67

баба мара

преди 1 година

сега убедихте ли че не мислите по изборите видяхте ли какво сте пратили в сосда ни източват и последните пари

66

do33

преди 1 година

не може, защото това не е истинския номер на банковата карта а виртуален.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - Ем чи да веее! Аз бях контрольорчеедно време, като беше 10 лева глобицата. Да наглобя 10-20 баби и студентчета (даже и колеги съм глобявах хееееехееее), половината за общината, другата половна за мен и имаме сделка ;)

64

Анонимен

преди 1 година

Тея работи ги имаше пред 15-16 години в чужбина, бе хора! Защо все по-трудния начин! Копи-пейст и айде! Китайскаат икономика се разви на макс, точно защото взаимстват добрите практики

63

Анонимен

преди 1 година

Като валидирам дебитната си карта и платя . На два пъти ми се случи диви селя..нки контрольорки да ме заплашват, че ще ме глобят. Ходих до *** им управление дали имам глоба.Казах на служителките, че масово ходят без баджове и не представят. И това ако не е рекет.***..ките джерчийки пасти да ядят.Дъртитите контрольори са легални крадци в градския транспорт.

62

Анонимен

преди 1 година

Номер 44 и останалите русофил-диваци е хубаво да знаят, че според Путин и официалната позиция на Кремъл, кирилицата е македонска азбука със създатели Кирил и Методи - двама македонци.

61

Анонимен

преди 1 година

хаха сетихте се каква е врътката, цък валидира - айде 25 лева от картата .това е новия бизнес на фандъка

60

За кирилицата

преди 1 година

Ако не се бяха намесили едни презокеански, Русия може би вече щеше да е член на ЕС, както ги беше подхванал Горбачов. Стане ли Рашата част от ЕС, тогава всеки трети гражданин на ЕС ще говори славянски език, а над 150 милиона ще пишат на кирилица. В резултат на това, всички надписи на обществени места в ЕС щяха да са и на латиница, и на кирилица, а чиновници и продавачки щат не щат щяха да научат основните думи и изрази на славянски език. ПЪРВО СИ ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРЕСА, после пишете против кирилицата

59

Ей.....

преди 1 година

Валидатори има в цял свят....ама такава статия май още никой не е писал . Хората обикновено мислят как да вървят напред, а не каква мизерия може да стане. Страшни сте бе Днес.бг.

58

Анонимен

преди 1 година

Ами след няколко месеца ще има избори, не блейте ами гласувайте!

57

Анонимен

преди 1 година

Това с валидирането е пълна глупост, говоря за картите. Това си е валиден документ още при закупуването, важи като застраховка. Възрастните хора, натоварени с покупки трябва да се бутат да стигнат до валидатор, еле пък тия с бастуните. А иначе зам.кмета по транспорта си даде оставката предварително. Друг е въпросът, че може да ти точат и дебитните карти.

56

Анонимен

преди 1 година

Технически недомислия са напълно възможни. Но не забравяйте и прословутия нашенски гений, очаквам в най-скоро време да прочета по какъв начин наши виртуозни хакери успяват не само да източват, но и да пренасочват пари именно посредством това валидиране.

55

Програмист

преди 1 година

*** статии! Ако телефонът ви не е отключен, то няма как да се извърши трансакция!

54

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да става, важното е да сме против Русия.

53

Анонимен

преди 1 година

Елате в Пловдив да видите как потънаха едни 20 милиона на данъкоплатците в подобни тъпотии и глупости!

52

Анонимен

преди 1 година

Даже да има 0.001% вероятност за такова нещо, да се спрат всякакви глупости с валидатори и прочее! Защото това е КРАЖБА!

51

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова да каже ромите, които я избраха ще ги глобява ли по 3 лв защото не са си валидирани картата?

50

Анонимен

преди 1 година

Купих си за 2 лв билет от ватмана, но не успях да го перфорирам, защото не влиза в перфоратора. По широк е.

49

Анонимен

преди 1 година

Пардон, обшината ги въвежда... Ама и за тях гласуваме с хартия.

48

Анонимен

преди 1 година

Върнаха хартиената бюлетина с надеждата да си увеличат гласовете и да са в парламента, за да въвеждат ето такива иновации.