35

Анонимен

преди 1 година

На 27 декември руският президент Владимир Путин подписа указ, с който забранидоставката на петрол и петролни продукти от Русия за страни, които спазват установения таван на цените. Забраната влиза в сила от 1-ви февруари. След 20 дни ще видим дали в Бургас ще влезе руски нефт.

34

Анонимен

преди 1 година

Ако не продават нефта, ще питат къде ходят гладните до тоалетна. 50% от всичко което влиза в бюджета на Русия е от газ и нефт, няма да има пари за армия и полиция, пък камо ли и за водене на война. Тогава Путин ще последва съдбата на Кадафи.

33

Вуте

преди 1 година

До 26 добре виждаш ситуацията Брат, разни ПроТурски смешnи неграмотници ще ни проповядват пропаганда тук и не само тук хахахаха да се смея или да плача

32

Вуте

преди 1 година

Ценности ААА.... пазарна икономика ААА.... Хахахаха Това си е жив грабеж и икономическа репресия. Срам ме е че България има нещо общо с такива ценности. Срам ме е от атлантическите помии в НС.

31

Крим не е руски

преди 1 година

джуджето в бункера пише указ след указ като Паиси история славяно-болгарская..ха.ха хаЩе продава на каквато цена искаме защото репарации на Украйна ще трябва да плаща..ха.ха

30

До 17

преди 1 година

То и за Германия можеше да се каже същото през 2 Световна война, ама какво стана!?

29

Анонимен

преди 1 година

Руския петрол с който Лукойл работи падна до 45 долара на барел, ама цената на нафтата е 3 лева. Що така бе ГРОБ-ДПС'ари г*адни? Нали Боко щеше да свали цената на нафтата с лев? Когато ПП бяха на власт, цената на петрола беше 120 долара, нафтата 3.20. Сега цената на петрола е 45 долара (руския с който Лукойл работи), а нафтата е 3 лева. Лукой, с подкерапата на Радев кърти парите и финансира войната, а уж Радев говори че е независим.

28

Анонимен

преди 1 година

в най-добрия случай в лудницата, ...и там ще го паднат от прозореца на некой от високите етажи - вероятно от най-високият

27

Анонимен

преди 1 година

Попаднах на икономическа лекция в Ютуб, където обясняваха за болестната зависимост от петрола у различни страни. Появявала се е и в САЩ. Не помня името на професора, но си спомням, че представи ясни аргументи, които по същество доказаха, че Русия е като Венецуела, Саудитска Арабия, Катар и други петролни страни. От тях единствено Норвегия се различава, но не толкова, колкото си мислите. Просто там демокрацията не позволява на скритите проблеми пораждани от наличието на петрол, да надделеят.

26

Анонимен

преди 1 година

Турските тpoлове пак са се разписали да отказваме руския петрол,за да купуваме после пак руски,но от Турция.Онзи лудия пак си щрака с програмката за лайкове...

25

Безпутин

преди 1 година

Да си държи варелите на склад в Сибир :)

24

Многополюсно ми е

преди 1 година

Казвам ви, полюсите са много. Утре умира долара, вдруги ден еврото, ЕС се обръща към Африка, но няма да има смисъл щото в Петък Путин излиза из цървения площад, щраква с пръсти и в Събота ЕС престава да съществува. В Неделя спира да съществува и САЩ, Путин сеИзрязал и вълната била толкова мощна, че Америките се разделили на шес различни континента. Добре, че не са бешеНасрал щото щеше да замине целия свят!

23

Анонимен

преди 1 година

Поради недостига на газ и неспособността на възобновяемата енергия да замени газа, европейците трябваше да се върнат към въглищата, забравяйки за собствените си стремежи към опазване на околната среда и намаляване на емисиите на парникови газове. Ясно е, че газът в този смисъл е много по-екологично гориво от въглищата.

22

Анонимен

преди 1 година

Цените на газта ще останат високи в Европа през следващите години. През следващата година цените на газа ще останат предимно над 800 долара за хиляда кубически метра. На първо място, това ще бъде улеснено от проблемите на Газпром, възстановяването на търсенето на ВПГ в Китай и ограничения капацитет от страна на предлагането.

21

Туземци!

преди 1 година

Пристигна ли вече новата посланичка сексолог-консултантката гещалт-терапефка да ви провежда коучинг как да импрувнете сървиса с адвансед орално-мануални ласки за западните партньори

20

Анонимен

преди 1 година

"За да замени руските енергийни източници, Европейският съюз трябва да обърне внимание не на САЩ, а на Африка", заяви ръководителят на италианската енергийна компания Eni Клаудио Дескалци.

19

Анонимен

преди 1 година

Гладен русофил много полюси сънува.

18

Анонимен

преди 1 година

"За да замени руските енергийни източници, Европейският съюз трябва да обърне внимание не на САЩ, а на Африка", заяви ръководителят на италианската енергийна компания Eni Клаудио Дескалци.

17

Анонимен

преди 1 година

Времето работи за Русия. Русия има всичко - и ресурси, и стабилна икономика, и енергии. И най-важното - 90% от населението в Русия поддържа специалната военна операция и политиката на Путин и правителството. 90% от населението в Русия поддържа специалната военне операция и политиката на Путин и правителството. Русия е военна суперсила която превъзхожда запада в стратегическоте въоръжения и технологии и единственият шанс за запада е да разруши Русия от вътре както успяха със СССР.

16

Анонимен

преди 1 година

Пазарът започва да осъзнава, че светът преминава от еднополярен към многополярен в политическо отношение, но все още не е осъзнал, че в нововъзникващия многополюсен световен ред валутните бази ще бъдат по-малки, стоковите бази ще бъдат по-големи, а инфлацията на Запад ще бъде по-висока. Това просто значи, че съвсем скоро Щатският долар и Еврото ще са "мъртви" валути, /просто хартийки без покритие, каквито са и сега!/, и че само който има ЗЛАТО И/ИЛИ ЕНЕРГИЯ ЩЕ РАЗПОЛАГА С НОВОСЪЗДАВАЩАТА СЕ ВАЛУТА НА ТЯХНА БАЗА. Другите "ще дyxaт супата", както казват някои от нашите "елити".