73

Баба

преди 1 година

През 70 г в наш град бяха разменили две деца от различен пол и при изписването им стана суматоха майката дето беше родила момиче при иписванетоидават момчето и каква суматоха настана чакахме да раздадат всички деца на майките им и размениха децата още при иписването им: Нарочно не казвам града и точната година защото и аз бях там в този момент едното бебе беше на моя роднина Да са живи и здрави децата вече големи и сигурно и те вече с деца , неприятно е но се случва ,29262

72

Анонимен

преди 1 година

Айде сменяйте ги вече децата какво го протакате това? Нали се знае на кого, чие е ! Айде давайте им бебетата вече! АМАН от тия глупости! И двете майки да съдят болницата и да им изплатят дебели обезщетения! Това ако е на запад ще им изплатят по 2-3 милиона за нанесени психологични щети, да не говорим за децата!

71

Анонимен

преди 1 година

Тази ромкаосвен че трябва да и се вземе детето, не заслужава да и се даде и истинското и дете, очевидно не го иска. Нека остане без дете, като не иска биологичното си такова.

70

Км

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тия индиански истории.? Какво толкова сложно има? Направени са ДНК тестове- да си ги разменят и толкова.Малко са ни проблемите в държавата,та ще ни правите промивки.

69

Анонимен

преди 1 година

Нека напомня, че другата майка както я наричат някой, първа направи ДНК тест и се обърна към болницата. Смятате ли, че не си иска рожбата. Списващите от БХК да мълчат, а не да я обвиняват че не се показвала в медиите.

68

Нормален

преди 1 година

Просто двете майки трябва да се разберат! Ромката не се крие и иска да се чуят и да си разменят децата -чухте я,видяхте я.Другата се крие !!!Защо след като тя е,,натиснала бутона" Чия е вината според вас?!?!.......Размяната може да стане тихо и спокойно без да се информират ,,мисирките" и медиите!Това е нещо лично!

67

До Бай Пешо

преди 1 година

Ти видя ли анонимната как си гледа детето?

66

Бай Пешо

преди 1 година

"Другата Майка" беше именно този която натисна копчето. А защо не се обажда? Ами заради вас драги ми журналисти, които за едната слава сте готови за разсипете живота на хората. Такова ви е съзнанието, така сте обучени. Римлянката, сега си търси малко слава, и е дежурна по медиите. Тя дете не гледа, метнала го е там в катуна. Чака да порастне, за да го научи да краде, и кат стане на 16, вече да го продаде. Беличко, синеоко, много убаво ще с се продаде. А къде е болницата? Уволнени има ли?

65

Анонимен

преди 1 година

Тази нагла ромка много добре е разбрала че това бебе не е нейното, но е решила да го задържи.Тя си е кърмила истинското бебе първоначално и много добре знае че това не е истинското и дете. Сега се прави на луда и не го дава. Това ако е беличко, като порастне ще се продаде за много пари. Ще го научат да краде, а белите джебчиики се продават скъпо.

64

Анонимен

преди 1 година

При 2 ДНК теста доказващи грешката да не връщат децата е меко казано беззаконие. Няма ли в тази държава главен прокурор и шеф на съдиите като са чули за този случай да са разпоредили светкавична проверка. Само за подкупи мислят. Можеше за седмица да са приключили случая при толкова доказателства.

63

До 79

преди 1 година

Бих. И детето си бих поискал чрез всички възможни институции и медии. Но тя явно не иска.

62

Анонимен

преди 1 година

До До 77 ти ако си на мястото на "другата" майка би ли се показал публично, да те разнасят като *** някакви голобради журналистчета? Представяш ли си какво петно и върху децата ще се лепне. Тя и Севда вече съжаллява, че се показа, ама ...

61

журналята

преди 1 година

Репортерите, нали се сещате, че за вас говори! Жената се изразява простичко, толкова може, но на всички гледали репортажа им стана ясно какво и на кого казва. Да, има проблем с болницата, станала е огромна грешка, разнесе се по новините, но това причакване на улицата през деня и всички разтеглени локуми ... е прекалено. Съсипвате живота на хората без да ви мигне окото за още 5 реда новина.

60

До 76

преди 1 година

Ще си заровя главата в пясъка, ако се докаже, че има друга майка, която си иска детето, пък лошата Севда не и го дава. До момента няма друга майка. Само сме чували, че има такава.

59

72

преди 1 година

Брей, ама ти за много важен се взе! От това дали ти си видял по телевизията другите родители ли зависи това да си вземат тяхното биологично дете? Намирисваш ми на платен тpoл на БХК или някоя друга сoросоидна НПО.

58

Анонимен

преди 1 година

Във всяка нормална държава с нормални хора, този казус би се разрешил бързо и лесно, но ... българския селянин търси изгода навсякъде, далавера някаква, де е киро на кирия ?

57

До 72

преди 1 година

От цялата сага видях една майка, която се грижи за едно дете. Друго не видях. Няма друга майка, няма друго дете. А...и още нещо видях- манията на българина да боготвори фантоми.

56

До 70

преди 1 година

Ама ти какво искаш, да ходи по медиите и да прави още по-голям цирк? Нали после цяла България ще ги сочи с пръст: "Тези с размененото дете"? Това дете има право да расте като нормално дете със запазена психика, то няма вина че някоя акушерка е взела пари от ромите за да го открадне и да им го даде. Забравяш че именно от родителите които не се показват по медиите тръгна разплитането на случая. Те сами са си платили ДНК изследаване което никак не е евтино. Какво целиш с този коментар?

55

Анонимен

преди 1 година

Къде е държавата, защо не са сменени децата все още?

54

Анонимен

преди 1 година

Къде пише, че анонимната си иска бебето обратно? Пропуснал съм новината.