107

Анонимен

преди 1 година

Пригожин ги трепе един по един. После идва ред и на Путин и тогава идва истинската диктатура в Просия...не че и сега нещата са розови, ама ще стават много по-зле.

106

Анонимен

преди 1 година

Масово падат олигарси от малцинствата. Няма нищо подозрително. И на фрона няма нищо подозрително масово татари, чеченци, буряти, дагестани, башкири, затворници. Кво да кажеш. Иначе русофилите си мислят, че Русия е нещо по-различно от САЩ. Двете страни на една и съща монета. Не бих се учудил въобще САЩ, ЕС и Русия да работят заедно в тази "война".

105

Гаргоеб Загазаев

преди 1 година

Брех таа крива Нива.!.

104

Анонимен

преди 1 година

The cleaver one, doesn't want to be millionaire. The more and more money, the more and more troubles. Това е факт!!!

103

Гошо...тъпото

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ - Кога ще започне Кукерския фестивал в Ямбол Кукерландия. Фен съм му,ще го посетя.

102

П. Панайотов

преди 1 година

До Бре! 113. Не ме интересува какво става в Русия, но нашите ком. жърналисти всеки ден ни информират какво правят путинците.Ами убиват постоянно.Това правят.

101

Анонимен-2

преди 1 година

До Анонимен 114 - А какво стана с Киев за три дни, Украйна за една седмица? А след една година през Ламанша и на Острова. Впрочем след 10 месеца напредване явно са превзели Берлин и Лисабон. Така че не се притеснявайте!

100

Анонимен

преди 1 година

"Украйна веднага намекна, че това е последната в поредица от мистериозни смъртни случаи в Русия през изминалата година, след като започна войната в Украйна."----------------Украйна първо да си погледне собствената ко чинка. Всеки ден в нета изникват видеа как властите в Киев отвличат украинци посред бял ден от улицата и ги пращат на фронта.

99

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Още едно изСричение,сглобени с тружески индиански усилия от Блеевски,БиБиМутрикинг и Слави ТриPHONОFF.Таласъмщина навред и сплетни сърбо-турко-руски от'секъде. Моля,не аз,а текста ми доказва "стенанията". "Абдулаев е бил близък бившия руски президент Дмитрий Медведев, съобщават от Daily Mail." Дами и господа,не Великите Братя и Сестри Евреи,а простаците уптавляват България.Аз искам просто да ги изкормим.Нали сме съгласни? И между другото,що ли тоя руснак с толкоз турско вонящо име! Моамед Будала

98

Преди години

преди 1 година

един чеченец беше скочил при лъва в зоологическа градина! Да провери Алах ще го спаси ли.....

97

Who wants to be a

преди 1 година

милионер. 'Ху дазън'т уонт ту би а милионер?' That's the question.

96

Анонимен

преди 1 година

Foreign Policy: Крайно време е да се подготвим за колапса на Русия. Това, което прави е потенциалът от колапс и разпадане на Русия, пише в коментар за Foreign Policy Александър Й. Мотил. До дни, дори до часове Русия ще колабира и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

95

Значи

преди 1 година

Георги Марков - рицинова съчма, след това радиоактивен полоний, последва Новичок, скокове от балкони и джамлъци, падания по стълби, застреляни перед Кремъл, а сега и блъснати от кола. Интересно, няма ли да вземат да скачат от самолети без парашут или да се самовзривяват?

94

Бюреков

преди 1 година

Тоя е бивш магнат, след като са заблокирали сметките му на запад, му се налага да ходи пеша. Също се е разбягала и охраната му. Все още малкото останали истински руски милиардери имат частни армии и ще е трудно да ги пипнат без голяма патаклама.

93

Стани богат

преди 1 година

Как ще се помине следващият магнат?

92

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Добри новини. Свидетели сме на разпадането и скорошната смърт на Русия.

91

...

преди 1 година

в тоталитарните държави е така! Виж нека путин да се учи от ким чен ун! и директно да ги връзва на оръдията и така да ги гърми!

90

Анонимен - 2

преди 1 година

До Анонимен 99 - Така стана и нашите момчета от ВИС, Руснака, Иво Карамански и останалите от плеядата, които се самозабравиха и скочиха срещу бащите си (създателите), за да ги учат как се правят деца. Знаете какво се получи...

89

Анонимен

преди 1 година

Руският Листопад...не беше ли турски сериал???

88

Анонимен

преди 1 година

абе приятел се върна от германия скоро - бая народ с двама работещи неможе да си позволи топло- и то при най-топлата зима - ако застудее незнам на къде отиваме- ама нови милиардерчета се пръкнаха - от тия пусти цени на газа