51

ИСКАМЕ...

преди 1 година

да сме зависими от богати и честити хора , като ЕС И Турция----а не от ПИЯНИЦИ мародери, УБИЙЦИ на руската ПРОСТОТИЯ!

50

Мразим Русия

преди 1 година

Защото нищо не печелим от нея --- А само им робуваме за "без пари"....откакто сме в ЕС и НАТОживота в България е като на ЗАПАД и магазините са"КОРЕКОМИ"!!!НЯМА да се връщаме пак в руската МИЗЕРИЯ и простотия!!!!

49

През...

преди 1 година

Румъния, България и Турция минава разлома на земната ***----ЩОМ има газ в Турция и Румъния , ЗНАЧИ ИМА И В БЪЛГАРИЯ /...Майк Помпео го каза същото/

48

Газ има ...

преди 1 година

В Черно море ---Както в Румъния така и в Турция хахахааа....А ЗАЩО ДА НЯМА В БЪЛГАРИЯ.../..щото русофчетата не искат да има, ли.../

47

Гошо

преди 1 година

А тоя "експерт" може ли да обясни ,за къв гявол трябва да я "преодоляваме тая зависимост"

46

до 59

преди 1 година

Доста бъркаш нещата. Парите за самолетите ги отпуска държавата от бюджета за отбрана. АЕЦ и изобщо каквато и да е централа е производствено предприятие и не е работа на държавата. Ти като си толкова отворен, може да направиш бизнес план, да изтеглиш кредит и да построиш АЕЦ от който да печелиш. Никой няма да те спре. То и хляба е клчов продукт, ама не си чул напоследък да има държавни баничарници, нали?

45

Анонимен

преди 1 година

Зависимостта от Русия е по-малкото зло. За тази от краварите, няма отърване. За справка, златото от Челопеч, американски бази, за които на са плаща нищо, начертани самолети и какво ли още не. Само с парите за самолети, можеше да построим АЕЦ Беляне.

44

Анонимен

преди 1 година

Но много бързо идва зависимостта от САЩ

43

do 53

преди 1 година

И какви са новите цени? В момента цените на газа на едро са по-ниски от колкото в същия ден, когато войната започна. Това че доставчиците на дребно помпят цените е проблема. Същото важи и за цената на петрола - преди войната Брент е бил около 90 $/барел, сега е 76$/барел. А при Уралс е още по-голямо падането в цената.

42

баба мара

преди 1 година

и защо да се отърваваме от русия какво ни пречи русия какво лошо ни е направилаако руския газ е наи евтин защо да се отказваме защо сами се усложнявамеживота и вдигаме инфлацията след като сме в нато и ес без референдум защо трябвада пълним гушите на ам впк

41

Анонимен

преди 1 година

"Продажни неграмотни управници и о.вчи заспал народ."-------------- На пръв поглед така изглежда, но има особености. И Левски да вдигнем от гроба и да го сложим да ни води, пристигат ония миролюбци отвъд океана с плаващите си летища и капитулираме за секунди. А ако станем макета и не капитулираме, ни разбомбват за назидание. Като цяло българинът е удивителен прагматик.

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя експерт позиция ли иска или вече е взел пари от американските НПО?

39

Анонимен

преди 1 година

Смяната на зависимостта я виждаме с новите цени.Вече сме енергийна колония на Турция.Пак руски газ,но два пъти по-скъп.Скоро и ток,произведен от руски ядрени реактори,но също драстично по скъп.Продажни неграмотни управници и о.вчи заспал народ.Перфектната комбинация за краят на една държава с повече от тринадесет века история.

38

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТАМожеш, но говориш основно за другите, как нещо си другите

37

Анонимен

преди 1 година

"защото отказахме ЮП" --------------- Нищо не сме отказвали, защото нищо не е зависело от нас. Дойде Маккейн, по-известен на запад като Макшейм, дръпна ушички на местните вождове /колония сме си/ и всичко приключи.

36

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

До 38 Мога да кажа за себе си само - обикновен човек съм си.

35

Анонимен

преди 1 година

До 46. В енергетиката и горивата България е с постоянна зависимостта си от Москва. Само ПП за краткото си управление обърна статуквото.

34

Анонимен

преди 1 година

Новата зависимост дойде и тя е от Турция.Нещо,което отдавна се знаеше,че ще се случи заради марионетните продажни управници,които имаме.Вече заехме геобразната стойка пред резнатата карабина на Ердоган за газа,защото отказахме ЮП.Същото ще се случи скоро и за тока заради Белене.Благодарение на евроатлантическите ни прислужници,България от енергиен тигър на Балканите се превърна в енергийна мишка.

33

Анонимен

преди 1 година

До 43. Анализа е слаб. . Русия не е фирма , че да се договаря. Свободния пазар е от фирми с договори и отговорност. Не както стана с Германия от руския газ. Путин им каза - " то европейците сте много глупави , че дадохте аванс /4 мрд./ сега газ няма да има. "

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НИКО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ ПОД ЗАВИСИМОСТ.ТЯ Е БИЛА ПОД ЗАВИСИМОСТ ЕДИНСТВЕНО ОТ ДЕИСТВИЯТА НА УПРАВЯВАЩИТЕ НИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.