26

ьаьаьа

преди 1 година

Най-лошите в света са ITтата, защото с една команда могат да затрият цял народ. Абе бачкам си аз в Twitter, че са оутсорнали към нас евтините ***. И си пиша една команда Reset USSR /force , ама не съм видял , че съм се логнал с акаунта на Trump, че човека има нужда от съппорт и леле мале за малко за затрия Руснаците и да натиснем червения бутон. Много лошо

25

Хахаха до 8-ми

преди 1 година

Бачкай си ти в Лидъл,многознайко! :) забавен си! И как точно прецени, че съм с нулеви възможности?!? Обиколил съм 1/4 от света и получавам доволно възнаграждение,не се оплаквам! Коментара ми е насочен към т нар политолози,аналллизатори,всичколози и многознайковци на хранилката,докато НАРОДА извън жълтите павета масово бачка за малко пари и оцелява.Явно обаче си от засегнатите,което разкрива комплекса ти за малоценност и се опитваш да даваш съвети и указания на непознати хора :)

24

Да обясним

преди 1 година

От 40 до сто процента увеличение храни, само за година, откак обявиха, че влизаме в еврочакалня.. Увеличение транспорт градски 30%, увеличение парно 2000 90 лв. мегават топлоенергия-2023 г. 147 лева с ДДС, вноски здравеопазване-увуличени, ток от 25 лева 2000 г. сега 65 лева-едни и същи уреди и консумация. Вода от 1.20, сега 3.60 близо 300%-плюс незнайни общи части. Да се скъсам не мога да пестя. А идва евро-тогава ценовият раЗврат ще е пълин. А закриваме ТЕЦ-ове и продаваме евтина енергия Козлод

23

Лена

преди 1 година

и за какво?! до дупка всичко. утре ще стане нещо и дори на небето ще ме е яд, че не съм си живял на макс. цял живот пестиш и ти се скъса якето и какво накрая ?!

22

Pen

преди 1 година

До до 2хахаха като вземат все едни такива високо-квалифицирани да дават мнения ......

21

крайбрежен

преди 1 година

Скоро, преди Сезон 2023` по брега пак ще предлагат работа, с осигурени квартира+храна.Идвайте!

20

17

преди 1 година

Ах тия лоши IT-тааа. Все се мислят за бесмъртни, а. С големите им заплати и хоум офисите им. Не мислят за добрият, честен човек, който с пот на чЕлото изкарва за залъка хляб. Лоши, лоши ИТ-та.

19

Qwerty

преди 1 година

Явно неквалифицираните хора са трън в очите на висококвалифицираните. Много ми е чудно, как би изглеждал света без неквалифицирани хора и как би се разпределила между останалите работата която вършат те по принцип???

18

Някой до 16

преди 1 година

Живи и здрави да сте. Това написах по-надолу. Доста хора нямат наследствени имоти или пари за образование. За всичко трябва кредите който те обвързват и си мъртъв роб...

17

Някой до 19

преди 1 година

Живи и здрави да сте, но не се превъзнасяйте. Хората са различни. Капацитета е различен, късмета е различен, финансовата възможност за образование е различен и т.н. Аз разделям хората на добри лоши само.

16

до 18

преди 1 година

Написах няколко коментара под статията критикуващи основно неквалифицираните хора. Как реши, че съм ИТ? Не съм. В момента се занимавам с био земеделие, отделно с графичен дизайн. Жена ми е административен мениджър- и тя работи дистанционно. Гадно, че не сме ИТ-та, пък изкарваме по 6 средни заплати на човек, а?

15

до 15

преди 1 година

От София избягахме много кореняци, защото стана нетърпимо от мръсотия и простотия, която я донесоха именно тия от малките населени места. Имам прекрасни имоти там, вкл. няколко наследствени- всичко под наем без 1, в който си ходим чат-пат. Живеем на 35км от града на чист въздух и спокойствие. Шведи няма, не се краде- рай. Около нас само млади заможни хора (прекрасен хъб стана на готини образовани хора), ЧДГ с топ преподаватели, био храна- плодове, зеленчуци, месо, сирена- абе кеф голям.

14

Някой

преди 1 година

Който иска да ми слага минуси, но камък който се търкаля не мухлясва. От столчето на едно място не е като да видиш сам на място и тук и там.

13

Някой да 12

преди 1 година

Нали затова избягах, но и в София живот след 3 години установих, че и там пропадат нещата 2014-2015г. та се ориентирах към чужбина. Значи сега мога да ти кажа, че и тук светкавично отиват към дъно...Могат да благодарят на Брюксел и САЩ.

12

до 11

преди 1 година

Т. нар. "ceляни" не умеят нищо и вършат работа в София, която софиянец няма да върши никога. Слугинска. Ще се избият по складовете да бачкат за 3-4000лв. месечно, които ги взимат студентите вече из западните компании, какво да говорим за по-сериозните кадри. Има и интелигентни хора от малките населени места, те не попадат в тази квалификация. Иначе не са "ceляни", а "ceляндypи". Това са нагли, функционално неграмотни хора, полагащи неквалифициран труд с огромни претенции. И все друг им е виновен

11

до 11

преди 1 година

Аз съм с добър доход и не съм от София. Не живея в София, а на село. Това и написах в коментар 3. А масово в провинцията НЕ умеят нищо. Нали ги гледам около мене. Само ракия, чалга и софри са им е празните глави.

10

От кухнята

преди 1 година

Много се забавлявам, като чета как хора които се представят за такива с добри доходи в София, обясняват на хората с ниски доходи от провинцията че сами са си виновни, щото не се развивали, не търсели реализация и т.н.т. Обаче в същото време се оплакват как хората от провинцията - така наречените "селяни" се изсипвали в София, подбивали заплатите и им пречели...

9

Някой до 4

преди 1 година

Повярвай не си вили много главата някога на такива първа е падала. Сега ги гледам доста големи как падат. Нищо не е сигурно.

8

до 5

преди 1 година

Складов работник в Лидл, Ботевград. 2400лв. + 200лв. ваучери за храна. Изисква се квалификация трети клас втория срок. В София заплатите са други, давам пример за малкия град. А Лидл не е най-добре плащащият работодател. Насочвам те към склада, защото виждам, че си с 0 възможности и като за начало е добре за теб. Та 400 евро взима само пенсионерка хигиенистка в детска градина в някое село.

7

Някой

преди 1 година

Едно удоволствие имам като другото е все работа, семейството, работа семейството и вие и него да искате да спра. Ужас. Спрях цигари, алкохол, мъже, излизания.....Ама да ни никнат крила и да отлитаме. Вярно е, че доста неща са излишни и вече няма и къде да ги слагам хахаха. Толкова ви е сбъркана вече световната глобална система, че човек направо блокира и не знае как да възприеме и какво да прави в цялата ви простотия.