10

Петко

преди 1 година

А пенсиите били малки!

9

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Когато за първи път нашумяха тези случаи, полицаите твърдяха, че нищо не могло да се направи. Това не било кражба, а и нямало никакви доказателства. Жертвите просто ги давали доброволно и то съвсем съзнателно. Финансовите измами не са ли престъпление? Тези получили доброволно парите платили ли са си данъците? Продажна държава. Защо младите бягали. Очевидно защото тук е раят и няма по - добър живот никъде другаде нали?

8

Анонимен

преди 1 година

Щом е от Търговище,бабето е от оня етнос,дето драпа за власт.Синчетата бачкат в чужбина и пращат евраци,а тя не знае добре български,затова лесно са я метнали.Карадайъто да ходи да ги ограмотява,че следващия път друга ще метне евра от прозореца.

7

Моториста

преди 1 година

Бах мааму затуй ли ги хранихме безплатно пенсионерите, да си харчат спестяванията при мошенниците. Я глад и студ до дупка.

6

Анонимен

преди 1 година

Децата работят по чужбина пращат пари на бабата а тя на измамници ги дава после викат защо хората масово имигрират ето я анархията, как старите хора да се справят първо с телефоните измамници после с мобилните оператори където им пробутват нови заробващи и прескъпи договори, после как да се справят с крадците който ги дебнат да останат сами нощем и ги довършват и това ако не е геноцид към старите хора здраве му кажи

5

Й. Колев

преди 1 година

Гарантирано от днешните управници на БГ начело с Радев.

4

Анонимен

преди 1 година

Тая със сигурност е против приемането на еврото. Затоова се е отървала от тях.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - Сле 67-68 годинишна възраст, шансът за деменция скача еспоненциално. Бабето ми беше счетоводител и разбираше от статистика и висша математика, а днес има проблем с това, да сметне колко кофички мляко са ѝ нужни от магаизна, затова за по-сигурно винаги и взимам 2-3 отгоре.

2

Анонимен

преди 1 година

Не стига, че бабета са с по 10-20 000 лева, ми ги държат на пари и то в евро ...

1

Анонимен

преди 1 година

Тази жена в евро ли си получава пенсията?А дали знае добре български?И дали изобщо е чувала за телефонни измамници?