13

Финансист

преди 1 година

Тези ще излязат по-големи комунисти дори и от Георги Димитров. Щом го цитират. Честита да ви е Новата 2023 г. Специални поздрави за работещите в БНБ.

12

муспи

преди 1 година

За да каже на С. Македония, че Конгреса е заделил много милиарди да се обедини с Пиринска Македония. Освен това, Конгреса разглежда София като исторически македонски град; Цитират се думите на Георги Димитроф - "Аз съм син на македонската работническа класа и се гордея с това!"

11

Анонимен

преди 1 година

Тази тяхна изкуствена загриженост излиза на носа на всички. Там всички изкуствено ти се усмихват, но това не е добронамереност, просто така са им наредили. Всищност при тях фсичко е фалшиво и изкуствено. Защо не прибраха бежанци от Украйна като са толкова загрижени. Те искат само печалби.

10

Анонимен

преди 1 година

Шебек Шиле иде на Балканите, да надзирава колониите дали са на прав път.

9

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

По- добре САЩ, а не руските зерги..

8

Анонимен

преди 1 година

Знаем, и знаем кои са техните агенти

7

ОПАСНО!

преди 1 година

Подпалвачите са на обиколка из балканите! Къде ли ще пламне?

6

Анонимен

преди 1 година

Краварите на всяка манджа меродия.

5

Играта продължава

преди 1 година

Този с костюмчето Дерек Шолет (Derek Chollet) е бил шеф писач на речи в ООН за посланник в администрацията на президента Бил Клинтън (ПО НЕГОВО ВРЕМЕ спомняте ли си Косово МИРНИТЕ бомби на САЩ ??) . После главен заместник-директор в кабинета Обама -Байдън(тогава Джо беше ВИЦЕПРЕИДЕНТ ) под командването на ДА - Хилъри Клинтън която при Обама беше назначена за държавен секретар на САЩ (нещо като министър на външните работи за нас ) .Сега този Шоле е съветник на Държавния департамент при президента на САЩ Джо Байдън .Не той не идва да съветва , ада им обясни какво ги чака и какв

4

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой лют македонец да отсвири краваря?

3

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

На Балканите сме много натовски държави. АМЕРИКА е наш съюзник и е нормално да имаме военни контакти. Все пак край нас има война,като агресорът фашистка Русия е наш враг. Затова трябва да сме консолидирани( сплотени).

2

Една тъпа

преди 1 година

Веднага марш от тука...

1

Анонимен

преди 1 година

Къде се врат, където не им е работа?? На всяка манджа мерудия.