71

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен "Когато на тезгяха са 5 от 5 човека на чичо Дьорд, какво точно "избираш"?" - ми 1. Не гласувай и не реви. 2. Направи партия и нека хората изберат нея, ако я харесат. 3. На всеки избори има и някой "луд", който иска да разруши системата. Гласувай за него.

70

Олимпийски джепчия

преди 1 година

Целта е да се задължат държавите и да се усвоят от кредиторите.Киро Парапета и баджанаците му се справиха блестящо вече имаме 40 милярда дългове това е на семейство по 20 хил лв.Тецовете на олигарсите горят дърва вместо въглища и им се води зелена биомаса и им плащаме за това ,че кубик дърва е двойно по-скъп в Бг от в Германия...

69

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете, ВИЕ си ги избирате.

68

Анонимен

преди 1 година

Управляват ЛГТБ на хранилка на Сссорос.

67

Анонимен

преди 1 година

млади, неопитни и неморални. това са всъщност новите лидери на европа. от там е и борбата с криви краставици, ос...нето на енергетиката и т.н. щом лоби плаща, действаш, пък каквото ще да става. така или иначе си нямаш грам идея какви ги вършиш, та що да се косиш?

66

баба мара

преди 1 година

млади които много бързо усвояват занаята лобизъм комисионни авантаи като ги хванат веднага подават оставка а не като в българия не можеш да гобутнеш от стола

65

Ха-ха

преди 1 година

"Млади, неопитни и неморални" е правилно да се напише. Такива произвежда люпилнята на нациста ШВАААБ

64

Анонимен

преди 1 година

"Държавата" сащ и политиците от колониите са собственост на няколко олигарха . Стадото никога няма да го осъзнае това

63

az

преди 1 година

До Анонимен Абе някой от коментиращите дали е чел статията?! Ако я е чел - явно не е разбрал! Така де - в нашите училища са ги научили да запомнят - не да обмислят прочетеното! С статията няма много конкретни изводи (предимно анализи има), но един, все пак, има: прочетете ОТНОВО последните три изречения!

62

Анонимен

преди 1 година

Преди време политиците наистина са взимали решения. Затова е имало такива като Дьо Гол, Тачър, Кенеди и т.н. Хора с образование, с мнение и със собствено виждане за нещата. Сега политиците са актьори. Дават им сценария и те просто играят ролите си пред народа. Народът избира кои да са актьорите, но не и какъв да е сценария. Последното се решава от хората с многото парички. Аз го наричам теледемокрация т.е. те_летата избираме кой да гледаме по телевизията. За съжаление така стоят нещата.

61

Анонимен

преди 1 година

От калинка нагоре, какви да са. Ако не си калинка, не можеш да стигнеш до тези "висини". Най-важното е да си 100% подчинен на господаря отвъд океана, иначе не ставаш. За повече инфо относно последното питайте Урсула.

60

шопендар

преди 1 година

калпави политици управляват старата европа,която е решавала съдбините на света,а сега се е увъртяла в собствените си бакии,без да знае как да се справи.няма лидери,още по малко дипломати,проповядва се колективизъм и сътрудничество,но в кризите е всяка коза за свой крак.и допускане на урсулите да решават съдбите на европа

59

Анонимен

преди 1 година

Превърнаха Европа в изтривалка на САЩ!

58

Анонимен

преди 1 година

Може ли да се наречат марионетки на САЩ лидери??

57

Анонимен

преди 1 година

Пълни некадърници, съсипаха Европа .

56

Анонимен

преди 1 година

С една дума слаби лидери и тотални корпоративни слуги които ни понижиха стандарта не само на нас, а на цяла Европа.

55

Анонимен

преди 1 година

отговор: Г лyпави!!!

54

хм

преди 1 година

Какви лидери са тези? Пет години не могат да решат елементарни въпроси, като "Смяната на времето" и "Универсалното зарядно за телефони". Едни и същи неща ги дъвчат с години и накрая никакво решение. Пълна пародия, Имам чувството, че на някой му отърва Европа да се управлява от подобни послушни недоразумения, които не гледат интересите на ЕС, а на едни други зад океана.

53

Анонимен

преди 1 година

Нито са млади, Нито са опитни, а за морал изобщо не може и да се говори. Управляват децата на старите "номенклатури", от които се очакваше да са изучени, образовани, но уви не. Те са просто продажници, които не се интересуват от нищо, освен от собственото си благосъстоянив.

52

Анонимен

преди 1 година

"Какво сте ревнали, ВИЕ ги избирате."...................................Оф, аман с тая теза. Когато на тезгяха са 5 от 5 човека на чичо Дьорд, какво точно "избираш"?