9

Внимателно

преди 1 година

Лично бях изненадан при посещения в МАкедония от перфектен Български на който говорих с *** по улиците на Скопие. Тези деца родени в Вардарска Македония не бяха ходили още на училища.важен директор с който работихме сподели.. НИЕ СМЕ МНОГО патили.. МНого зверски убити след 1903 = 1913 . Затова първия в семейството го кръщаваме Иванов, Втория - Ивановски,тртия син Иванович поне един да оцелее и да гледа бащиното лозе.

8

Внимателно

преди 1 година

В Охридска МАкедония окупирана от Сърбия 1913 - 1918 година се провежда същия вид окупация както срещу Косово. Блокирана е раждаемоста на Българките .. Другите - малцинствени групи се стимулират да раждат ударно по седем осем деца..Сегашния МАкедонски ДИАЛЕКТ е създаден специално. Задължителното образование е принудили потомците на всички групи вкл българските да ползват предимно този език.Подобна промяна се засича в езика на други българи попаднали в Сърбия след 1879 година вижте Нишка област

7

муспи

преди 1 година

България и Албания искат да си имат обща граница.

6

Македония

преди 1 година

Е създадена от Сталин е подкрепяна от Тито и Георги Димитров! Затова и съществува! Тодор Живков никога не са го питали, той сам си е решил да е лакей!

5

Анонимен

преди 1 година

Най после и в Брюксел разбраха кой дърпа конците в Скопие .

4

Анонимен

преди 1 година

Топката е в макетата. Или еволюират и стават хора, или остават извън света.

3

Обаче македонците

преди 1 година

Ще се държат извън Евро съюза на инат още 30 години и ще се оплакват че никой не им признава великия народ и не им се прекланя

2

Анонимен

преди 1 година

Корумпираният ' наш" ЕС,няма какво повече да очаква от никого! Ние Европейските граждани,очакваме от ЕС да се Реформира!

1

Северджанъм

преди 1 година

Мхм