31

Анонимен

преди 1 година

Жалко за чупките в кръста,които еничарите от Радевия кабинет се изтрепаха да правят на укрофашистката киевска хунта ! Този от снимката дори притърча набърже лично до Киев,за да рапортува лично на фашисткия клоун за изпълнената заповед за подарено оръжие! Да бъдат проклети навеки всички,които взеха участие в това пъклено решение! Имената им ще останат навеки в най-черните страници на БЪЛГАРСКАТА история!!!

30

ХАХАХА..СМЕХ

преди 1 година

....ТЕ ТОВА Е "СМИСЪЛА НА СОЦИАЛИЗМА"----НАРОДА ДА ТРУДИ И ДА ДАВА ПАРИ , ЗА ДА МОГАТ "ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛМОЖИ" ДА ПЪЛНЯТ ГУШИ И ДА ТРУПАТ СЛАНИНА ОТЗАД , КАТО КРУШОВСКИ БИВОЛИЦИ!!!!...ТО, ЗАТОВА И др ПУТИН Е НАЙ-БОГАТИЯ В СВЕТА!

29

Сата НАТО

преди 1 година

Нашият самолет е бракма на 40 години, програмата "Открито небе" много отдавна е закрита и този самолет е безпредметен. На българака с кривите зъби, Димитър Стоянов, самолед не му е нужен, на него му требва една секира във врата и да си го копат комуно-русофилите.

28

СМЕХ...

преди 1 година

АМИ , .....ТЕ ТАКА СЕ РЕМОНТИРА "ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ" С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ....ЗА ДЖОБНИ ЦЕЛИ...ХА,ХА,ХААА....ДОКАТО ИМА "ДЪРЖАВНИ СОБСТВЕНОСТЍ"----ВИНАГИ ЩЕ ИМА КОЙ ДА СЕ ГУШИ ОТ НЕЯ---ЗАТОВА Е И ТАЯ НАВАЛИЦА ЗА "ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИЦИ" У БЪЛГАРИЯ ОТ----ВСЕ " НАШИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРЧЕТА" РАБОТЕЩИ НА ПОЛЗУ РОДУ...!

27

Айде циркове!

преди 1 година

Каквото искаха укрите - всичко им дадохте! Сигурно и д()()*** им дадохте,пр0дажници!

26

Възмутен

преди 1 година

Те техните си не могат да ремонтират ще ти ремонтират на още по глеми аптарници от тях!Хаха!Пишете двойната сметка пак на наш гръб и това е!Отдавна е на вторични суровини за старо желязо!

25

Анонимен

преди 1 година

От статията става ясно, че украинците искат да им харижем самолета, барабар с парите.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

За да предплатиш ремонта , без да видиш резултата от него----ЯВНО СТЕ ВЗЕЛИ ЯК РУШВЕТ ЗА УСЛУГАТА И ТОВА СЕ НАРИЧА "КОРУПЦИЯ" БАКЕ МИНИСТЪРЧО..ха,ха,хаааа...

23

Анонимен

преди 1 година

Украинците сега са изучили как се взима. Как се дава тепърва ще учат. Москва зе ги научи.

22

Анонимен

преди 1 година

Този Ан няма да го видим повече! Но пък ще има "конгречулейшън"!

21

СМЕХ...

преди 1 година

ЩОМ СИ ПРЕДПЛАТИЛ ....ПИЙ СЕГА ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

20

Айде пак глупости ..

преди 1 година

Маса военни имоти разграбихте на безценица за жълти стотинки , сега за един руски таралясник ли ще се правиме на вдовици , бе...ха,ха,хаааа...?! Комшията ми смени и разпродаде вече 3-военни джипки за смешни пари --- вие сега ревете за руската щайга! Смешници!

19

Анонимен

преди 1 година

Само глупаците предплащат без да е свършена никаква работа.

18

Арендатора

преди 1 година

Аууу, много били загрижени укрите за нашата военна техника, много опасно било да ни я върнат!

17

mda

преди 1 година

Предлагам да ни компенсират с шоколади "Рошен" на стойността на самолета + ремонта хахаОтвъд океана един ден ще кажат - няма какво да търсите от Киев и смятайте че сме им го подарили на секундата без гък да кажем ;)

16

Анонимен

преди 1 година

Къф тоа ремон кат за нов самолет бре ?

15

ало ало

преди 1 година

отпишете го! той беше една от първите мишени за руските ракети. а пък от зеления евреин пари ще видиш, като видиш евреите да се връщат от жетва!

14

абе

преди 1 година

ква стана тя? платени самолети от америка не ни ги дават, от украйна наш самолет с платен ремонт не ни го дават, ама наште ба-лами слагат украинското знаме на камбанарията!

13

Анонимен

преди 1 година

Дали за толкова пари може нов самолет да се купи. явно самолетът вече е паркиран за винаги по метода на пребиване на номерата и ще ни върнат фърчилото разпаряетльосано и натоварено на три каруци на които се веят някакви уриненожлътнали парцали със сини кръпки, а нашете Анче от давна е къде куде ади зард римата . . .е Афганисан Талибанче

12

Анонимен

преди 1 година

Купете си един самолетоносач от САЩ и го пратете в Украйна, за да си върнете самолета с него.