30

РЕДНО Е

преди 1 година

НАВЛИЧОРА В НС ДА НЕ ВЗЕМЕ ЗАПЛАТА И ДА СИ СТОЯТ ВТЯХ-НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТИЯ

29

Анонимен

преди 1 година

Въобще не мисли за третия мандат - няма да те огрее. По-скоро помисли за електората си - ще спадне наполовина. С твоите селски хитрости да се правиш на ляв политик и то глава на червена партия, до преди 31 години управлявала цели 45 г. с червеното знаме с *** и сърпа и със син в американска компания ти си за посмешище. Впрочем, ти вече не криеш, че стана евроатлантичка и изпращаше боеприпаси на Украйна via Poland да стрелят по братския руски народ.

28

Анонимен

преди 1 година

*Нинова: Вървим към ключов момент за отговорност пред държавата* - всеки път за БСП е ключов момент! Отговорност за какво? За инфлацията, цените на храни, горива и газ?! За ТЕЦ-овете, АЕЦ!? Ами управляваха и всичко това е по време на тяхното правителство, след като сама желае, да поеме отговорност за всичко!

27

Калинка

преди 1 година

Пък Корнелия си мисли,че министерските кресла са " запазена марка " за нея и сие ?! Нее Корнело,повече дори минаването покрай кое да е от министерствата ти е противопоказно И да се надяваш и да не се надяваш,вече си ПЕРСОНА НОН ГРАТА от голямата политика !

26

Анонимен

преди 1 година

Няма отърване от тоя кърлеж.Залепил се е за партията да я смуче до пълно изчезване.

25

Анонимен

преди 1 година

Нинова напусни партията че да се оправи

24

Зевзек

преди 1 година

Стрино Кори, ти вървиш към забвение. Отсега е ясно че кабинет или няма да има или ще е по кратък от състезание с охлюви, а следващия парламент ти ще го гледаш по телевизията.

23

Анонимен

преди 1 година

ЛАМАРИНЕНИ ОЧИЛА!НЯМА СРАМ ОТ ХОРАТА И СТРАХ ОТ БОГА!КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО!ТИ ИЗНИСАШЕ ОРЭЖИЕ НО НЕ ПРЕЗ ДЪРЖАВНА ФИРМА, А ПРЕЗ ФИРМИТЕ НА ДРУГАРИТЕ ЗАЩОТО ИМА ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА!МЪЖ В ЛУКОЙЛ И НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ? АКО БЕШЕ НА БОЙКО ДЪЩЕРЯТА В ЛУКОЙЛ ЩЯХТЕ ДА ПИЩИТЕ ЧАК ДО ЕС И ПАПАТА!ДВУЛИЧИЕ!

22

адвокат Тенев

преди 1 година

Тия всичките,имам предвид всичките партии,никой не ги иска,ама борбата за кокала е епична!!!

21

баба мара

преди 1 година

отиваме на избори до дупка докато се изчистим от такива като вас без чест идостоинство оставка и се махаи

20

Хахахаха

преди 1 година

КорнелиОоо, заради баце последните 3пъти гласувах за сефте за вашата партия, не щото те харесвам а щото беше някаква опозиция, а сега откакто подкрепи баце и шиши за хартията, заради тебе за сефте НЯМА да гласувам изобщо.Ти успешно ликвидира БСП и от партия "столетница" вече сте мижава партийка бореща се да прескочи 4%.... Ако има някой останал в БСП който да милее на партията ви, то той трЕбе спешно да те изрита оттам..Който се е хванал с баце добро не е видял, а ти направи точно това.ЧАО Корни

19

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До от Плевен 19 Нинова още не е бабичка , и за веднъж става. Но е изкуфела като бабичка.Абсолютна не адекватна в политиката.

18

Анонимен

преди 1 година

Брей, много отговорна тая Нинова! Сега ли се сети да си отговорна? Досега не подкрепи никого за кабинет, това щеше да е отговорно.

17

Пенсионер

преди 1 година

Нинова , как не те е срам ? Ако имахте отговорност пред държавата, щеше да подкрепиш единственото възможно и заслужаващо доверие правителство на ГЕРБ. но ти предпочете омразата и не го направи.Ако не ви хареса как работи ,винаги мажеше да искате вот на недоверие .Подкрепете Възраждане. С тях сте на един акъл.

16

Стоев

преди 1 година

БГ е свършила д-ва.Това е една територия в която мафията безчинства повече от 70 год.Последните 30 без никакъв свян.

15

Маг Минчо

преди 1 година

Точно днес можеше да ни спестите Нинова.Знаем, че е Бабинден, но да я гледам и слушам всеки ден е прекалено!

14

Анонимен

преди 1 година

Тази не спря с нейните патетични клишета и лозунги, заучени от соц. времето, в което е живяла. За каква отговорност намеква, че не става ясно?

13

Анонимен

преди 1 година

СЕГА НИНОВА МИСЛИ, ЧЕ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ МАНДАТА,КАТО ГО ДАДЕ НА РИСТЮ ИЛИ НА ЯНЕВ ЩЕ РЕЦИТИРА ''Все за нещо ще намери да се начумери '' РАДЕВ СИ ИГРАЕ С ТЯХ И ПЛЕТЕ ИНТРИГИ!НА ВСИЧКИ ОБЕЩАВА!Помня как МАЯ припкаше усмихната и събираше кабинет! Радев,голям тарикат излезе! Две години РАЗДЕЛЯ И ВЛАДЕЕ ВЛАСТТА!За съжаление е много НЕКАДЪРЕН!Само в интриги успява!

12

Христо Христов

преди 1 година

Така е. На следващи избори злото БСП трябва да е вън.

11

от Плевен

преди 1 година

Ние хората с леви убеждение, че мадам Курннееела Нинова ни води към крах. Тя е опасна за Държавата, за България и за самата БСП. Тази бабичка да изчезва.