47

Аз съм най--умния !

преди 1 година

--гаде ! Във страна със улегнали закони грижещи се и за хора със всякакви професии ! Тука чвека бива изцеден и захвърлен накрая на социални служби --който обаче ги няма ! Обществото като цяло е овълчено ,хората са намръщени и неприветливи готови са да се хва нат за гушите при шофиране или елементарен скандал ,душевно са подтиснати липсва единомислие и борба за по--добри правила и живот( като стачки ) !Политиците арогантно лъжат и се бранят със полиция след като им се пойскат оставки !

46

Аз съм най--умния !

преди 1 година

И за да го разберете ще се изкажа по въпроса ! И да им се вдигнат заплатите въпроса със стандарта на живота и ценобразуването ще ни носят криза след криза и постояно недоволство липса на работници неудолетвореност и бягство на голяма част от недоволните ,което от своя страна ще засилва проблема който и сега за поне 50% Е НЕРЕШИМ ! Псевдо демокрацията във която живем се нарича капитализъм във стади на натрупване на капитал ! Той е добър само за този който трупа за другите най-добре е да са дру--

45

Фончо Тариката

преди 1 година

Само пияни лелки,неадекватни и просещи за пари лекари в предпенсионна възраст,оправдават се постоянно,такива и за психодиспансера не стават,а лекуват нашите деца

44

Анонимен

преди 1 година

БАНАНИ има ли БАНАНИ - другото не ни интересува ?!

43

Анонимен

преди 1 година

До Идеалист -" И такива от които нищо не става .." - ПОЛИТИЦИ - Кажи си го спокойно , никой няма да ти се разсърди защото си е самата истина !

42

очевидец- 61

преди 1 година

Затова не се сетих сам.Имам колега на който синът му искал да следва медицина.Той го завел в болницата,показал му всичко това и младежът се размислил.Сега е асистент в университет и наскоро стана доцент.Работи и по европрограми и има приличен живот и доходи.Семеен с две деца.Спасил го е баща му от мизерията!

41

сравнение

преди 1 година

Миналата година разговарях с един депутат. Той каза,че за здравеопазване са дадени 6,1милиарда лева.Сравних тези пари с парите които се плащат за цигари. Според НСИ у нас 3 милиона пушат средно по 16 цигари .Сметнах,че за акупуване на тези цигари отиват4,38 милиарда лева.Извода- за здравеопазване се дават около 30% повече отколкото за тютюнопушене.А искаме хеликоптери???

40

Анонимен

преди 1 година

До Българ Да знаеш, че по закон спешна помощ, лекари, полицаи, военни, държавни служители нямат право на ефективни стачни действия?

39

Анонимен

преди 1 година

До Бедният, глупости! Процедурите НЕ са еднакви :) Медицината в БГ е 30 назад! И това го казват професори, които идват да лекуват тук. Отнасят се с англичанин добре заради сервилността в българският манталитет! Същите тези лекари крещят и обиждат българите. Бедни сте шот сте проссти! И ти си ярък пример за това.

38

Новина?

преди 1 година

С изключение на парламента и още няколко помазани местенца за работа цялата държава е в това състояние. Някакви бърборковци постоянно запълват телевизионния екран. Дори вече не ги слушам, зашото знам кой какво ше каже. Пътищата са в трагично състояние, болници, училища ... Няма сектор, който да работи нормално. Корупция, далавери, кражби ...Това е България от 30 години насам. Капитаните са дрогирани, корабът върви на самотек.

37

Българ

преди 1 година

Ама чакайте е, кой им е виновен на тия??? Спираш работа ефективно и ще ти обърнат внимание. Ама всички са едни страхливци и търпят мизерните си заплати и условия на труд. Това важи и за цялята държава ;)67987

36

Идеалист

преди 1 година

Де да беше само в БП. Липсват хора навсякъде! Останлите тук са пенсионери, болни, луди и такива, от които нищо не става,

35

Бедният

преди 1 година

До Христо Христов .. Че то сега е така бе Глупчов, частните клиники в България са едни от най-добрите в СВЕТА. И това го казва човек - хипохондрик от години - англичанин, обиколил целия свят и най-вече болници и клиники. Каза, че тука най-добре го глезили и се държали с него като цар, иначе процедурите като цяло са еднакви навсякъде. Та туй то, ако нямаш пари си просто един пес, никой няма да те погледне за каквото и да е било камо ли екстри като здравеопазване. Да живее Капитализъма.

34

до 49

преди 1 година

Ще ти се бе европеецо ! Във бедна държава нищо не става -- пробвай направи я платена и скъпа ,ако искате направете така че във болница да ходи само човек от програмист на горе ! направете детските градини платени и по 2000 лв на дете да е месечно ! САмо че всички който ще го направят това трябва да имат мноого здрава полиция защото когато скочи народа мисля че много народ няма да успе навреме да напусне страната !

33

Анонимен

преди 1 година

аааа 89 искали банани- ами то бананите са за ше-бе-ците в зоопарка бре-- аа вече сме зоопарк- е честито

32

Христо Христов

преди 1 година

Спешната помощ трябва да е частна и на търговски принцип! Също като болниците! Само който плаща да я получава. Свиквайте с ес про'с'таци неграмотни!

31

Да

преди 1 година

Много се краде много....

30

Ужас

преди 1 година

Пак ли ,бюджета за здраве е двойно увиличен,къде са парите?!

29

Анонимен

преди 1 година

Болниците по закон са АД, демек дружества, демек фирми. Де бяхте и бляхте, философи дърводупени, когато ги направиха фирми? Дупетатите ги направиха. Те ви фалираха. Вие биете лекарите. После що сте бедни. Щот не сте умни

28

Анонимен

преди 1 година

Да отидат в производството да видят как се изкарват пари и се плащат здравни осигуровки. Само след месец ще се върнат в спешната. Бас хващам.