59

Чудя се

преди 1 година

Радев иска да вкара герб отново в властта кво стана с юмрука или козяк нареди друго

58

вввв

преди 1 година

Червените като ви няма да гласувате ще избираме правителства с по 10 процента от гласовете.

57

икон

преди 1 година

Накрая някакъв анархоцентризъм но не много гарантиран.

56

Анонимен

преди 1 година

Аз пък си мислех, че този иска дискусия за физикохимията. Нали е академик точно по нея. Каквито са ни академиците, такива са ни и политиците, че дори и генералите. До тук ги доведоха нещата в България. Като не знаят и не могат да говорят, ще е по-добре, ако просто си мълчат.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - Аааа, ама то това са две большие разницы, ти искаш да работят, пък Денков иска това, дето си го могат и са навикнали - лаладжийство, те само за това взимат заплатки, да си приказват, къде с добро, къде с караници. Ако работех, ехеее, да сме на съвсем друго дередже.

54

Анонимен

преди 1 година

Ха, Денков искал дискусия?! И аз искам депутатите и институциите да работят като хората, ама няма.

53

Анонимен

преди 1 година

Този и други депутати, подписали безумния законопроект за заличаване на детските ясли , искат бебетата ви да се учат на европейските г.й ценности, без да има кой да контролира здравето и хигиената им, а персонала от ДЯ на трудовата борса. Напираха и преди празниците и сега, защото Дядо Коледа им е обещал ГОЛЕМИ ПОДАРЪЦИ и е оставил чувала си пред НС. Ще ги получат, когато обществото се съгласи на това поредно предателство. Нека запазим единственото добро, останало неосквернено в БГ-българчетата

52

Анонимен

преди 1 година

Копаем дъното. Някъде отдолу е Денков. Този е за маските, за децата да нямат образование. И почти за още една купчина неща, от които на нормалните хора им се изправя косата.

51

СВОБОДА????

преди 1 година

Ако тези трите се обединят свободата ще бъде за тях. ДА ГРАБЯТ И ДА ЗАМАЗВАТ ДАЛАВЕРИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ И ТЕХНИ. ДВЕ ОТ ТЯХ БЯХА ЗА БОРИСОФ ГЕШОФ ОСТАВКА И ЗАТВОР. НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ СЛУЧИ. МУШЕНИЦИ.

50

Подаръчно пликче

преди 1 година

Не искат да преговарят с ГЕРБ и ДПС, но искат да управляват. Е,няма как да стане математически,дори и виртуално. *** Киро,прости и неговите мишоци.

49

Анонимен

преди 1 година

купи им по един дюнер

48

Анонимен

преди 1 година

Президента само вика Дръж на прегладнелите п о м иа ри и празните ти чаши на сила да броиш и пръстите от писане на да систршиш ням ей няма мене ми тежиш

47

Анонимен

преди 1 година

Уважаемият г-н Денков стана академик по време на политическата си и управленска кариера в ПП. Ако погледнем какво стана за това време в България, дипломата му е за хвърляне.. Изобщо докога в нашата държава некадърници ще бъдат награждавани за раболепие и безгръбначност? Не че е единствен - в парламента още се подвизава един професор на име Гечев,който с неговата Партия фалира държавата през 1996-97г.

46

Анонимен

преди 1 година

Тези убавци даже и до гласуване на кабинет не стигнаха! Какви мишоци, също като кандидата им!

45

Анонимен

преди 1 година

Искал. Я се скрий клоун, фалшив кадемик.

44

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа от ГЕРБ е унищожително за България. По-добре нови и нови избори, докато не изчегъртаме престъпния модел на управление създаден след 2009 година.

43

Свобода

преди 1 година

Мандат на ДБ и подкрепа от ГЕРБ и ПП, само това има смисъл в момента.

42

Vol'Jin

преди 1 година

Айде сериозно сега - държите се така все едно са умрели любимците на България, а не сериини убийци!

41

Vol'Jin

преди 1 година

Айде сериозно сега - държите се така все едно са умрели любимците на България, а не сериозни убийци!

40

ИСКАТ

преди 1 година

ДИСКУСИЯ ТОЙ И "ПРЕЗИДЕНТАМОЛИ ПП ДА ПОКАНЯТ ГЕПИ НА ПРЕГОВОРИ. ТЕЗИ КОИТО ГЕПИХА ГДЕ ЩО МОЖЕ. РАЗДАВАХА НА СВОИ. ТЕЗИ ОТ ГЕПИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ И СЪДЯТ А НЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ С ТЯХ. ПРЕЗИДЕНТА ВЕЧЕ НЕ Е МОЙ. И ТОЙ СЕ ПРОДАДЕ. И ТОЙ СКЪСА С НАРОДА. ВИНАГИ ДО СЕГА СЪМ ГЛАСУВАЛ. НО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. ВСИЧКИ СА МАС... КА... РИ КАКТО Е КАЗАЛ ПОЕТА.