди 1 година

Е тъкмо платих на дърти години и аз да сменям професията с ИТ, че чух че големи пари взимат. Сега кой ще ме вземе на 50 години, без никакъв опит. Разчитах на глада за кадри и взимането на куцо и сакато и старо ... Ще си стоя значи още 15 години пазач на бетоновия център.

8

Анонимен

преди 1 година

Пропускат нещо важно. Първо, много хора си правят фирми и стават контрактори. Второ - видяха че от обяви файда няма, затова активно търсят хората с рекрутери и хедхънтъри. Трето - сектора се окрупнява, и ако три фирми се слеят - нормално е броя на обявите да спадне три пъти. На седмица получавам средно между 4 и 5 предложения от досадни рекрутери.

7

Един Българин

преди 1 година

Хахахаха наситил се за това герб и останалите предатели искат да внасят индийци. Успех както се казва. Някои от тях стават, но за малко, защото индиец напуснал Индия гледа запада. Който не инвестира в постоянство и качество рано или късно бива наказван.