17

Анонимен

преди 1 година

Сега няма шанс за правителство, няма да има и след извънредните избори. Имаше шанс с първия мандат на ГЕРБ. Предложените министри бяха експерти, но изпуснахте шанса. Ще страдаме всички. Интересчии дол*ни!

16

Анонимен

преди 1 година

Леьо ***, бъркаш с тезата си, че президентът ще поддържа с третия мандат левите сили. Първо, леви сили от почти 2 години няма, второ - лидерката на БСП в омразата си към Радев и селския си манталитет вече започна да сипе хули и към дъщеря му с цел да уязви бащата. Да оставим настрана интригантския маниер и дебелоочието на Нинова, но това е грозна изява. Нинова вече не си сдържа нервите и това няма да й помогне при следващите избори.

15

Някой

преди 1 година

Аз като видя, че има концентрирано зло знам, че всичко е приключено до година, две и като няма избор ставам и се махам. По-добре не става после нито със същите нито със следващите. Когато опре до избор от злото дори и по-малкото е ясно то там добро няма.

14

Анонимен

преди 1 година

Само до сте посмели да не съставите правителство. Ще станем и ще изберем с мнозинство бате Бойко. Щото човек като няма избор, избира разумно по-малкото зло.

13

Някой

преди 1 година

В момента действа дялова в света. А това е цялата световна политика която е навързана като черва и медийни и всички институции. Срещу този дявол няма как да се борим твърде голям и разпространен е.

12

Някой

преди 1 година

За да има законност в тази държава трябва да има полиция в министерството за превъзпитание на всички. Който използва нецензурни думи, обиди, повишава тон, агресия и т.н. да бъде извеждане, глобяван, съден за обиди и т.н. Прекаляване= на уволнение. На тези хора им трябва първо превъзпитание и после адекватно образование и квалификация каква е професията и работното на политика. Също им трябва и църковно образование..

11

Някой

преди 1 година

Да останат 150 депутата от всяка партия да се разпределят и без първи крайни екстремисти, някой по-умерени. Другите уволнение и кой от къде. Като не стават не стават. Точно га написа някой, че се държат като прости# циг***ни и подобни.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако ще правят правителство,за да ни изнасят държавата в посока Укрия и после ние да плащаме от нашия скъсан джоб...ние също не ги искаме.Също така ако ще обявяват войни хич по-добре да не правят.За военнолюбците не сме гласували,а машинките ни подправиха изборите.Виждате ли в Бразилия какво става заради тях сега?Направо гражданска война.Тук добре че ги махнаха.

9

Баба

преди 1 година

На времето казваше: Интереса клати феса! Много и много лакоми управници. Държава малка, народа ***. Бог високо, Левски далеко. Комунист до комунист, кой от кой по крадлив. Правителство ли???

8

Хааахаха

преди 1 година

Направо изби рибата !

7

Анонимен

преди 1 година

To bеше ясно още като гласуваха декларацията.. много несериозно подходиха партиите!

6

Асан

преди 1 година

Исках правителство ама нямах желание :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Ами то и в хората няма желание да гласуват и така става. Оставят се платените цигганни и турци да ни решават съдбата.

4

Анонимен

преди 1 година

Човек на Боко тиквата идва за да узакони още 5 имоти в Барцелона и три чекмеджета с пачки и кюлчета - разбира се Рундьо прибира процент в гардероба си

3

Анонимен

преди 1 година

НЕИСТОВО ГРОБ ИСКАТ ДА ИМА КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО.ВСИЧКО Е ПО ДОБРЕ ОТКОЛКОТО СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ КОЙТО ИМ РАЗБУТА ЦЯЛАТА КОПУМПИРАНА ДО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА ШАЙКА!!! ЗА ТОВА ПРЕДПОЧИТАМ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ!!!

2

Някой

преди 1 година

Българските политици са като Украйна и Русия в крайностите. Няма център и убеждение и размисъл защо трябва да се променят. Те дори не знаят явно защо са избрани от кого и каква е тази професия политик и за какво трябва да работят. Те мразят себе си ние чакаме да обичат България. Те даже не зачитат народа за жив. Текат им там пари от къде може ама за какво не знаят. Някой да им напише права и задължение на българският политик. Заклеват се в нещо ама те вяра нямат...

1

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска да управлява, защото който и да е ще бъде изгонен с камъни. Дори и Банкянския крадлив похотливец не иска. Само се опитва да насади Ристю на пачи яйца.