260

Българин

преди 1 година

Кои беше тоя нещасник Борисов.А да наркобарона и гладните *** около него. Нещастници ще оправят България.Ние Българите щея оправим но първо трябва да погребем Мърхата

259

Стоянов

преди 1 година

Свариха ни кокалите, щото от ваето всрене десетилетия ни опадаха месата, сега ни варят останките. Браво тикво крадеца вика дръжте крадеца, дано ти видят сметката най накрая.

258

Без съмнение

преди 1 година

Партия ГЕРБ са престъпници. Заедно с БСП крадат повече от 12 години

257

Анонимен

преди 1 година

Пп сварили народа , Гепи сега иска да го изяде, ама ще му приседне!!

256

Анонимен

преди 1 година

На евроатлантицте и с фесове им са падна от новогодишната баница да гледат теменужките откъм корените !

255

Антикомунист

преди 1 година

Боко- моко , тиква, кратуна и още какъв ли не и какво още трябва да ви се случи неуважаеми ***.......а..ци , че месии няма. Единствен Борисов и ГЕРБ са в състояние да изправят държавата. Приспивната песничка "модела Борисов" и колко крадяли скоро свършва. Опичайте си акъла, че иначе " мурджо" ще ви лае още дълго.

254

Анонимен

преди 1 година

Боко гледа замислено като прасе преди Коледа !!!

253

Нагли

преди 1 година

Много забавна фраза от устата на Борисов по отношение на опитите да се състави правителство - трябва да се знае кой управлява за да носят отговорност!! 12 години за всички мизерии ,ти каква отговорност пое!??!!! Хора, този ни открадна милиарди! Милиарди за здравеопазване, за качествени пътища, за по- добро заплащане , за пенсии, за образование на децата , който сега се избиват помежду си , защото няма кой да ги възпитава, докато бачкате като роби на господаря Борисов!!! Стига вече!!!!!!!

252

Анонимен

преди 1 година

Баце с колоритен изказ, както винаги. Но е прав.

251

Anonym

преди 1 година

До АнонименДве неща са безгранични в този свят вселената и наглостта на Борисов.

250

Анонимен

преди 1 година

Никога не се бори с прасе,и двамата ще се окаляте,но на прасето ще му хареса !

249

None

преди 1 година

Време му е на ББи да се пенсионира .

248

Анонимен

преди 1 година

Две неща са безгранични на тоя свят-Бселената и простотията на Борисов !!1

247

Случаен

преди 1 година

Това с ГЕРБ беше кошмар, надявам се да никога да не се върне, тези хора не ги интересуват другите, не казвам да сме братя, което е невъзможно, но - хората да гладуват, пък ти да богатееш, не върви.

246

Анонимен

преди 1 година

Народа само може да си мечтае за бойково управление, ... верно че имаше корупция, но и много се вършеше.

245

Силвия

преди 1 година

Народа сам се сложи в тенджерата( без тия които имат акъл в главата) но всички страдаме.Нищо им няма на електората на променкаджиите,щом още лъжат,на черното казват бяло.

244

Анонимен

преди 1 година

Боце, първа политическа сила си, във властта сте, ваш го избраха за председател на парламента. Къде са по-ниските цени с 1 лев на бензина и нафтата от октомври миналата година както обеща? И там има записи и публикации. А?

243

Негодници

преди 1 година

Ппогледнете колко са нагли променкаджиите.Лъжци,мошеници,крадци некадърници, отвратително нагли. Докараха България на дъното , затънала в кризи, чудовищна инфлация, непоносими цени и продължават да нагледат. Марш при Божков,Цв.Василев,Бобокови.ци всякаква из ме т

242

Дани

преди 1 година

До 277 Додо Никой нищо не може да ти натресе нещо на сила.Тия глави дето ги носите на раменете си ,освен да имате човешки вид ,трябва и да мислите с тях.Ти не знаеш ли,че в тия мръсни времена в които живеем,най - прекия път да получиш власт е да си лъжец и мошеник.Че Киро 6 месеца ни лъга, че няма двойно гражданство,какво добро Радев е направил за България ,че му вярвате .Не ва ви достатъчни лъжите на Киро,омразата която Радев насади у българите,злобата, .Искате още лъжи ,злоба ...А стига

241

Таня

преди 1 година

Г-н Борисов,моите уважения към вас ,но не сте прав.Народа сам си избра да бъде сложен в тенджерата и варен като жаба.Това е избора на голяма част от българите.Тия мошеници не могат да станат депутати и да управляват ако не са гласували хиляди за тях.Непростимо е за 2 год.4 пъти избори и при 5 - ти на пролет пак същата картинка.Това ие болестно състояние,това не е нормално