38

Кирил

преди 1 година

Христо Иванов е готов на всичко, за да може да има министри и да изпълнява поръчки на олигарси.

37

От мен

преди 1 година

Лодкарю, и ти си готов на всичко само да си в играта.

36

карачанаков

преди 1 година

Eте тоа е нашиот Ристе,какво приличал на май му...,а това ти го каза.Я какъв е убавец сичко му се отдава и в Росенец да се гмурка и по стъпала да се кетри като в общ . в Пловдив и да лази в краката на БСП и ПеПитата,а сега и Бойко му навива пружините да става министър председател на...... зоологическата градина.

35

Алекс

преди 1 година

Ицко пристана на ББ,но Танас се дърпа.

34

Анонимен

преди 1 година

Преяждане. Кражби. Лъжи. Предателство. Провал.

33

карачанаков

преди 1 година

След като се гмурна и ,,ПРЕВЗЕ,, Росенец ., вчера Ристе атакувал и срадата в Пловдив, и понеже там няма вода интересно по пътя и по стъпалата ли е лазил или се е хвърлил от парапета.

32

Анонимен

преди 1 година

Ние не сме готови да ви търпим.Не искам да си чупя телевизора.Марш!

31

Анонимен

преди 1 година

Ицо, ти можеш да застанеш само до Черепа,Бобокови и Маджо.И до своя шеф Бойко Б.Мисирко.

30

Анонимен

преди 1 година

Иванов, вие сте вече със свалено доверие в десницата.

29

Хикса

преди 1 година

Укю къде се буташ бе серсемин,за премиер се стяга,а на следващи избори нямат да присъстват в парламента.ПРЕДАТЕЛ И ШПИОНИН СИ.

28

Анонимен

преди 1 година

Никакви пари за американскта армия и никакви подаръци за укаринската паплачч няма да помогнат при истинските стопански кризи, които предстоят. Ако се още има разум в някои от управлявашите, да вземат да създават по-голям държавен резерв за всички най-важни гранителни стоки, лекарства, енергоресурси, пречистване на водите ... И съдии, прокурори, всички, които си пълнят тумбаците с пустосповие, и те ще усетят срива на собственото си битие, трудно ще намерят къде да се спасяват.

27

Анонимен

преди 1 година

Всички политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения, обшо взето навсякъде, а официалните лица, от своите тронове в парламента, даже и не повдигат въпроса пред Конституционния Съд. Последното извращение е София Сити Карт написано на кирилица.

26

Анонимен

преди 1 година

И нито един приоритет за народа в тези тежки времена.

25

Анонимен

преди 1 година

Ту сте готови, ту не сте готови! Айде да се махате и да си ядете грантовете и да си пишете проектчетата, дето никой не е чел, а държавата ако може да я освободите от присъствието си! И вземете и еколозите барабар.

24

Анонимен

преди 1 година

Хайде не се прави на добрия политик и не 'заставай' в кабинет, видяхме те какви ги вършеше в кабинета на БиБи като министър на МП. Не мога да разбера защо се карат ГЕРБ и ПП кой да прилъже ДБ. Вие сте една елитарна военолюбива и антипатриотична коалиция, която сега се дуе като пълен с въздух балон. Която партия ви приеме за съюзник сетне горчиво ще съжалява. Вие сте като мушиките,винаги чегъртате и разяждате приемника. Далече от вас и от харвардските нагли екземпляри!

23

Анонимен

преди 1 година

За ДБ и другите люспи преди тях НИКОГА не са били най-важни наистина най-важните неща: осигуряването с вода,с храна, с енергоресурси, добро здраве на нацията и добра образованост на населението. Всички прогнози за усложняване на международната обстановка трябва да водят до извода за усилия 1. за биологично оцеляване и развитие на нацията. 2. за развитие вътре в страната. Затриха инженерите, инженерното образование, аграрния сектор, стратегическия ж,п. транспорт, занемаряват се водоизточниците...

22

Аноним

преди 1 година

ЕВРОЗОНАТА ПИСАЧИ НЕОБРАЗОВАНИ Е НЕОБХОДИМА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ДА ИМА ПРАВИЛА ДА СЕ РАБОТИ И ПЛАЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИ АМАН ОТ НЕОБРАЗОВАНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

21

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ НЕГОСДНИК И ДРУГИТЕ ОКОЛО НЕГО СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЛУЖАТ НА КОЛОНИАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА С.А.Щ.

20

Христо Христов

преди 1 година

Приоритетът на България е един: излизане от ес и нато. Всичко друго са лакърдии от нагли ***.

19

Анонимен

преди 1 година

Ристю Маджоти клекна на Боко Тиквата. Гешев го държи за топките с което мпромати и нема къде да мърда.