11

Дата на инвалид-ция

преди 1 година

Веднага да се премахне фашисткото и геноцидното условие в Закона за хората с увреждания, за изчисляване на стажа ДО ДАТАТА на инвалидизация. "Датата на инвалидизация" е пречка за получаване на пенсия и виси ВЕЧНО, дори след десет години, и не се признава никакъв стаж след нея. Този медицински фашизъм на властта и геноцидна алинея в Закона пречи на десетки хиляди хора на право на пенсия. Да се включи в исканията към фашистката и геноцидна власт.

10

Анонимен

преди 1 година

Неуспешни аборти

9

Анонимен

преди 1 година

А бразилците, които са почти всички с ТЕЛК, въпреки че са здрави, дали ще протестират

8

тъй.....тъй

преди 1 година

Нека, но файда йок!

7

запознат

преди 1 година

Като човек който работи ежедневно с тези хора мога да кажа че не всички искат пожизнен ТЕЛК или много висок процент, защото това налага ограничения и забрани в работата.

6

ДядоВиТошоОтРая

преди 1 година

"Кой не скача е червен."Помните ли!? Опонихте ли се!?Намерете Фори Светулката и скачайте пред сараите на Драгалевския Ай дук или пред двореца на пловдивкия Конь.Може и пред двореца на преродената Пастирка в Гърция.

5

Анонимен

преди 1 година

Борисов крадеше дори от децата и от болните.

4

Случаен минувач

преди 1 година

Добре де, нали Пчеличката извоюва за тях големи помощи, пенсии? Все тези хора й бяха в устата. Какво още искат?

3

Анонимен

преди 1 година

Хората, които имат доказано нелечими заболявания, като психичните болести, епилепсия, диабет и много други с висок процент на ТЕЛК, НЕ трябва да преминават ТЕЛК на всеки три години, а да им се определи пожизнен ТЕЛК. Ясно е, че тези хора няма и не могат да оздравеят, за да се включат в трудовия пазар. Кой и защо продължава да ги тормози повече. За 11 години ГЕРБ изкривиха всичко в Държавата. И имат наглостта пак да искат да управляват.

2

Анонимен

преди 1 година

85% от хората получаващи инвалидни пенсии са здрави. Всеки го знае. 1000 лв под масата и си готов. 12 години живяхме в тотална корупция.

1

Анонимен

преди 1 година

ТЕЛК решенията се издават срещу пари под масата. Истинските хора с увреждания са обречени.