128

Анонимен

преди 1 година

Посещават ни за да си купуват телефони и техника, че при тях има ембарго хахаха

127

Анонимен

преди 1 година

А Българите посещават турция за да видят земите Български и откраднати. Одрин си беше в България и пак ще бъде.

126

Donka

преди 1 година

Глупости нали са с двойно гражданство идват да си вземат наемите от къщите пенсиите и рентата от земята и да сменят някой личен документ

125

Иванов

преди 1 година

Чиба оттука тука само като туристи ще идвате нищо повече а на тези дето имат бг.корени да се з,аселят тука и да си сменят имената на български и вярата не ни трябват още 200-300 Хил.които се правят на Турци.

124

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Турците ще ядат такъв бой скоро,че..Предци били имали те тук! Еарвари поробители гнусни! Вън от България ,убийци!

123

Възмутен!

преди 1 година

Толкова простотия и глупост рядко може да се види на едно място.

122

мен

преди 1 година

Когато османците са се довлекли са били наричани" четният народ", и ми е много смешно и тъжно нашите насилствено ислямизирани ПОтурчени българи- бели, руси и синеоки като кажат" ние сме турци"- идиотска работа. И турците като се имат за мн велики, какво са постигнали или допринесли: няколко мухлясали дворчета в Константинопол - жалка работа!!!!За жалост нашата окрадена и фалшифицирана история не казва, кои сили всъщност са стояли зад така наречената осранска импер. и че турците са били само пъд

121

Анонимен

преди 1 година

Много българи продали "върнатите им земи" днес също идват, за да видят земята на предците си. Изкупени ниви на безценица, уедрени от новите едри земевладелци. Комунистите си "върнаха" най-качествената земя, много кметове дори получиха ниви, мотор че никалога не са имали в този размер, нито качество на земята. Много комунисти се зачислиха в СДС, тъкмо, заради грабежа. Жив пример за това е Корнелия Нинова и приватизазията на "Импекс".

120

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да злорадстваме не може проzт народ да има 7 века Империя.

119

До 116

преди 1 година

И как точно контактувате? Вие обичате да ходите в Китен и Приморско и да люпите семки на площада.

118

До 118

преди 1 година

Браво Алиосмане, ама за 500 години какво сте допринесли за нашето научно и културно развитие??? Гърците преди 20 века са били по-развити от вас преди 2 века. Вие тогава сте си мислели още, че земята е плоска и може да забременявате отзаад. Ако имахте поне малко демократично мислене отдавна да сте изгонили чичкото с мустаците

117

Анонимен

преди 1 година

То ако ни бяха владели Инглезите сега да сме като Хонг Конг, ама като са те владели *** си оставаш приимат

116

Анонимен

преди 1 година

Объркали са се, въпросните земи са в Туркменистан.

115

Анонимен

преди 1 година

Източна Румелия вилает - чок шукюр !

114

Алиосман

преди 1 година

Следосвобожденска България е била 3 млн - 1.5 българи и 1.5 турци. Много турци са прогонени на няколко пъти - 51-ва, 70-те и разбира се, възродителния. После къщите и стоката им се е разграбвала или купувана за стотинки. Но турците сме широки души, простили сме ви. Дано живеем мирно и в бъдеще да се уважаваме. Много сме близки по манталитет. Най-близки сме си.

113

Туризъм да има.

преди 1 година

Съседи сме.Трябва да се уважаваме

112

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Добре са дошли комшиите. За нашата Ямболска област република Турция е най-важен съсед за контакти. Граничим с тях и те са Светът за нас. По-близо сме до центъра на ИСТАНБУЛ,отколкото до центъра на София.

111

Анонимен

преди 1 година

Е, това е същата псевдожурналистка, която не знае кога се употребява пълен член в българската граматика. А за други неща си направете сметка.

110

Анонимен

преди 1 година

Какви предци бе, анадолски мюмюни??? Марш обратно в анадоллукка мюмюни!!!!

109

Анонимен

преди 1 година

Оправете си заглавието, bitte!