127

Има ли внос

преди 1 година

У6анки втора употреба?

126

да

преди 1 година

изчиствай наред, братушка! жив руснак да не остане да мърси тая земя!

125

Русия

преди 1 година

е колос на глинени крака!

124

100 милиона

преди 1 година

индианци? Смени си психиатъра!

123

До 140

преди 1 година

И какво общо има украинският народ с границите на НАТО от 1997?Що не скочиха на Полша или Литва?

122

Анонимен

преди 1 година

--Накрая и Путин ще умре "мистериозно" и ще почне истинския живот за нас-това е мечтата на белия индианец с измито канче който не е разбрал че за страна дето е унищужила 100 милиона индианци - потехни данни - нищо не са няколко милиона българи

121

Анонимен

преди 1 година

В смисъл ако не беше войната в Украйна и го бяха блъснали щеше да бъде обикновено ПТП,но сега заради тази война всяка смърт на висш чиновник е подозрителна така ли...хората умират по най-нелепи начини без значение на техният социален статус и пари,и без значение дали има война или не...

120

Анонимен

преди 1 година

135, цели 30 години Русия не искаше война, а искаше взаимноизгодно сътрудничество със запада. Едва в края на 2021 г. на Президента Путин му писна и той заяви "Отановците да се изтеглят зад линията от 1997 г или ще реша въпроса с военни средства. Чакам отановския отговор до 14 януари 2022 г.". Какво отговори отан? Президентът Путин за стотен път беше игнориран.

119

Анонимен

преди 1 година

Лудница е във фашистка Русия. Абсолютна касапница.

118

Хаяско

преди 1 година

"Путин искаше да преговаря, ЗАПАДА не щеше." И запада иска бе! Но на условията на Украина, а кремълското жуже засега е без изгледи да държи силен коз за преговори на неговите условия. Понял?

117

Анонимен

преди 1 година

Днес почина научният ръководител на АО "Концерн на воздушно-космическата отбрана "Алмаз-Антей", Героят на Труда на Руската Федерация Павел Иванович Камнев. ---Докторът на техническите науки, член-кореспондентът на Руската академия на ракетните и артилерийските науки е главният разработчик на крилатите ракети "Калибр".

116

Анонимен

преди 1 година

Този падна....друг ще го смени и толкоз ...какво тук значи някаква си личност....КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛИРИКА!!!

115

Анонимен

преди 1 година

"Накрая и Путин ще умре "мистериозно" и ще почне истинския живот за нас!" ---------Това либералите не се славите с особен интелект, умира Путин и идва някой като Жириновски след него, тогава какво ще квичите? Путин искаше да преговаря, ЗАПАДА не щеше.

114

Анонимен

преди 1 година

Бил ли е ваксиниран щото ваксината за Ковид променя моторните реакции

113

Панайот П.

преди 1 година

И мен не ме интересува какво става в Русия, но редовно чета и коментирам под такива статии.

112

Пена

преди 1 година

Накрая и Путин ще умре "мистериозно" и ще почне истинския живот за нас!

111

да

преди 1 година

изчиствай наред, братушка! жив украинец да не остане да мърси тая земя!

110

До 127

преди 1 година

Кой завод затвори?

109

Курабийков

преди 1 година

Друзята американци предвиждат РФ да се разпадене до десет години по аналогия с СССР и войната в афганистан. Ама това са плахи песимистични прогнози от некой левак. Разпадането ще произлезе много по скоро, в рамките на 2-3 години. Причините са очеизвадни-войната в Украйна е много по тежка и по решаваща от тази с афганите, а Русия е много по зависима икономически от света отколкото беше сесесер. И най вече Кадирката спря да пуска тик ток блогове и да се заканва да вземе Киев, явно мъти нещо друго

108

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Имайки се предвид,че и Сашо Невски бе некъв турски мохамедански ром и че псевдобългарските попове,мажещи си с турски фекалии очите мълчат пред актуалната османска касапница в България ,предлагам да наречем Храм-Посмъртник "Александър Невски" в София с по-логичното "Ну, погоди" или "Преподобна Чебурашка руско-украинска всетурская". Дами и господа Българи,ПРОСТО СЕ ГАВРЕТЕ С ОКОНЧАТЕЛНОТО ПАДЕНИЕ НА РУСНАЦИ,УКРИ И ТУРЦИ,ЗАЩОТО СПЕКТАКЪЛЪТ Е СЪС ЗАГЛАВИЕ "СТРАШЕН СЪД" . Поздравявам Ви от Foix!