41

Анонимен

преди 1 година

Който не се ваксинирал с бустер против омикрон, няма как да е защитен с ваксина срещу първоначалния вариант и освен това като са минали вече 2 години. Имунитетът е нетраен срещу този вирус. Несериозно е да си мислиш, че като си ползвал АЗ или Янсен, и то преди 2 години , ще те пази срещу омикрона. И РНК ваксините са най-добри, най-безопасни, най-ефективни.

40

ВАКСОдемия

преди 1 година

https://dcweekly.org/wp-content/uploads/2023/01/nsw-covid-data-v3q263-770x578.jpegПоследните две седмици в Нов Южен Уелс, на 12.22 г., 86% от смъртните случаи и 80% от хоспитализациите са били ваксинирани.Само 6% от смъртните случаи са неваксинирани, а При хоспитализациите (1770 хоспитализирани: НЯМА НЕВАКСИНИРАНИ! Но 810 с 4 или повече дози!) и интензивно лекуваните (Общо 140 в интензивно отделение: НЯМА НЕВАКСИНИРАНИ! 58 с 4 или повече дози!).95 смъртни случая: 53 с 4 или повече дози!

39

Анонимен

преди 1 година

отново почнаха да излизат от мухъла пишман експертите които вместо да търкат наровете в централния софийски ги показват да им слушаме простотиите

38

Анонимен

преди 1 година

Новата адаптирана ваксина пази от новите разновидности . Пак си чел, недочел!

37

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да слушаш руската пропагандна машина. Откъде накъде експерти и учени ще ми казват! Най-добре ФБ ме информира и форума на днес.бг.

36

Анонимен

преди 1 година

До 43 - не може "да се прецакаш" защото не си се инжектирал с експерименталните препарати, погрешно наричани "ваксини" - може по всяко време да отидеш и да се набодеш. Но виж, след като си се инжектирал със имуноподтискащите, съсирекогенериращи, неработещи псевдоваксини - вече не можеш да ги извадиш. На това му се казва "прецакване". Седиш си, гледаш как нарастват случаите на SADS по света, и само може да се чудиш какво ли си изтеглил от ваксилотарията.

35

Анонимен

преди 1 година

Трудно е да си признаеш, че си се самопрецакал като не си се ваксинирал и са ти втълпили, че вируса е медиен продукт и че на експертите били платили да ни лъжат.

34

До 39

преди 1 година

Хаха, абе 39 всичко знае. Типипно мислене на фанатик, забележете вярващ на "експерти", "специалисти", баба Яга....

33

Анонимен

преди 1 година

Истината е че вирусът се крепи единствено на обилната дезинформация и настойчиво то му рекламиране по медиите. Що се отнася, до така наречените "експерти", това са наети лица, на които им е платено да лъжат. За съжаление, те други умения нямат.

32

Анонимен

преди 1 година

До 39 ваксизависим плоскоглавец акъл не ще. Още по-малко от учени и доктори, които вече две години отчаяно се опитват да му обяснят, че експерименталните псевдоваксини имат невъобразимо количество изключително тежки странични ефекти, имат микроскопична и краткотрайна ефективност, и то срещу болест, която е абсолятно безвредна, безопасна и незабележима за всеки под 60 години. Ваксизависим иска да си се бозка, понеже рекламните агенти са му казали че е много хубаво и е много умен и успял

31

Анонимен

преди 1 година

Бг антиваксър-конспиратор акъл не ще. Още по-малко пък от учени и доктори. Още по-малко пък от успелите в чужбина. Това му напомня само силно колко ниско стои в социалната стълбица и колко невеж е в действителност.

30

Анонимен

преди 1 година

Колко *** има в този форум, не е за вярване просто......

29

Анонимен

преди 1 година

Сега чета, че и бабата Христова се е изказала. Ей, мумия, не се ли наяде, бе кивидарке ненаядена?

28

Анонимен

преди 1 година

Емигрантите да не се изказват за България, моля. Да си чешат езиците в емигрантските форуми.

27

Анонимен

преди 1 година

До 32 "Този лекар е шеф на университетската имунологична лаборатория" - значи не е обикновен глyпaк с промит мозък от системата, а е престъпник и лъжец! Щом продължава да пробутва вредни, смъртоносни инжекции, въпреки че напълно осъзнава, че са 100.00% безполезни срещу нови варианти на вируса, докато поне срещу старите варианти бяха само 99% безполезни!

26

Метеоролог

преди 1 година

"със затопляне на времето вълната постепенно ще намалее" Страшна мисъл е това... то изобщо застудявало ли е? Температурата е с 10 градуса над нормалната за януари и всеки ден напоследък е слънце. Тези вълни се определят от друго. Както и Ковид. Да припомня, че делта вариантът се появи лятото на 2021. И миналото лято пак имаше пик, само че при малко тестове. Така че заразните заболявания не се влияят от това колко топло е навън!Може би мръсният въздух и това безветрие допринасят, частично...

25

Анонимен

преди 1 година

На тоя корморан кой му е искал мнението? Натрапник, точно като конска муха.

24

Анонимен

преди 1 година

Справка за плоскоумните антиваксъри. Този лекар е шеф на университетската имунологична лаборатория.

23

Анонимен

преди 1 година

Аууу Пухчо призна че и преболедувалите имали някаква Т-клетъчна защита. До есента на миналата година се кълнеше че не е така и преболедувалите нямали никакъв имунитет и трябва задължително да се бoцкат.

22

Грешка!

преди 1 година

Този на снимката не лекар. Хигиенист е.