33

Анонимен

преди 1 година

КАЗАХИ ,таджики, татари и дагестанеци не искат вече РУСИЯ за "коркорбашия"....хахаха....РАЗПАДА Е ТОТАЛЕН!

32

АБЕ,...

преди 1 година

Щом и в далечна Калмикия искат независимост от Русия, Москва е пред гражданска война....

31

Анонимен

преди 1 година

основна техника при обучението е бисерът на вагнеровци - умъртвяване с чук в главата!

30

Анонимен

преди 1 година

Ще ги изпращат в Украйна явно.

29

Булгар

преди 1 година

Цялата област около Курск са предимно с български произход.След ВСВ Сталин ги е разселил по всички республики,но след ,,перестройката" много от българите са се завърнали в Курска област.Тези хора не биха тръгнали с желание срещу събратята си.Очакват се бунтове подстрекаващи преврат.Не че Русия ще се затрие,но е време за едно малко рокадо в Кремлин.Тези същите са още от 1917-та.Няма нищо вечно на този свят.Дори и комунизмът.

28

Руски мир

преди 1 година

Казарма,могилизация,репресивни закони и отрязани доходи и пенсии. Добро пожаловать !

27

Анонимен

преди 1 година

Какъв комунистически режим в Кремъл ви тресе? Комунистическия режим отдавна се е преместил на Запад-Европа и отвъд океана. Европейци и американци са безправни роби. Спомнете си ковида.и ограниченията на които евробюрократите ви подложиха само с едно щракване на пръстите. И не сте само роби, а роботи, безпомощни сами да отговарят за себе си. Сега ви принуждават да давате някакви оръжия на една измислена държава, да приемате бежанци и да стискате зъби, докато стриктно спазвате санкции. Честито ви

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ източи соковете на ЕС, пък вие гледайте и цъкайте за руснаците.

25

обучение

преди 1 година

Калашника се държи тука и се стреля като натиснеш това , копаеш дупка навираш се във нея и чакаш дрона да даде точните ти координати на артилерията ,след това те обявяват за безследно изчезнал !

24

абе

преди 1 година

какви глупости дрънкаш рано бе, украйна щяла да навлезе в русия....тия плъхове не могат да си покажат носа от бункерите, изпотрепаха ги като въшки, останаха шепа брадясали бандеровци.....събуди се, стига розови сънища!

23

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на войната в Украйна е, че най-накрая лъсна грозното, античовешко лице на комунистическия режим в Кремъл. Сега вече и най-неинформирания селянин знае за какви 'хора' в Кремъл иде реч. Отреп*ките продължават да гласуват за Възраждане, нo русофилството в България (така грижливо насаждано от комунистическия режим) се стопи след началото на войната.

22

Сър Пичук

преди 1 година

За ТСВ някой трябва да застане на страната на Мордор, а за сега всеки се дърпа. Дори Беларус и Китай не искат. Само лудото Кимче може, но него ще го изпарят бързо. З а разлика от ПСВ и ВСВ, където Русия беше на страната на цивилизацията, днес тя играе ролята на нацизма. Щом подготвят хората явно нещата не са на добре там. Търпят големи загуби и очакват Украйна да влезе в Русия

21

До русна:

преди 1 година

Що така бе, Миме? Нали за 3 дена щяхте да превземете Киев, там ви чакаха с хляб и сол. Сега пък отбрана в самата Русия. Нещо "стальная" армия издиша, щом пак се готвят за партизанлък.

20

Дановски

преди 1 година

Ти да видиш.., тя работата изначално не е планирана да е тънка. Президентът Путин поведе Русия на борба с Хегемона и неговите васални слуги. Борбата е за правата на източните народи. На източните народи им омръзна да имат само задължения, а с правата да се разпорежда колективния запад. Изтокът иска равни права.

19

Ти да видиш..

преди 1 година

Явно съществува и такава възможност, украинците да навлязат в Русия.Подготвят се хората.В Москва също ревизират бомбо убежищата.Работата става все по дебела и Путин не мирясва.Дано не се стигне до ТСВ.

18

Анонимен

преди 1 година

ЧВК Вагнер ще стопят лагерите на запада и никакво свръхвъоръжаване и наемници няма да помогнат. Не знам защо често във вашия сайт изреченията се разместват и ако не си прочетеш написаното навреме, се получамат безсмислици. Много *** сайт, *** то всичките са такива.

17

Анонимен

преди 1 година

ЧВК въоръжаване и наемници няма да помогнат.ще стопят лагерите на запада и никакво

16

ДРУГИ

преди 1 година

ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ЗАД ЧВК "ВАГНЕР" СТОИ САМИЯ ЦАР И ТОЙ ЦОЦА ОТ ПЕЧАЛБИТЕ Й. ИМА И ДРУГИ ДВЕ ЧАСТНИ ВОЕННИ КОМПАНИИ- НА ШОЙГУ И НЯКАКЪВ ДРУГ ВОЕНЕН ОТ РУСКИЯ ГЕН. ЩАБ. ТЕ ПЛАЩАТ ПО СКЪПО НА ВОЙНИЦИТЕ СИ, НО ВИЖДАТЕ, ЧЕ ВАГНЕРОВЦИ ПЕЧЕЛЯТ "КОНКУРСИТЕ" НАЕМАНЕ НА ВОЙНИЦИ НА ТЕРЕН.

15

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно ще поискат да влязат в състава на Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

Ше се готвят за гражданската война, много ясно, няма къде да идат.