79

One Driver

преди 1 година

Е затова "Гюрлата",във Варна не затваря....И "Happy"-то също.... Да отвори един ресторант тука.

78

Борислав

преди 1 година

Я сега, авторе велик, да разясниш какво е това "Мишлен"?! Толкова ли те мързи да си проверяваш текстовете или е от плиткоумие?! Излагаш се!

77

Какъв невероятен

преди 1 година

Превод от Гугъл хахахахахахахахахахаха

76

прос меринджей

преди 1 година

Ако вечерята ми струва 1000 долара, можем ли да заллючим че акото ми като рафиниран и преработен продукт се отценява на 2000 долара?

75

Анонимен

преди 1 година

Префърцунена работа.

74

Коста Мутрофанов

преди 1 година

Също така пастет от бузи на русофоб и черен дроб ще привлекат нови клиенти желаещи да опитат продукта от редкия просташки вид.

73

шмatka

преди 1 година

А бе кви са тия глупости и простотии!?!? Какво толкова струва в една чиния фасул!? Ароматната пръдня после ли?!?

72

Анонимен

преди 1 година

Глупости, най-добрия ресторант на света е на жената и се намира в къщи. За сега няма изгледи да затвори скоро.

71

Анонимен

преди 1 година

Е КАК ТАКА ХЕМ ЩЕ ФАЛИРА ХЕМ Е РЕЗЕРВИРАНО ЗА 4 МЕСЕЦА НАПРЕД? НЕЩО НЕ ВИ ЛИ СВЕТКА ЛАМПИЧКАТА ЧЕ ВСИЧКО Е ПОДОБНО НА ПИРАМИДКАТА ' ONE COIN" КАКТО КАЗА РУЖА ИГНАТОВА-' ТТУКА ИДВАТ САМО НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ С МНОГО ПАРИ'

70

Евърун ревеловъ

преди 1 година

Азь съм с повечко възможности но тва е безобразно много пари за една чиния ядене

69

Баца Гелуша

преди 1 година

Азь съм с нормални доходи и тва е безобразие толкова пари за една чиния ядене

68

Румпел щилтсхем

преди 1 година

И да БЕХ милионери пак нямаше да дам толкова пари

67

Желяз каменноff

преди 1 година

Тва да не е месо от елен та толкова скъпо

66

Гъсс

преди 1 година

Драги сноби, не се притеснявайте, винаги ще се намери по някой тарикат да ви омае и прибере част от богатството изкарано от раята. Нома може и да не затвори, но ако това се случи, Париж предлага редица ресторанти за пурвенюта. Ги Савоа е на ваше разположение и предлага 13 степенно меню : https://guysavoy/ Бон Апети

65

Анонимен

преди 1 година

"В кухнята стажантите работят върху много детайлни ястия" - Първия месец работиш бегач на дълги и къси разстоянияя, белиш като ненормаллен, пдореждаш, чистиш ... абе ... не е леко.

64

Анонимен

преди 1 година

"само за опита от работата в известни кухни с известни готвачи." - Който поззнаавм от Нома, или спира да работи след седмица там, или излиза топ готвач, като машинка, а повечето стават главни или дори собственици на обствени заведения.

63

Анонимен

преди 1 година

Той затвори така и през 2016-а, уж за да прави ферми, ама го хапе кучето. А за стажантите - да, смотано звучи, обаче ако си готвач и кажеш "бил съм в 6 месеца Нома", всрятите са ти отворени навсякъде.

62

Анонимен

преди 1 година

До cc 63 - Грубо 12 на ден. Преди бутаха по 14, ама спряха, защото зеха да стават мнгоо жертви.

61

Анонимен

преди 1 година

"най-вероятно е поредният рекламен тарикатлък, който ще напълни ресторанта с желаещи да похапнат срещу 1000+$ за паница ядене." - Лятото резервациите са пълни за по 4-5 месеца напред. Никоа не им е било проблем, да са пълни. Отказаха на Барок Обама, когато беше действащ президент, просто защото хората са чакали по 3 месеца, а храната на президента е изисквала, ресторантът да е празен и да се проверят всички гтовачи. Не е искал, да си прецака киентите, заради Обама, а в Дания го обожават.

60

Анонимен

преди 1 година

До Интерестно "не му знам бизнес модела" - преди караха с по 25-30 места и това с 1145 долара е ако поръчаш тестинг менютоПовечето си поръвха 11-те курса, котио бяха грубо 550 лева или 21 курса, които бяха около 700 лева. И често не можеше да се избие цената, защото продуктие бяха най-скъпи. Рзчитаха на продажби на алкохол, че да избият. Ама като настъпи криза и ... бизнес модела бързо се скапва.