14

баба мара

преди 1 година

те могат да го получат ама няма да стане отиваме на избори до дупка коитопраща оръжие на украина да заминава за фронта а не да трупа килограми по коридорите на нс до два мандата в нс какво е това 30 години депутат и накрая нискаизб активност махаите се да не ви гледаме

13

Един Българин

преди 1 година

До 13 КОРнелия се изпокара с президентадо такава степен, че той извади и ПП и БВ от ръкавите си. За какво да го връчва на нея? Освен това той направи всичко възможно да върне герб на власт (тук ще ме прощава професорката) така че понеже всички му подсказват има два варианта. Дава го на ДБ и директно връзща ГЕРБ на власт и изхвърля ДБ извън властта завинаги или го дава на БВ и управлява още 3 месеца.

12

Анонимен

преди 1 година

Не виждам защо БСП трябва да получават мандата .Два пъти го получаваха в последната година и нищо не направиха, а и Нинова е много радикална. Редно е да опитат и други. ДБ или БВ са добра възможност за по-малки, но по-умерени партии.

11

Анонимен

преди 1 година

Цццц най-голямата партия щяла да се върне през....кой? АКО се върнат на власт, ще е САМО защото все още са НАЙ-голямата и НИЩО друго!

10

Браво на Киселова

преди 1 година

перфектен конституционен анализ. А в БВ са се събрали несъвместими субекти- това е АБВ, което с Първанов и Румен Петков - путиниста винаги е на власт и е за Борисов; другият е Стефан Софиянски, най- добрия премиер и кмет на София, перфектен икономист, а Янев си натовец, бил е военен аташе в САЩ. Грешката му беше, че погледна на агресията на Русия от военна, а не от политическа гледна точка.

9

Анонимен

преди 1 година

Доц Киселова сцепи картофа на две изказа се като шекспир

8

Анонимен

преди 1 година

Много ясно е, че БСП ще получи третият мандат, но и те няма да могат да съставят правителство. Това е целта на Радев да управлява със служебно правителство до изборите.

7

Анонимен

преди 1 година

Обикновенно чисти събота вечер когато всички излизат

6

Анонимен

преди 1 година

чистачката на блока

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя е русофил бе селяци служи на Лукойл димек на джуджето проклето,аман от болшевики

4

&~~

преди 1 година

Гербаджийска фурнаджийска лопата... Заработва дадените й пари.

3

Анонимен

преди 1 година

Който и русофил да го получи отиваме на Избори, стига с тия русофили анатема да са съсипаха народа ни

2

наблюдател

преди 1 година

ДБ трябва моментално да върнат мандата, ако президентът им го връчи. Иначе попадат в капана на гербавите и това ще им коства много на следващите избори. В такава ситуация ще си проличи колко е жаден за власт Христо Иванов. Никой не вярва на партиите, че ще допуснат компромиси в името на хората, така че по-добре на избори, отколкото ДБ да клекнат пред ББ. Надявам се Христо Иванов да устои на изкушението.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе каква е тая леличка дето все и искате мнението!?!