51

рушофилски трол

преди 1 година

"Докладчик по делото е съдия Янаки Стоилов......." хи хи да се смея, или плача? Жалка русофилскаСган.

50

Анонимен

преди 1 година

Смятан че Възраждане и БСП имат право и подкрепям техните мотиви ако мога така да кажа.

49

Анонимен

преди 1 година

Пълен Български Резил беше,този Чиновник,от Слугинажа на Радев да е Там!-:(( Радев обърна палачинката! Кой им даде право,да пращат Оръжие на Украйна? Това ли е Българската дмокрация,240 пехливани самозабравили се,да плюят срещу народа си???Мачкай Укрофашизма в тази Измислена държава Вова!!!Заслужават си съдбата!!!

48

северомакедонец

преди 1 година

До Анонимен 33 Те точно това е въпросът, че досега продавахме, а сега ще даваме безплатно....Ако искаш силен и независим ВПК продаваш на всички и на руснаци и на украинци щом имат мерак да си воюват...За тебе продукцията излиза ефтино. Сега ще даваме на аванта, срещу потупване по рамото, а оръжието за нас ще си платим от нашия бюджет. ТО е същото като безплатнте помощи за комунистическите уж режими при соца..

47

Христо Христов

преди 1 година

Атлантикът Соломон Паси спаси БКП и ДС от разпад и лустрация. Атлантиците са най-големите комунисти. Факт.

46

Христо Христов

преди 1 година

До 33 "Че това е живота и работата на хиляди работници и семействата им..." - утре всички да предадат богу дух, ще почерпя! Толкоз за всички допринасящи за насилствена смърт на невинни.

45

София

преди 1 година

Жълтопаветните либерастки павиани горките са толкова късопаметни, че даже вече не знаят кой ден кой да мразят и нареждат из форумите. Докато бяха в коалиция с БСП, БСП бяха модерна европейска партия. Изведнъж БСП тръгна срещу тях, сега БСП са първи враг на либерастията. Да се смееш ли, да плачеш ли...

44

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите партии изнасят незаконно оръжие за Украйна и слагат пачки в джоба, но за пред хората били протестирали пред Конституционни съд! Шизофренията е много голяма при тия!

43

Германец

преди 1 година

Копейкин дали сънува мокри сънища за тройка с Нинова и Митрофанова? Въпросът е коя от двете носи оребрения стpaпон и на коя копейката лиже кафевото отверстие.

42

Анонимен

преди 1 година

Значи както казва Нинова имаме коалиция между БСП и Възраждане - коалиция на рубладжиите (КОПЕЙКАДЖИИТЕ)

41

Анонимен

преди 1 година

Глупави хора се занимават с глупави неща...

40

Анонимен

преди 1 година

Да кажат къде са бойните самолети Су-25! и защо още не са доказали пред хора че не са изпратени на Украйна. Това е престъпление срещу държавата и е направо за разстрел.

39

Рашко

преди 1 година

Нормална реакция, бранят си държавата-спонсор хората. Уви, гласченцата са им немощни.

38

джон бидето

преди 1 година

ами костиционния съд квот каже мешерето отвън-гаранция че всичко езаконно

37

до 33

преди 1 година

будала си ти, досега продавахме а вече подаряваме- дали е изгодно за нашите производители?

36

Анонимен

преди 1 година

Ето затова гласувах и пак ще гласувам за Възраждане!

35

Анонимен

преди 1 година

една добра новина,браво и само Възраждане

34

WarGonzo

преди 1 година

Писдосьi като "Сърп и Чук" ги чака до пролетта мобилизация: В ход е подготовката за влизане на полския контингент в УкрайнаМинистърът на отбраната на Полша съобщи за създаването на нова дивизия (!) в източната част на страната. Тя ще бъде дислоцирана в Подляското воеводство, което граничи с Гродненската и Брестката област на Беларус.Тази дивизия ще се състои от четири бригади, а всяка бригада от своя страна ще се състои от четири батальона. Военни части ще бъдат дислоцирани в Ломжа, Граев, Кьолн, Семячи и Чорни Бори (всички тези градове са в Подляското воеводство).

33

4000 лева

преди 1 година

Краставите магарета се намериха. Въпросът е, какво прави синът на тази пълничка госпожа на запад, а не в Русия? Друг е въпросът, колко оръжие продаде самата тя на черно

32

Сър Пичук

преди 1 година

Искам да депортират сина на съвецката тьотка от САЩ и да му забранят да посещава запада. Импексова трябва да бъде съдена