8

Милионер

преди 1 година

За предпочитане са разходките в Бургас. Особено през лятото. както и песните на г-жа Василка БОТЕВА да огласят БЪЛГАРИЯТА.

7

Анонимен

преди 1 година

С тия цени зимата по курортите и в ресторантите, пък и спрямо качеството на храната, което се предлага - еми не, мерси!

6

хаха

преди 1 година

Каква добра храна в нашите хотели... А ако ми се ходи на парти, ще си остана в София. За Спа-то да не говорим - дори в 5* хотели обикновено е колкото да отбият номера, че имат Спа. В Тайланд в 5* резорти на какви спа процедури ходих... Беше си цяло изживяване и церемония, с голямо удоволствие си дадох парите. А за разходка в планината - не бих се забил точно в Банско или Боровец в средата на сезона за това - повечето хора отиват единствено и именно за зимни спортове!

5

Голяма Каменица

преди 1 година

Ако посещение в чалготеката и скарата в кръчмите се смятат за "парти и добра храна", а преминаването между паркираните навсякъде коли - разходка, то Банско е топ курорт в това отношение.

4

Асан

преди 1 година

Какво го интересува народа дето курорт не е виждал :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Само Бело може да замени липсата на Бяло!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Аз предпочитам разходка на плажа през зимата. Пече. 20оС и почти няма хора. Вечер има и партита, ако на някой му се иска, както и хубава храна. За какво да ходя по баирите? Паркирането е по-проблемно. Ако си на грешното място слънце няма да яидиш. Студ. Вятър. Какво ни рекламират безснежна планина?

1

Анонимен

преди 1 година

Ми да - отиваме в планината заради добрата храна и някакви партита. Тоя чува ли се? Всеки познат, който не си е анулирал резервацията и е отишъл - после е пцуал много, ама много! Аз лично си я отмених и си спестих една добра сума пари. Сега лятото ще почивам двойно.