8

Анонимен

преди 1 година

Пенсиите си се изплащат по график в пощите - в работните дни между 7 и 20-ти - нищо ново. В повечето банки пенсиите са налични на 7-ми по сметките и парите може да се използват. Осчетоводяването става на първия работен ден от 7-ми включително, в случая на 9-ти понеделник. Така е и с всички плащания извършвани в неработни дни. Няма драми в това.

7

Фин

преди 1 година

До до 5 те просто нямат избор бе тъпчо...май сте загубили връзката с релноста ...пълно е с магазини без терминали - то няма банки, банкомати и т.н в почти всички села, а и в малките градчета.

6

до 5

преди 1 година

Магазините имат ПОС-терминал дори на вилата ми на 40км от София. Иначе нека твоите родители си се редят като овце да плащат сметки, вместо да го направят онлайн- няма проблеми. Въпрос на избор.

5

Фин

преди 1 година

До до 2 ... 98% от пенсионерите си теглят пенсиите, защото нямат никакви карти, а и много от магазините нямат терминали. Да не говорим за пазарите. Много глупав коментар.

4

до 2

преди 1 година

В събота нито РИНГС, нито Бисера работят. Никакви пенсии не са били преведени събота. Ако нещо е имало, било е преведено в петък. А прочета ли как някой си "тегли" пенсията, и ме избива на смях. Дори родителите ми на 80 плащат с кредтитна (да, кредитна, а не дебитна) карта навсякъде и пари в брой не ипозлват.

3

Анонимен

преди 1 година

Щом по новините взеха да казват кога, дават пенсийте тая (държава) си заминава

2

Анонимен

преди 1 година

Защо лъжете, ***? Пенсиите бяха преведени още на 7ми - събота по сметките и тези, които са с дебитни карти отдавна ги изтеглиха. Това "изплащане" от днес се отнася само за тези, които ги получават на ръка в пощите.

1

Анонимен

преди 1 година

На който е оцелял следпарапетно